.



fin färg nu i vår/sommar!


nu ska jag och min gos sova. godnatt på er...

mms_img44883 (MMS)

nu ska jag och min gos sova. godnatt på er, puss och kram!


to the moon and back



hello!!! vilken underbar helg. vädret är på topp och vi likaså :D igår så var vi hos karl-erik och firade honom och eftet det så åkte jag erika och johan hem till robin och spelade buzz och tog oss ett glas! sen blev det sängen..

idag så har vi ätit god påskmat och sen ikväll ska vi grilla och gå bort till allhem och paarta lite men blir ganska lugnt ikväll tror jag för i morgon bär det av till liseberg med erika johan och robin :D ska bli as kul!

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit
go låt till att sitta ute i solen med en kall cider!!


♥ ♥ ♥


underbar dag!



gud vilken underbar dag det är idag! underbart väder och varmt.
idag så ska jag jobba kväll, men hoppas på att vi är ute en sväng i detta sköna!
ha en toppen dag 


fredag

hej förlåt för att jag är så usel på att uppdatera men det har varit mycket nu med praktik osv :) har börjat min praktik på packhusgatans gruppboende och det är superkul! ett underbart gäng. så det blir nog jättebra!

igår så var jag på lipz med stefanie och vanessa, var skit kul, dansade så vi dog typ haha! men tack för en kul kväll tjejer

idag så ska jag inte göra något speciellt utan jag ska bara äta tacos och mysa med familjen! och i morgon så kommer farfar hit och ska stanna över natten, ska bli kul och då ska vi grilla och mysa :)


just be true to who you are


i just can't get enough

hejsan :) har inte haft så mycket till lust att blogga, vet inte riktigt vad jag ska skriva jämnt hihi! men idag så har jag varit hemma från skolan, det började med att jag hade jätte ont i magen igår men gick till skolan ändå, men så inatt och i morse så hade jag ont igen så fick stanna hemma. så idag har jag inte gjort speciellt mycket, bara myst med eddie och pluggat lite smått också, har prov i samhäll i morgon så hoppas det går bra, och så ska jag även ha prov i svenska som jag har efter mig så får göra det på fredag eller ngt för lite jobbigt att ha två prov på en dag!

sen idag så har jag även försökt att få tag på chefen till min praktikplats men det går ju som vanligt att få tag på chefer, dem är aldrig där när man ringer! men jag fick lämnat ett meddelande så hoppas hon ringer upp så att jag kan få reda på schemat eftersom det är nästa vecka jag börjar praktiken. fytusan vad skönt det ska bli att få praktisera igen och komma ut i 5 veckor. sen veckan vi börjar skolan igen så är balen på fredagen och sen går vi typ bara 2 veckor till i skolan så det går så jäkla fort nu :D ser fram emot studentveckan & magaluf som bara den :D wihooo!


lilla söta eddie