» happy new year!

igår kom då daniella hem! hon kom hem till mig och så åkte vi upp till solariet med mopeden. och klart som fan att vi ramlade med den. precis i en liten kurva så la vi oss med hela mopeden över oss. fyfan jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. det var ju skit halt ute, fattar inte varför vi tog den ens. haha men vi klarade oss bra iaf ;) med mindre skador haha! sen åkte vi hem till mig, tjötade och åt lite :) sen upp till daniella, fick julklapp av henne :) så söt hon är. tack så mycket gumman! sen kom jennie och så pratade vi med henne om vad som händer idag osv. först ska vi då upp till daniella, där hela deras släkt ska dit och festa, och det är ju massa ungdomar i deras släkt så det blir nog kul. sen ska vi åka vidare till uddevalla om vi får tag på någon skjuts vilket är väldigt svårt på nyår eftersom att alla dricker, men vi får se om vi löser det på något sätt. nu ska jag i alla fall gå bort till petra en sväng sen ska vi ut och gå och fixa saker. sen blir det till att syrran ska färga håret på mig. efter det blir det fixning ;) hoppas på en lyckad kväll!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLLIHOPA!


tisdag

dags att skriva igen då kanske :) har nyss varit hos hemtjänsten där jag ska praktisera i 5 veckor efter jullovet, det verkade jättebra och jättego handledare :) fick en riktigt bra schema också, ledig försa dagen så börjar tisdagen hehe det tackar jag för!  igår så var jag på överby med mamma, moster och kusin. var på junkyard men hittade ingentingen! hittade inget spec på överby heller blev en vågtång till håret, concealer och örhängen och sånt smått :) letade efter nyårsklänning men inget var bra. kräsen som jag var. så får ta något jag har hemma, tråkigt menmen! vet ju inte äns vart jag ska än :s roligt? neeeej! får panik, men hoppas det löser sig på något sätt. åh nyår är så överskattat haha!!!  men hoppas på en bra kväll i alla fall vart jag än är. sen idag ska jag städa mitt rum och åka upp och sola med nattus :)

hörs

ps. idag är emelie glad för daniella kommer hem :) hihi <3


fredag

hejsan :) sitter och lyssnar på musique och kikar bilder. har passar sötnosen sara idag! vildingen, passade henne igår också ;D det är en nakenhund, har aldrig egentligen tyckt om nakenhundar, men efter jag träffa henne så är jag störtkär i henne :D sötare får man leta efter! hehe. vi är allt sugna här hemma nu på att köpa en liten vovvsing, men det blir väaldrig så som vanligt :/! men man fårse :) i morgon ska jag vara med marie, blir nog troligen vbg på kvällen men vi får se hur det blir. nu ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tv'n.

vi hörs
bjuder på en bild på
sötnosen själv!

JULAFTON! ;D

GOD JUL ALLIHOPA :D
hoppas ni får en bra julafton


23 december!

hejhejhejhej hemskt mycket hej :) vaknade nyss, och ska snart iväg och sola mig lite brun innan julafton som är i morgon :D kul. hoppas jag får något fint! igår så var jag på liseberg med erika och erika k. det var jättemysigt :) det värsta var att vi inte hann att åka skridskor där :( det som såg så mysigt ut. menmen, next year maybe :) sen gick vi lite på femman och där köpte jag mig en hoodtröja, mycket nöjd :) passar bra till mina nya mörka levis jeans som ja köpte i fredags. sen direkt efter jag kom hem ifrån göteborg igår så ringde marie så då drog jag dit, och där var även louise och petra :) så vi slappade, pratade och planerade lite ;) men nu ska jag iväg och slå in julklappar :d och sen ikväll blir det lite smått julmat och mys med familjen framför tv ;d juuuuuul <3

hörs


sunday (!)

har nyss vart iväg på spinning, var riktigt härligt pass.bra träning också. och nu ska jag se på film ,äta tacos och mysa :)i fredags så drog jag hem till marre, var där och tjötade och tog det allmänt lugnt, sen drog vi och louice, vickan, petra och stefanie till vänersborg där det var fest :) samma gäng som sist, lika kul denna gången. men tog nattbussen hem hehe ;) orkade inte stanna kvar. sen på lördag så vart det slappt hela dagen, var hur trött som helst så orkade inget annat ändå. och på kvällen kom moster och kusinerna så såg på tv, spela lite spel och spelade bl.a elgitarr vilket var grymt kul :D spela gitarr är typ det ända jag gör när jag inte har något bättre för mig, de är så kul ;D haha men yaya, nu ska jag hoppa i duschen.

hörs


helgen

ja jag vet att jag är dålig på att skriva inlägg, det här inlägget är till dig victoria bara för att du är en trogen läsare och saknade något att läsa om på dagarna :D haha gumman! så här har min helg i stort sett varit ;

fredag
; det var lucia i skolan och våran älskade "katt" var ju självklart sötast i hela lucia tåget haha jag dör!! och sen hade vi matteprov vilket gick braa :D eftersom jag fick G. fyfan vad glad jag blev, trodde jag verkligen inte. iaf så slutade vi klockan ett, så drog ner på stan med nathalie och hade trevligt på claes olssons haha den söta datorn skulle jag gärna velat haft när jag var mini i alla fall. sen tog vi kvart i två bussen hem. på kvällen drog jag med thomas och erika hem till thomas och såg på idol och käka pizza, orkade inte vara hemma när mamma hade fest så jag drog med dit :) vi hade riktigt mysigt! sen åkte jag hem och somnade bumss..

lördag ; gjorde i stort sett ingentingen på dagen, bara förberedde inför kvällen! då jag petra och marie åkte till vänersborg och festade. det var riktigt kul :D festade i en lägenhet och drog sen vidare på en lokalfest som inte vart något vidare men jag och marie hade jävligt kul på vägen dit i alla fall haha fyfan vad störda vi två är! men somsagt det var inget kul där så vi gick tillbaks till lägenheten där festen fortsatte och sen blev det till att vi stannade kvar där hela natten och tog 06:00 bussen hem! usch som vi måste ha sett ut på bussarna xd haha! busschauffören blev ju iaf förvånad när marie träffade rättknapp på hundrakorts apparaten, uh va kul de va!! ahaha.

söndag ; ja som sagt kom ju hem ifrån vänergsborg klockan 10 på morgonen och hade inte sovigt en blund så jag sov hela tiden fram tills klockan halv sju kanske och det var riktigt jävla skönt haha! men vände på dygnet totalt. 

yes det var min helg people ;)
riktigt lyckad iaf, hade grymt kul.

kiss and hugs

skin skin som den sol du är!


onsdag

hejsan! :) vaknade klockan ett idag. riktigt härligt att sova ut för en gångs skull. har inte gjort något speciellt idag, kikat på life of ryan och pluggat lite smått. har kollat igenom massa kort på datorn också och hittade ett par roliga haha några ifrån när jag, emina och daniella sminkade varandra så överdrivet fult ;dd haha kommer aldrig glömma det! vi tyckte vi var så snygga! det är tre år sen nu, snabbt det går :p  jag bjuder på några picss..

haha jag dör! vad små vi var :)

tisdag

sitter här och är helt hangover typ. jag blir alltid helt död efter jag har sovit mitt på dagen, usch mår alltid illa och känner mig bakfull. vilket man inte vill göra frivilligt ;p men ska gå och lägga mig nu och läsa gossip girl innan jag somnar igen. ska iaf inte till skolan i morgon, vilket är himla skönt. är verkligen hur skoltrött som helst, behöver jullov nu!!!

puss godnatt

uuuuuuuh läskigt

dom här videosarna skrämmer verkligen skiten ur mig! uuuuuuh
man vet inte om man ska tro på det eller inte :(
fyfan vad lääääskigt!!

jävlar vad vi skrek i skolan när vi såg på dom här haha

onsdag = ledig

hejdär, skulle egentligen åkt till ullared idag med erika och thomas men jag hade verkligen ingen lust att dra iväg! så det blev till att stanna hemma och spara pengar i stället hehe. skönt att bara stanna hemma och slappa när man är ledig ;) igår så hade vi en lektion på morran och sen håltimma och direkt lunch, men jag och tjejerna drog ner på stan i stället och åt thai mat. riktigt gott var det, men blev propp mätt. sen hade vi vård och omsorg så då skulle vi prova på hur det var att vara blind och åka rullstol! man fick välja vad man ville göra, så vi tog att pröva på att vara blind! och de var riktigt läskigt uh. det är ju helt hemskt att vara blind och inte se någontingen. stackars folk :( iaf, så på fredag så ska vi åka rullstol och lära sig att hantera den osv. :) efter vård&omsorg hade vi matte och det var precis som vanligt! man lär sig inte ett piss av våran lärare och han är allmänt dum i huvudet som alltid! (y) sen tog vi tjugo över två bussen hem. när jag kom hem kollade ja på a shot at love with tila tequila hela dagen typ :p hehe! gooodgoood,
men nu blir det till att titta på one tree hill, lär ju vara som fastklistrad framför datorn hela dagen ;d

hugs emelie