'



åh vilken underbar helg de har varit med underbart väder!

sweet

här kommer en sol som säger aldrig mera regn

det bästa jag vet...

det bästa jag vet är när jag hör en jättefin låt och jag blir sådär helt varm i hela kroppen och jag tänker på killen jag tycker om. då känns allt så bra för ett litet tag :)

vad är det bästa du vet?


spotify




jag har haft spotify ett tag nu och tycker det funkar skitbra, den mesta musik finns att hitta där och man kan hitta andras spellistor vilket är super.

har ni spotify?


.




visste ni att rihanna egentligen heter Robyn? hon heter rihanna i mellannamn
så hennes riktiga namn är Robyn Rihanna Fenty


och att akon egentligen heter Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam
haha shit jag förstår att han nöjde sig med akon!

hiss eller diss

alltså det här med läppförstoring, jag sitter och kollar igenom lite bilder på folk som har förstorat och jag tycker det är så ruggigt fult med läppförstoring. okej om man gör lite så det knappt syns typ? men när man verkligen ser att man har förstorat så är det bara sån flopp. ta till exempel linda rosing, hon var ju jättefin naturligt fin innan hon började med sina "operationer" i ansiktet, okej att det är upp till en själv men efter det tycker jag bara hon är för mycket ;s man ser ju precis vad hon har gjort med ansiktet :s INTE okej!

 
vad tycker ni om läppförstoring
HISS eller DISS?

jag gillar

åh vad jag bara älskar dagar som denna! solen steker på som fan och man går runt i bikini och glassar på gräsmattan med musiken i bott. ja det kan nästan inte bli bättre på en måndag iaf :D eftersom man är ledig! häärligt, för annars hatar jag måndagar, men visst älskar man såna här måndagar? haha. aja i morgon börjar skolan igen och slut på lite ledighet men vi går ju bara 3 dagar, fram till torsdag sen är vi lediga på fredag igen. hoppas det är härligt väder på torsdag så man kan grilla med tjejerna. aja jag håller tummarna i alla fall. nyss har jag varit och spinnat med min moster, det var jäkligt svettigt kan jag lova, hon som hade spinningen körde ett jobbigt pass idag men jag kom hem direkt och tog mig en iskall dusch>! åh så skönt det var. och nu ska jag ta mig en kvällsmacka och titta på tv ;) puss på er!
bild från solningen förut


by the way

btw. så fick jag en fråga i ett inlägg lite längre ner;
vad har du använt för blekningsmedel när du gått fårn brunett till blondin? :P

och svaret är att jag har varit på en salong och blekt slingor två gånger och efter det blev ju håret orange/gult/blondt/brunt, ah inte alls bra. men sen har jag använt silverschampo ett antal gånger också, och jag kan verkligen rekommendera silverschampo för det funkar sjukt bra. efter silverschampo har jag blivigt så här blond som jag är nu, och nu förra tisdagen gjorde jag bara en ljusfärgning i utväxten så nu är jag nöjd :) så ANVÄND silverschampo om ni behöver för det hjälper jättemycket. jag lät det ju även sitta i i några minuter också för att det skulle verka bättre (y)

seems like it was yesterday when i saw your'e face!

här är några bilder på folk som har målat på gatorna för att få det att se verkligt ut











(jag hittade bilderna på bunnys blogg)

men visst har dom lyckats bra?


pour some sugar on me

hej alla, just nu så sitter jag ute på altanen. det är riktigt gott väder idag, det trodde jag verkligen inte att det skulle bli efter vädret igår.. fyfan vad det regnade verkligen. trodde jag skulle dö haha. i alla fall igår kväll så var vi på överraskningsfest för thomas som fyller 20 idag :D  vi började med att jag daniella erika & erika lurade thomas att dom 3 och julle skulle åka till krogen och käka mat och dricka, och att dom skulle köra ut migh och daniella till genevi först för att vi skulle kolla på fotboll haha. så kommer vi dit och det är inga där, och jag & erika börjar men gud.. matchen kanske var klockan 9 istället. haha så sa vi, men vi får gå ut och kollade vad som händer här. ovch när vi går ut så spelar stefan uppe i lokalen "JA MÅ HAN LEVA" och så kommer alla ut ur skogen och sjunger :D det var skit kul. haha han blev helt överraskad verkligen :D sen gick alla upp till lokalen och fick sig något och dricka, ocvh så satte vi oss och tjöta, sen kom lite mer folk och så blev det käk :D jättegott var det, grillat.. mmm! och så fick några stycken uppdrag genom kvällen, och jag var en av dom som fick ett uppdrag. och mitt var att jag skulle smutta ifrån allas glas haha men jag hann inte med det eftersom vi skulle åka tidigare. men vi hann med några snappsvisor osv :D  sen gick jag och daniella mot bussen och åkte ner till stan till vanessa, stefanie och pitty.

+ GRATTIS PAPPA OCH THOMAS PÅ FÖDELSEDAGEN ♥

här kommer lite pic's! kommer också mer bilder senare om igår på thomas överraskningsfest



where are you?

hej hej hemskt mycket hej. igår blev det en mycket lugn dag, vilket var väldigt gott faktiskt. minns inte senast jag hade en lugn hemma kväll ;o har blivigt mycket nu på sistone. men det är bara kul :) ikväll blir det fest igen i högsäter med gott folk :D skriver mer i morgon om hur kvällen blev.

har ju glömt att säga att jag klarade nationella provet i matte :D har aldrig blivigt så glad någon gång tror jag. jag var så bom säker på att jag skulle läsa ett ig när han gav mig pappret, men klart som fan att det var ett stort G :D haha! åh lycka när den är som bäst nästan haha. SÅ ALDRIG MER MATTE A. pusshej



ledig

hade en riktigt rolig kväll igår med mycket gott folk :) var på westers, hellas och lollos födelsedagsfest i lokalen och detblev en lyckad kväll. hoppas att dom tyckte detsamma. idag blir det nog till att åka till udevalla med daniella och träffa stefanie och vanessa och grilla lite. får hoppas att vädret blir lite bättre. det kommer bilder senare, kameran är hos daniella.


party like a rockstar

grill med tjejerna och sen fest
kan inte bli bättre


det kommer alltid att pirra i magen när jag ser dig..

förlåt för den dåliga uppdateringen för de som vill läsa! men har inte orkar blogga. idag så har det varit nationellt prov i matten och dt gick sådär tror jag, jag ska inte säga någon för då blir det bara skit av alltingen. men allt jag kan säga är att jag håller tummarna och hoppas att jag klarar av en del frågor på del 2 nästa onsdag också ;) efter provet så kom daniella och marie och hälsade på oss. gosingar ♥ sen hade vi bara två lektioner och slutade halv 12. då gick jag bella och stefanie ner till mc donalds och feta oss, satt ute i det underbara vädreet och åt :D! träffade lite sött folk och sen kom vickan så följde vi med henne på en sak ;) vill inte skriva det här ifall jag inte får... men iaf, sen gick hon hem och så kom daniella så åkte vi ut till torp :) var riktigt soft, vi gick bara runt och kikade. jag köpte mig bara ett par solbrillor och smink, kände att jag inte var i så stort behov av något annat så jag sparar pengarna till lite annat istället... bra emelie (y) i morgon så är det vanlig skoldag och sen ska jag hemåt och passa lilla bushunden sara. alltid lika roligt :) och så ska jag nog spinna också. men nu så ska jag bara njuuta till musik eller se på greys, aja ciaaao :)

♥♥♥


you are irreplaceble

har haft en skit skön och rolig helg, fest fredag och lördag och sen idag varit hundvakt och ätit på kvarterskrogen, jättemysigt :) hade iaf sjukt kul på festerna, träffade mycket roligt och nytt folk :D ser redan fram emot nästa helg och se vad som händer då. i morgon så innebär det iaf plugg plugg och massa plugg på matte :/ ush, har matte nationella på onsdag och som sagt matte är inte mitt bästa ämne så måste plugga som en gris. för har inte hunnit plugga något denna helgen. men härligt att vi har sov morgon till klockan 1 i morgon, det gillar vi. och så är det ingen dans i morgon vilket är väldigt bra för då hinner jag komma hem och plugga några timmar. det gör jag ju inte annars eftersom att jag stannar kvar i stan och kommer inte hem förrens klockan 9. men aja, nu ska jag iallafall gå och lägga mig och titta på gamla avsnitt från oc.

här kommer några outfit bilder + annat från helgen


fredag = fest


yes ikväll blir det fest.
det gillar vi

this love is taking all of my energy

hejhej hemskt mycket hej :D idag är jag skit glad kan jag meddela för pappa kom med goda nyheter idag efter skolan :D både jag och daniella ska få sommarjobba på hans jobb i norje i 5 veckor till sommaren :D ååååh skit kul. längtar! göötttt med cash också kan ja lova hyperglad :D får samla ihop en del cash så vi kan dra utomlands i augusti.. sweeeeeeet.

åh allt går så bra nu :D





annars idag så har jag bara varit i skolan, dt var rätt soft dag idag! hände inget speciellt direkt bara massa soft.  och i morgon så är det vanlig skoldag med idrott + redovisning, och sen hem käka sen möta upp nathalie och sticka iväg på spinning :) hon ska följa med mig, gutt!





puss på er mina söta läsare!

tisdag = orientering

hej fellas. sitter här nu och döööööööör snart  :( mamma läste nyss att det inte är någon andra avenyn idag. åh ja spyr, ja har verkligen laddat hela dagen för detta haha typ..  så nu vet ja inte vad jag ska se på, ska kanske se på färjan på internet :D haha missat jättemånga prog av det nu när jag dansar på måndagar och kommer hem sent så de ska jag nog göra istället hihi! idag så var jag grym på¨orienteringen ;) haha.. så jävla glad att jag klarade det, att jag fick ett g :D annars hade jag dött, det var inte precis jobbigt att springa "jogga" men det var jobbigt att vara i den jävla skogen hela tiden med lera upp till knäna och buskar överallt haha. men vi hade kul iaf :D speciellt jag och nathalie i slutspurten, haha gud vad vi sprang i slutet :D sen hade vi en lektion + bildlektion, och det var soft. bara att jag var helt trött efter att vi orienterat, ville bara hem till sängen ♥ men vi tog tjugo över tre bussen hem och efter det har jag bara softat.



.

det är bättre att köra huvudet i väggen än att inte använda det alls


härlig helg

det har varit en jätte härlig helg. jag har typ bott hos petra ända sen i torsdags haha :D vi har haft det jättesoft,jättekul,asmysigt,asfestligt ja ni fattar en härlig go blandning helt enkelt :D! jag har ju redan berättat om torsdagen och fredagen, men igår så grillade vi och drack och sen så åkte vi upp til högsäter till martinsson där han, martin och micke var :D och så spelade vi kubb och hade skoj! det var kul att träffa dom. sen åkte vi väl hem vid klockan 2, då åkte vi med erika, erika och thomas hem :) så åkte jag med petra hem igen och sov haha. vi vaknade väl klockan 12 igen, haha vi har vaknat klockan 12 alla dagar. så gick jag hem och gjorde mig iordning lite sen åkte vi till stigen och kollade på stigen - färgelanda och stigen vann med 3-0. haha sen åkte jag direkt hem och nu har jag bara pluggat och softat. i morgon är det skola igen ;( det känns tungt för det kändes verkligen som att det var sommarlov denna långhelgen. och vi har orienteringsprov på tisdag haha hur ska denna veckan sluuuta.. aja puss på er :D!

så här slapp var jag i fredags exakt heeela dagen



tack för helgen petra!

when the sun goes down

hej pussgurkor, sitter hos petra idag med. igår blev det mys framför tv med popcorn och dipp + twilight och den filmen var jätte bra :D gullig film. även fast jag trodde den skulle vara bättre efter vad alla andra har sagt om den, men den var absolut inte dålig i alla fall. sen direkt efter filmen gick vi och la oss, och då var väl klockan 2 eller något. och idag vaknade vi klockan 12 igen, så låg vi sängen och drog oss lite haha, sen gick vi till affären och handla lite & lämnade tillbaks filmen, köpte lite godis också, första gången på flera månader ;o men tröttnade efter 5 godisar typ heh! men vi åt väl frukost klockan 3 haha, så nu ikväll så ska vi grilla :D mysigt! och så kanske vi ska åka till högsäter och kika på film med några men vi får se om vi orkar. men nu ska jag gå ut och sätta mig på altan :) ha de bra

valborg

puss från pekkis!

yes som ni ser, petra hälsar till er allihopa :) haha hon tvingar mig nu att skriva blogg så det är hennes förtjänst att ni får ett inlägg. (a) har verkligen varit hur slö som helst idag så har verkligen inte orkat att sätta mig här och skriva av mig. men nu fick jag ju ta mig i kragen och skriva lite, annars hade väl petra tagit mig i kragen istället :O och det är sånt som bara inte får hända!!!! haha. ehm, ah annars så igår så var jag på torp med daniella och petra, fick köpt mig två par snygga sommar linnen i alla fall, hittade typ ingentingen annat ;s var dåligt med snygga kläder. men fick träffat davik också :) han jobbar ju på stadium hehe så fick man hälsat på han på jobbet också :D alltid kul. sen tog vi halv 5 bussen hem och så gick jag direkt med petra hem. så började vi fixa oss inför kvällen, sen kom daniella efter en stund :) då började vi starta grillen så vi fick start på den. sen kom också louise, helena, amanda, erica och emelie :)  så käka vi och drack. sen tog vi 10 bussen till stan och gick till skeppsviken en snabb sväng, träffade lite sött folk. sen gick vi tillbaks till stan rätt så snabbt igen med lite roligt folk. och så var vi där en stund, sen blev det kallt så då gick vi med naim upp till hans kontor så vi fick värma oss och lyssna på lite go musik :d hah! sen tog vi nattbussen hem och jag följde med petra hem så började vi laga mat och grejer :D haha. vi la oss väl en klockan 5 på morran eller något. och jag kan lova att jag somnade bums. vi vaknade klockan 12 kanske, och sen dess har jag varit helt slö :o vi har bara gått fram till affären två gånger och fyllt på skafferiet och hyrt 2 filmer hahaha. så jävla lata, annars har vi bara legat i sängen och lyssnar på musik och gosat. och nu snart så ska vi hoppa in i duschen ;) dirty!  och sen dricka lite smått och så kanske anton kommer, skoj :) och sen så ska jag sova här igen och i morgon kommer väl dagen se ut precis som idag xd hahaha! aja men vi hörs :D

pics från yesterday