mitt hjärta är som ett fängelse & där kmr du alltid att sitta


if i were a boy







lycka

jag behöver inte söka efter lycka
för mig är ni lycka
& har jag er så har jag allt!








minoutfit.se










torsdag

sitter i skolan och har studiepass, ska jobba på en uppgift i social omsorg. KUL! neej, för jag fattar ingentingen.. tråkig historia typ. aaja skitsam. men vi har lång dag idag :( ända till tjugo i 4. ush jag orkar inte. men efter skolan så ska jag nathalie och daniella? (tror jag) gå och äta på cactuz :) och sen ska jag och daniella gå och simma på badhuset, nu är det hårdträning ;) haha! och efter det så ska jag och nathalie gå och sola på hawaii. gott! och sen ska jag hem till bjelken lite, men klockan 8 spelar nathalie match nere i agnebergshallen så det ska jag och daniella ner och kolla på :D


onsdag

hej hej! nu har jag nyss vaknat och ska snart gå och äta fukost, :) sen ska jag gå till bussen och bara sova och lyssna på musik åh det är det bästa :D men jag kommer hem vid halv 5 så jag skriver då. pusssshej


uttråkad











skolan

hejsan :) sitter i skolan just nu och håller på med någon uppgift i social omsorg eller något. så här sitter jag brevid nathalie, bella och vickan med våra laptops! haha. sen efter skolan så ska brink med mig hem så ska vi se på män som hatar kvinnor, skit bra film. om du inte har sett den så gör det med en gång. det är en rugggggigt bra film.

igår så var det skola, var lite rörigt eftersom våra schema är helt knäppt :s! vi hade iaf lång rast så jag nathalie, bella och victoria gick och tog en fika på lejas. myysigt. sen efter skolan så mötte jag upp bjelken, och så åkte jag daniella och stefanie hem till bjelken, blev monopol spel såklart :D sen åkte daniella hem och så kom vanessa och pitty upp. haha det var lite roligt där i slutet när stefanie fick sura miner :d när det gick så bra för mig och bjelken hahaha :D så sur var hon.

bilder från igår


jag på lejas


bella visar stolt upp sin söta plånka som hon fick av sin mamma :DD hahaa!


hahaha sen fick jag syn på att annas hår fastnat i taket :( stackarn!


jag vickan och bella. ♥ även kallade tripp, trapp, trull :D haha!

love


here without you baby

vill bara säga att jag saknar min sötnos. skit mycket! bara varit ifrån varandra i några timmar men saknar dig redan jättemycket. jaja, ska slå dig en pling snart :) har i alla fall varit hos han hela helgen. sovigt hela helgen hos min älskling, underbart ♥

i morgon så ska jag till skolan. vet inte hur mitt schema ser ut eftersom det inte är färdigt än.. så sjukt dåligt. dom har haft hela sommaren på sig att göra klart schemat? så blir så tröttt. men vi ska väl träffa alla lärare och nya kurser och sånt. sen efter skolan så ska jag hem till bjelken och hjälpa han packa osv. och så sover jag där. men nu ska jag se klart på en film. seventeen again, den filmen med zac efron. den är sådär hitills :) funkar att se på! men godnatt.




14 års kalas

är på kalas nu :) min kusin fyller 14!
grattis


söndagar in my asss!


hejhej! idag ska jag på kalas till min kusin mathias så
jag måste ta tjugo över två bussen hem till stan. just nu
så har ja nyss vaknat upp och sitter och tittar på när stefanie
och viktor spelar monopol haha. dom sov här inatt för stefanies
bror sulle ha fest så då orkade dom inte sova där. yeye!

igår så var jag med älsklingen hela dagen, och sen så gick vi ner
till pingvin och mötte upp stefanie och pitty. så beställde vi mat
och sen kom viktor och vanessa också. efter det så gick vi till
hemmakväll och köpte chips och sen åkte jag daniella, stefanie
och viktor upp till bjelken och spelade monopol. det gick bra för mig
ett tag men sen gick jag i konkurs såklart :( haha!

skola i morgon igen :( villll inte... orkar inte.....skjuuuut mig!

världens bästa film


nu blir det ben & jerrys med bjelken och daniella i sommarsolen! :)


onsdag = skola!

yey skolan började idag, tro det eller ej men de ska bli kul att börja skolan igen :D för jag och nathalie gör det alltid så kul i skolan haha grymt. men idag så hade vi bara upprop i aulan och sen pratade vi med våran lärare birgitta lite. sen fick vi gå hem, men jag och nathalie gick till min sötnos bjelken och väntade på att min syster skulle sluta. sen ringde hon och vi åkte hem, hon hade med sig elin och pernilla i bilen också och det roligaste var där pernillas mobil ringde:
pernilla: erika kan du sänka lite? (musiken), (erika sänkeer)
erika: vad sa du pernilla?
jag: hon sa att du kan höja lite.

haha och det roligaste var att erika faktiskt höll på att höja musiken men då fick jag slinka in och skrika "nejnej jag skojade ju bara, pernilla pratar ju i telefonen" hahaha det var mycket roligare än vad det verkar.. nathalie höll på att vika sig i bilen så mycket hon skratta haha! ah gud.

erika släppte av mig direkt hos daniella, det var bara mikaela som var hemma så jag snicksnackade lite med henne och hälsade på min söta affe :D de är alltså min och daniellas kattunge.. världens sötaste! sen så skulle jag åka till bjelken och då frågade daniella om hon fick följa med för hon hade inget annat för sig, och vem tackar nej till en sån babe ;) men innan vi gick till bussen så hyrde vi två filmer, slumbog millionaire och taken. vi såg inte klart på slumdog millionaire men TAKEN alltså.. det var ta mig fan den bästa filmen jag sett på länge. ååååååh så spännnande den var. älskar den!

men nu ska jag gå och lägga mig och så ska jag se färdigt på slumdog millionaire :)
pussssss godnattt


liseberg
















tack för en grymt rolig dag
älskar er allihopa ♥

söndag - måndag

hejsan sweethearts.. igår så vaknade jag upp hos bjelken klockan 11 ungefär. så gick jag upp och grejade lite, sen tog jag tjugo i 1 bussen hem med petra eftersom att han ändå var i lysekil, jag  kom precis till bussen i tid, haha vilken tuuuur. sen när jag kom hem så duschade jag och gick senoch la mig och sov och kikade på den mysiga filmen a walk to remember :( så sorglig också. SE DEN om du inte redan sett den. det är de värt. sen så åkte jag och daniella med erika och thomas ner till stan klockan 9, så mötte vi stefanie och victor och så åkte vi upp till bjelken och spelade monopol hahah. sjukt, det tog aldrig sluuuut.. tillslut fick bjelken ge upp och stefanie fick sin stora trofé :D haha! kommer bilder på det ikväll. sen satte vi på baksmällan men så var de ingen som orkade se, så dom andra gick hem och så gick jag och sötnos och la oss.....

idag så vaknade jag av att min sötnos skulle gå och jobba halv 7 så fick jag en hejdå puss av min älskling, sen så sov jag vidare till klockan 11. och nu sitter jag här, ska snart börja göra mig i ordning för sen blir det LISEBERG!


lördag












havets cup i lysekil

godmorning, vaknade gott brevid min sötnos i morse.. men han skulle på samling nu. så nu ska jag stefanie, viktor och vanessa ta 1 bussen till lysekil och kika på cupen. vi höööörs seeeen! pusss

here without you baby

hej babes.. igår så kom petra till mig unegfär klockan 8 eller något. så då gick vi ut och gick och pratade och bara umgicks. sen så kom min älskling till mig med tjugo över tio bussen. så då gick vi och mötte upp honom och så gick petra hem och vi också. vi såg på "skräck" film med erika och thomas som jag och erika hade hyrt. det var den dåligaste rysaren jag sett :s the stranger hette den.. asså det var ingen bra film dag igår för båda filmerna som vi såg var grymt dåliga. ah lite rätt var man väl någon gång men annars var det tummen ner. och idag så vaknade vi klockan 12? ungefär, sen följde jag han till bussen för han ska spela match idag. dom har cup i lysekil i helgen. får se om jag åker ner och kollar i morgon om jag får med mig någon.. alla är så dryga! :s eller har annat för sig :p riktigt tråkigt! men fårse.

nu ska jag i alla fall ta mig något att äta, funderar på om jag ska äta frukost eller middag? klockan är ju ändå 14:00. men det blir nog middag ;) haha! sen ska jag kanske sola också om jag orkar. men ikväll så blir dt i allafall in til stan med daniella och grilla med stefanie och victor o dom. :) men nu ska jag gå och käääka.





howie day - collide

måste bara säga att filmen sög appung, HYR DEN INTE! den va ungefär så som den heter "hopplös och hatad av alla" hahaha. den gick väl att se på men det blev en besvikelse  :( men vi ska hyra film sen igen :D och så kommer min sötnos sen också... saknar dig ♥  jag har inte gjort ett piss idag, förutom att jag har solat solarium i en halvtimma sen hem igen och dega. men de som känns gott är att det typ bara är 2 gången på hela sommaren som jag har haft en sån här deg dag hemma själv bara framför datorn. så det är gott :) och det är = en bra sommar!  fast det bästa med sommaren är att jag har funnit kärleken. som gör mig till den lyckligaste i världen. ♥





ja, jag är kär.

känns bra att kunna säga det och verkligen mena det!


hopplös och hatad av alla


nyss hyrt film med storasyster över internet, ska snart åka och hämta ut den!

kvällspromenad med stefanie och daniella






vi avslutar med en "eye of the tiger" ;)

BAAAAAAAAAAAAAM.. så åker snoppen av!


i'm better then your'e ex and i'm gonna be better then your'e next

hej alla söta.. idag har jag inte gjort så mycket. vaknade 12 typ. har städat mitt rum idag ,bra jobbat emelie :) mamma och bjelken tvingade mig ju ;) haha! nejdå :) men det behööövdes.. och´så har jag garderoben att rensa också och det ser jag ju verkligen fram emot :| men det orkar jag inte göra idag :D nu så har jag hjälp min goda vän stefanie med hennes bloggdesign. hon har ju en ny blogg ;) klicka på hennes namn för att komma in på hennes blogg! jag har även ändrat min design idag :) var så trött på min gamla och så hade jag ändå inget annat för mig så jag pillade lite. tsss.

ikväll så ska jag till daniella. stefanie ska också dit :) vi ska bara mysa och se på film och så ska vi även ut och gå :D! inför beachen 2010 haha. nu ska jag ta och sätta på en bra film och sakna min sötnos..



jag i min boyfriends kläder :D

gamla blandade bilder

mysig låt till bilderna :D

 
























inget bättre för mig

Ditt namn? emelie
Födelseår? 1992
Hur Lång är du? 1,75
Spelar du något instrument? nej inte på någon skola, men jag kan spela gitarr ;)
Dina första tankar när du vaknar? på min käraste <3
Är du hungrig? nej
Vart befinner du dig just nu? hemma
Biter du på naglarna? ibland
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Svart
Vad är du bra på? vad är jag inte bra på? ;)
Har du några husdjur? Nope
Är du singel? neeeej :D<3
Vem är snyggast? bjelken såklart
Vem vet mest om dig? daniella
Vad vill du ha just nu? min säng och en puss från min sötnos
Ditt mål i livet? att skaffa en familj :)
Rädd för? mörker & höjder
Har du körkort? nej
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? vet inte
Pepsi eller Coca cola? cola
McDonalds eller Burgerking? Mc´donalds
Sjunger du? ´haha ja?
Vad har du för skostorlek? 38-39
har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? FAN heller
Vill du gifta dig? Självklart
Kommer du överens med dina föräldrar? ja det gör jag
Din hårfärg? blond
Skorna du hade på dig idag? vita converse
Grönan eller Liseberg? liseberg
Vad sover du i?  i troser elr trosor & tröja
Kläder du har på dig? linne och trosor
Favoritårstid? sommar såklart
Favoritmat och dryck? tacos och fanta ;)
Hur svarar du i telefonen hemma? hej det är emelie
Hur svarar du i mobilen? hallå
Sov du ensam inatt? nej :D
Vad gjorde du kl 08 imorse? sov med min älskling
Vad gjorde du för 15 min sedan? låg i sängen
Vad var det senaste någon sa till dig? hejdå 
Druckit idag? festis & vatten
Vad är det för väder hos dig nu? mulet
Godaste glassmaken? vanilj & jordgubb
Sover du tungt? jaaa
Drömmer du mardrömmar? nej oftast inte
Favoritklädsel? baggy och en stor tisha :)
Vad ser du om du tittar till höger? fönster
Favoritgodis? vet inte riktigt.
Hur många kuddar sover du med? 4
Längtar du mest efter just nu? bjelken
Vad väntar dig om 10 år? någontingen bra hoppas jag
Vad luktar det nu om du sniffar lite? min parfym
Saknar du någon nu? jaaaaa
Vill du ha barn? ja självklart, men inte just nu!
Längtar du till din nästa födelsedag? alltid :)
Är du snäll? hoppas jag
Är du blyg? ah hehe
Tycker du att du har fin dialekt? fin och fin, de är vanlig svenska ;)
Har du spytt i någons knä? nej
Tycker du om fester? Självklart
Tycker folk du är snygg? dom säger dt ?
Är du modig? njaaaee
Har du använt någon hårprodukt idag? nej
Har du bråkat med någon idag? nej
Vad har du för planer till helgen? åka till lysekil och kolla när nathalie och bjelken spelar :)
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18
Är du sugen på något nu? säng + film
Är 50 cent bra? vissa låtar
Brukar du bada i sjöar om somrarna? kan hända
En bra film? the notebook
Vem får en kram? daniellaa my bff
Vem får en puss? bjelken <3
Brukar du läsa horoskop? Ibalnd händer la
Sprit, cider, vin eller öl? Cider
Kan du baka bullar? njaa
Bläck eller blyerts? bläck
Katt eller råtta? inget
Hund eller katt? HUND
Vad såg du senast på tv? wallander
Tycker du om din pappa? jag älskar han


when the drugs don't work no more you get high on life


sitter  hemma hos min sötnos nu
pusssssssssssss på dig

puss



om jag drömmer väck mig aldrig, om jag är vaken låt mig aldrig sova