idag är det utgång!!!!!!


idag jobb 15:00-22:00!


snygga twilight skådespelare


så söta


jag saknar dig

AiluCrash – Jag saknar dig

så fin låt som är med i filmen "jag saknar dig"


don't forget to fly

igår var det ju tänkt att vi skulle ha en myskväll hos danni och det blev det ju till en början med tacos & så mycket bättre men sen så blev vi så rastlösa och ville hitta på ngt så vi slängde på oss kläder och åkte ner till stan till butler's och drack drinkar och träffa några trevliga norrmän som vi satt och tjata och umgicks med :) alltid lika trevligt med nytt folk.

idag så är jag ganska så trött och lite hangover! men det är de verkligen värt :) så idag har jag bara slappat och även vart ute på en timmes promenad, var väldigt skönt och sen har jag inte gjort något speciellt. det blir antingen bort till erika och johan ikväll och mysa eller så blir det söndagsmys här hemma! hoppas ni haft en trevlig helg.


mina nya snyggingar


ikväll blir det: bio, breaking dawn!!


hello gorgeous


måndag morgon..

hejhej :) nu sitter jag på jobbet, jobbar 7-14:15 idag! helgen har varit kanon, fredagen blev lyckad. så roligt att träffa mina kusiner igen, blir ju inte så ofta eftersom dem bor i grästorp. sen i lördags så var jag hos erika och johan hela dagen, vi kikade på filmer lagade tacopaj och bara myste, ni är bäst ♥

idag så hade jag tänkt träna men får nog skita i det, känner mig fortfarande lite krasslig så är nog bäst att jag sparar mig till onsdag istället så jag kan köra fullt ut. så idag blir det nog en långpromenad med min lilla eddie istället :)

här kommer en bild på mig och min pappa ♥


just believe


11-11-11-

hej allihopa! sitter på jobbet just nu och känner mig så fruktansvärt hängig... det började igår eftermiddag med att jag fick sjukt ont i halsen bara så där och sen på kvällen blev de värre och jag kände mig hängig. sen vaknade jag nu inatt av att jag knappt kunde svälja....så nu är jag på jobbet och mår sådär kan jag säga! men får ta en tablett och hoppas det blir bättre för ikväll kommer min faster m.familj :D ska bli riktigt kul! dem ska fira att jag fyllt år och så ska dem även kika på erikas och johans nya hus m.m! så det blir smörgåstårta och vin ikväll. Kommer nog bli kul :) och i morgon så blir det nog bara att ta det lugnt hemma och försöka kurera mig.