lördags mys på g!


nu ska jag till daniella!                     - gårdagens outfit!


i'm sorry but i have to move on and leave you behind!

har nys vaknat och sitter här och lyssnar på musik :)! igår så var jag med daniella, sen gick vi bort till petra en sväng. då fick vi för oss att vi skulle på fest i uddevalla. så vi gjorde oss iordning sen körde erika ner oss. träffade stefanie och dom andra uppe vid tureborg, dom sa att festen var slut där så alla skulle dra till en annan fest så först gick vi till pingvin och träffade lite annat folk och sen gick vi mot bussen och så skulle vi gå på men då kom daniellas klasskompis och sa att det var alldeles dött där uppe så vi orkade fan inte riskera att komma dit och vilja åka hem direkt ;p haha så vi ringde erika och thomas så kom dom och hämtade oss :) så de blev inte direkt någon fest men vi fick ju träffa lite folk :) alltid kul. men ska se om vi hittar någon fest idag, annars så ska jag och daniella bara mysa och laga lite mat.


SÖTNOS!


rogge förhelvete!



älskar filmen hata göteborg! alla klockrena saker som dom säger ibland alltså och söta svante haha ja alltså dom som inte sett filmen bör göra det :) själva handlingen i filmen är inge vidare bra, men personerna i den alltså! haha helt bäst. dom som sett den vet precis vad jag pratar om :D jag och daniella såg denna goding igår och fick oss några goa skratt ;) idag så har jag varit i skolan och sen var jag med daniella :) i morgon så är det fredag och jag slutar klockan 11 helt skönt, då ska jag och nathalie åka ut till torp och kika runt lite. fårse om ja hittar något, ska egentligen inte köpa något för det går en del pengar nu när jag försöker få ordning på håret haha! men har köpt silverschampo idag hoppas att det hjälper lite och om inte så ska jag slinga mer på tisdag kanske fårse! iaf, men efter torp så ska jag vara me daniella, vi ska laga tacopaj och mysa :D

kiss and hugs


"vi spelar i korpen den sämsta ligan som
 finns i den sämsta divisionen, vi ligger sist o du e sämst
i laget fattar du hur dålig du e rogge?"

utmanad

Jag blev utmanad av : Malin


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


 1. Vad heter du?: emelie

2. Ett ord på fyra bokstäver:  elak

3. Flicknamn: evelina

 4. Pojknamn: emil

 5. Yrke: elektriker

 6. Färg: eukalyptusgrön

 7. Klädesplagg: enkeltlinne (a)

8. Mat: entrocout

9.Sak i badrummet: eltandborste

10. Plats/stad: enköping

 11. En orsak att vara sen: elen

12. Något man skriker: eller?

 13. Film: eurotrip

14. Något man dricker: energidryck

15. Band:  evanesses

 16. Djur: elefant

 17. Gatunamn: ekorrevägen

 18. Bil: eclipse

19. Sång: extacy

 

Jag utmanar:

http://sthlmbeat.blogg.se/

http://joannacarlsson.blogg.se/
http://joonnaak.blogg.se/
http://niczue.blogg.se/


scared kid

haha stackars kille!
inte kul att bli så skrämd :(
men skitkul att skrämmas :D
check it out!




förövrigt så vill jag säga ett stort grattis till min syster som klara körkortet idag :)
proud of you sweetheart!


världens snyggaste storasyster!

semle dagen

idag som sagt så har jag varit på frisörskolan och har blekt slingor i mitt mörka hår, blev inte riktigt nöjd med färgen! men jag kunde ju inte väntat mig annat när jag bleker på så mörkt hår. men kommer att bli bättre nästa gång jag slingar hoppas jag :) nu får jag gå så här ett tag och låta håret vila lite. jag tog 10 över tolv bussen hem och käkade med mami sen har jag bara suttit här, väntar på att daniella ska komma! :) sen kommer morfar hit också så ska vi göra semlor och gotta oss på semle dagen! sen klockan 6 blir det spinning, gott. hörs i morgon puss


Vad händer när vi frågar oss själva den svåra frågan och får svaret vi hoppats på?det är då lyckan börjar..


france










saknar frankrike

back on track

hej allihopa :) är nu hemma ifrån fjällenresan! det har varit jättekul och hur mysigt som helst. åkte ju upp på alla hjärtans dag tidigt, och såklart så försov jag mig. eller ja, klockan ringde aldrig jag stängde av den i sömnen som vanligt. så mamma kom in och frågade om jag inte skulle gå upp snart för ja skulle gå till petra 5 min efter. så de var bara att kasta sig upp och sticka iväg. sen åkte vi upp och hämtade daniella och sen var de bara att dra iväg, 9 timmars resväg upp! men de var inte så jätte jobbigt, vi hade ju en liten dvd och musik o allt i bilen så de va lugnt :) vi började åka i backen dagen efter, alltså på söndagen. haha det var lite pirrigt först, för herregúd jag hade ju inte åkt på minst 5 år så de var lite nervöst! det blev några vurpor där i början men de blev bara bättre och bättre ;) sen var jag kung i backen "eller inte" men ja var bättre iaf :D dom skrattade jävligt mycket åt mig i början iaf! har en del roliga videos som daniella spelade in, tänkte lägga in en här på bloggen :) fårse senare om det går! hade iaf en sjukt rolig vecka :D med mycket skratt haha. ett lyckat sportlov om man säger så :D nu tänkte jag slänga in ett par bilder :D enjoy!


 

bild 1 : bild ifrån bilen!
bild 2 : daniella och jag i backen :D
bild 3 : jag och daniella i liften!
bild 4 : petras frysta ögonfransar :D haha det var så fint att se!
bild 5 : daniella och jag i sittliften :)
bild 6 : mina sötnosar daniella och petra!
bild 7 : jag och petra i stugan!
bild 8 : jag innan backen ;)
bild 9 : första gången vi såg sådär riktigt fina snöflingor :D va så fint!

så det var några bilder :) kommer nog fler bilder och förmodligen några videos också!


+ förövrigt så var jag hos jennifer ikväll :) myste och såg på melodifestivalen! vissa låtar är ju helt idiotiska.. som den låten på grekiska? snälla, de är sverige vi ska resepentera eller hur det nu stavas! men ah ni fattar vinkeln. det är bara så löjligt! men var iaf mysigt :) sen satte vi oss och kikade runt på youtube också, haha finns gott om roligt folk ;) nu sitter jag iaf här och hade tänkt gå och lägga mig och titta på film nu!

i'm out

this party is sober

hej allihopa :) sitter och håller på att lägga in massa musik på ipoden och mobilen som jag ska ha på väg till fjällen i morgon! ska bli hur kul som helst. och nu ska daniella med också ;D hur kul är inte det då! hihih. ska bli skit skoj :) vi tre kommer ha the time of our lfe. hehe åka skidor och snowboard hela veckan... tvär niceee! men nu ska jag packa mer..

kommer attt ta en massa kort som jag lägger in här när ja är hemma igen :)

puss
+ ha ett bra sportlov :)


vi drar till fjällen!


fjällen på lördag och jag är taggad till tusen :)

party like a rockstar

igår var det fest igen :) började med att förfesta hemma hos marie med emina o marie. hade sjukt roligt. sen drog vi vidare till allhem runt tio tiden och då var festandet i full gång :) träffade mycket gott folk och hade riktigt roligt. tack för en kul kväll allihopa. och idag så har jag varit på¨modevisning. min syrra gick modevisning för en bröllopsmässa. riktigt fin var hon. sen när vi kom hem så gick jag till petra så planerade vi lite om fjällen, fyfan vad roligt :D åka bräda! woho. och så tjötade vi lite om allt möjligt också! men nu ska jag gå och lägga mig, praktik i morgon och sen dans efter det. godnatt




vad har ni gjort i helgen då?

party!

har nyss gjort mig iordning och nu snart kommer daniella jennie och fredrik :)
förfesten börjar lite smått sen drar vi neråt stan!

kvällens outfit
även bloggens
första ;)


walk the line

ska precis gå och sova men tänkte slänga in ett inlägg innan :) idag så har jag vart på praktiken som vanligt och jobbat, det går jättebra så det är kul! sen åkte jag upp till mammas jobb och var där uppe och pratade lite med hon och sen gick jag och solade! sen var det bara hem och ligga framför soffan. och runt 9 tiden gick jag hem till petra och snackade lite :) lånade även ett busskort som jag ska ha i morgon till bussen till stan efter praktiken. ska shoppa lite med daniella innan vi ska göra oss i ordning för fest. blir nog som vi tänkt, förfest och sen ner till uddevalla för party :) hoppas det blir en rolig kväll. men nu ska jag gå och lägga mig!
godnatt

lägger in några bilder på mig snabbt eftersom det
var någon som bad att jag skulle ha mer bilder på
mig på bloggen :) så varsågod!

4 st mig som blodin &
4 st mig som brunett



so close you can almost taste it

hej fellas :) orkar inte lägga in bilder sen festen. men hade i alla fall kul.
idag vart det dans och det var skit kul som dom andra gångerna, så glad
att jag börjat dansa. har alltid älskat att dansa! men har redan tröttnat på
låten lady gaga - pokerface! ah tänkt själva, och uppvisningen är i maj så
gissa om låten kommer irritera mig då eller. men den är ju upptempad
mot va originalet är så lite bättre, men aja det blir nog bra.  veckan blir
nog rätt så skön, prao  till fredag och efter det ska jag och daniella till stan!
ska se om jag hittar mig nåot fint. var i stan igår förresten och köpte mig
en till väska och hårband. LÄNGTAR TILL SOMMAREN SÅ JAG DÖR!!!
men iaf så efter stan så ska vi festa i uddevalla. hoppas de blir fun :)
men nu ska jag sova annars försover jag mig i morgon haha.
puss godnatt

btw så vet jag inte vad som hänt med länkarna där man trycker på
"kommentarer" här nedanför! på vissa datorer syns det för mig och
på andra inte. ;s syns det för er?