there's a first time for everything



  • hejsan :) igår så var jag erika och erika k hemma hos erika i stigen och så lagade vi trerätters middag till våra mammor och carina. var riktigt mysigt med god middag och spel och vin. så det blev en lyckad kväll :) sen så åkte vi hem och då var bjelken här och väntade på mig :D sen blev det sängdags var väldigt trött.

  • idag så vaknad vi runt 11 och har inte gjort något speciellt sen dess, bara tagit det lugnt och duschat och gjort oss i ordning för snart bär det av till stan och då ska vi äta thaibuffé och sen kika på bio på bröderna karlsson :) ska bli riktigt mysigt.


finns ingen gulligare unge!





i got the magic in me



  • hej alla söta. har inte skrivit på några dagar, har dels börjat skolan och tränar och nu har jag blivit sjuk. och jag vet precis varför!!!! hade en djävulsdag i skolan i tisdags, vi skulle vara med ueigtränarna ivar och sanjin och ha en friluftsdag. visst tänkte man, varför inte? har saknat klasskompisarna och det kanske kan bli kul. men icke, det SPÖREGNADE hela dagen verkligen och vi var´ute från kl 08:30 till 14:00, i spöregn. alltså jag var genomvåt och man gick i skogen och det blåste och det var så kallt. så med den dagen kom en underbar förkylning och en hejdundrande huvudvärk som vägrade att ge sig på några dagar men idag har den blivit mycket bättre, tack och lov! så var hemma från skolan idag och bara tog det lugnt och pluggade en del teori.

  • annars nu så gör jag inte allt för mycket, sitter instängd i datarummet för mamma och pappa har kräftskiva här hemma och man känner inte direkt för att vara social när man är sjuk så ska snart krypa ner i sängen och titta på one tree hil.


bad boys are always catching my eye

  • hade det riktigt kul igår med mina tjejer stefanie och vanessa ♥ ni är bäst!´

  • idag så har jag varit på kalas hos min kusin mathias, storingen blir 15 år i morgon. gud så fort tiden går alltså, helt sjukt. känns som att det var igår han och jesper var jättesmå och vi höll på att leka och masa, älsklingskusiner ♥

    ; nu ska jag spela gitarr, älskar!! längesedan ´nuu..


i'm a billionaire

halllåååja :D sitter hemma hos stefanie och pumpar musik. ska åka ner till göteborg kl 7 och festa. får passa på att festa nu innan skolan börjar, ska ju tydligen få ett mördarschema igen.. till halv 4 varje dag. orkar inte! menmen. får bli som det blir. snart utomlands och 18 ändå så :D


plugga

hejsan :) ska precis äta lite "frukost" haha ja vaknade väldigt sent idag, för bjelken har ju jobbat natt så han kan ju sova hur länge som helst så jag liksom bara hängde med i sömnen där, men nu var det dags att gå upp. ska somsagt äta lite fruskost och sen ska ja bort till trestad och plugga lite teori. sen ikväll blir det bara massa mys hos älsklingen.



kex & ost

nu har älskling gått till jobbet och ska jobba natt, och jag är helt själv :( men ska förse mig med lite kex och ost och turn it up filmen för att få lite mys i alla fall.




i'm fallin to pieces

nu ska jag åka till stan och sedan blir det körlektion!


vilken röst!


beautiful monster

  • hejsan :) kom precis in, har övningskört lite med mamma. kom hem klockan 3 med bussen. har ju varit hos bjelkens mamma från igår till idag. det var riktigt mysigt. vi bara tog det lugnt och spelade spel och åt god mat och såg på film :) nu ska jag snart göra mig iordning för träningen, idag ska uteskorna på phuu!! haha men de går nog bra..

  • i morgon så ska jag på min första körlektion på körskolan :) kommer nog bli bra. ska bli kul att komma igång med lektionerna. ett steg på vägen ;)




waka waka

hejsan. har nyss vaknat, var inte direkt tänkt så men.. skulle gå upp och kissa och så hör jag ett jävla pip ljud.. då hade tydligen erika satt på larmet när hon gick till jobbet haha fyfan vad rädd jag blev. helt nyvaken och står där och så ringer securitas. oh herre! de blev mycket där ett tag. men nu är det löst ;) så nu kan jag inte somna om så får ta och sätta mig vid tv och kika på film och äta frulle :)


everybody needs a second chanse

  • hejsan. ska uppdatera från helgen, i fredags så var jag bara hemma och tog det lugnt med familjen, en riktig myskväll. och på lördagen så åkte jag med mamma, sis och moster till genevi och kikade på kusinen som spelade färgelanda cup. så duktig är han! sen åkte jag ner till stan vid halv 4 och mötte upp stefanie och så gick vi upp till bjelken och tog oss en cider osv. sen gick vi ner till bussen och mötte jesenya, riktigt söt & trevlig tjej! och så drog vi iväg till göteborg. vi åkte till deras kompis pojkväns lägenhet där hon och några andra hade en soft hemmafest. var kul att bara sitta och chilla, prata och dricka lite. trevligt att träffa nytt folk också. även pitty och vanessa kom dit också. sen tog vi ett tåg hem och jag gick till älskligen och sov. på söndagen så åkte bjelken och spelade handboll, de spelade havets hus cup i helgen ute i lysekil. så han åkte iväg vid 8 tiden ungefär och jag låg kvar och sov ;) så gottt. tog det baara lugnt hela dagen och låg i sängen och tittade på massa 2 and a half men avsnitt och sen kom han hem vid 5 tiden ungefär och då bara vi myste.

  • idag så fick jag ställa klockan på 07:00, JIPPI! men de var bara för jag skulle till trestad och ha planeringslektion vilket gick jättebra så jag är jättenöjd. så har bokat in en massa körlektioner nu så får se om de passar till mitt nya schema i skolan. efter gick jag hem till bjelken igen och sov lite till och sen åkte jag vid halv 3 bussen tillsammans med nathalie. hade en jättetrevlig bussresa hem, blev bland annat kallde för dumma i huvudet och cp barn.. haha ja gud. sen åkte jag hem och slappa, och vid halv 6 var det dags för handbollsträning. så KUL var deet :D ska bli riktigt kul att spela hadboll alltså. ser verkligen fram emot det. men nu ska jag sova är skit trött efter träningen + att morgon ska jag och bjelken åka till hans mamma och övernatta, ska bli så mysigt. godnattt!


vilken färg har själen älskling


världen håller andan

hejhej :) idag vaknade jag upp hos älskligen, mamma ringde så gick jag till trestad och mötte upp henne. jag skrev in mig på körskolan idag och så bokade jag in planeringslektionen och den ska jag ha på måndag. ska bli kul att komma igång på körskolan nu :) sen så övningskörde jag  hem´från stan, gick skit bra.

nu så håller vi på att laga jättegod mat. kycklingröra i tortillabröd och in i ugnen. mmm så gottt!!


radion spelar vår sång

hej har precis vaknat och ska alldeles stax gå och titta på tv och äta frulle. funderar på att åka in till stan och åka ut till torp. har fått syn på väldigt fina skjortor så får fundera på det en stund. annars så har jag inga andra planer för idag. är så grymt sugen på thaimat mm så gott hade det varit.

igår så gjorde jag inte något på hela dagen förutom att jag städade mitt rum och dammsugde huset och sen så såg jag bara på film. så skönt är det att ha några såna slappardagar bara på lovet. 


2 underbara filmer



såg på dear john igår och det är en helt otroligt fin film och otroligt fina skådespelare, dom hade inte kunnat hitta bättre skådespelare för dessa roller. är dock lite besviken på slutet. men heltklart en sevärd film!



såg på the last song idag och den var riktigt bra, en väldigt snyft film. tårarna bara rann! men det var en riktigt fin film och miley är så fin.

jag rekommenderar att titta på dessa två filmer om ni inte redan sett dem. båda två är snyftfilmer vilket jag gillar.

jag går inte isär när jag går med dig


du anar inte hur jäkla lycklig du gör mig robert bjelkengren - det finns ingen som du

hej youuu

helluu, det var längesedan ;) men har haft fullt upp, har änna inte hunnit attt uppdatera. men så är det ibland :) vaknade iaf klockan 12 idag. ska cykla iväg nu när som helst och möta erika och så ska vi upp till morfar och äta mat :) mysigt. sen får vi se vad som händer mer idag. ska nog övningsköra idag också. men jag kommer att uppdatera mer sedan och då blir det mer bilder.