make it like it never happend and that we were nothing


-


welcome home babe


i don't need that :)


HULTSFREDSFESTIVALEN



idag bokade jag och petra biljett till hultsfredsfestivalen + camping, kommer bli så grymt!! hoppas att lollo också kan följa med :) och så ska ett gäng killar härifrån ner dit också så kommer bli så KUUL. längtar redan ihjäl mig, det värsta är det där med packning...eftersom jag aldrig har varit på en festival förr så vet jag inte riktigt vad det nödvändigaste är att ha med sig haha omg men det löser sig nog :) känns som det kommer bli en jäkligt bra för-sommar, både summerburst + hultan att se fram emot + en utomlandsresa v. 34! livet är allt bra underbart just nu :)


torsdag

hej på er :)

idag så har jag jobbat 7-14:30 och sen åkte jag hem och va hemma några timmar och bara tog det lugnt, jag kollade repris på lyckan i LA och wermland forever haha och sen klockan sex så åkte jag på hunkurs teori. jag har anmält mig och eddie till en allmänlydnadskurs för att få med pli på honom :) så det ska bli jättekul fick redan på teorin massa tips och råd så vi tränade lite direkt jag kom hem :) i helgen så blir det nog bara lugnt, jag är ledig i morgon så det är gott så då ska jag bara vara hemma hela dagen och mysa och gå ut på en lång promenad med eddie, och sen fredagsmys, och på lördag så jobbar jag 8:30-14:15!

.


balklänning till salu

använd en gång, hör av er på [email protected] om ni är intresserade :)


jag som gör en cover på use somebody :)


-



Danko Jones – Had Enough


now youre just somebody that i used to know

hej på er allihopa!

jag har haft en sjukt rolig helg får jag säga det började med att i fredags så var jag på födelsedagsfest för stefanie, var skit kul vi var en del och sen gick vi till harrys haha då alla försvann, tror alla blev ganska dragna..va hände? haha nej men det var jättekul :) sen på lördag så var jag ganska så dålig..och så skulle mamma och pappa ha folk hem på kvällen för dem skulle äta påskmat, så jag var med där och sen gick vi bort och kollade på brasan vilket var jättemysigt! sen gick jag hem kl 23 för jag var så sjukt trött och lilla eddie var så rädd för raketerna. sen i söndags så var det slappt hela dagen, kollade på en film på kvällen och tänkte gå och lägga mig men då får jag ett sms om jag skulle med till lipz, och jag bangar ju aldrig så det var bara att svira om och åka iväg till helena i stan och så förfestade vi lite och sen var det bara att dra iväg, det var alltså jag helena och petra :) det var jättekul denna gången på lipz, mycket folk! så igår så var man helt död igen haha shit alltså, sov bort hela eftermiddagen. så nu börjar man komma ikapp igen. men tack alla för en grymt rolig helg :) tror nog att denna helgen får bli lugn...men man vet ju aldrig haha


i came to win!

hej på er godingar!

idag så har jag varit ledig så jag gick först ut på en promenad med eddie och åkte sen ner till stan för att hänga lite med stefanie, vi käkade på cactuz och sen gick vi till waynes coffe och chilla lite, sen åkte vi och handla lite och sen åkte jag hemåt. då åkte jag direkt hem till syster & johan, så lagade vi mat på kvällen och kollade på greys & big brother. så nu ligger jag bara i sängen med laptopen på magen och har tittat på cover musik på youtube, hittade ett så sjukt bra pojkband som kallar sig AHMIR, så otroligt duktiga och alla har en sån sjukt bra röst, lägger upp en fin video här under sen får ni klicka er in själva och lyssna på mer som dem gjort, SÅ BRA!


hey boy i really wanna be with you..