ge mig värme!

summer outfit

tårarna kan verkligen inte sluta rinna!




"what kind of guy would i be if i walked out when she needs me the most"

1000 guldstjärnor till dig chris.


vacker!


seems like yesterday to me, when you passed outside my window!


hit on the floor


friday i'm in love

hejsan! sitter nu i skolan och har svenska B. Vi håller på med vårat nationella muntliga tal som vi ska redovisa nästa vecka. ush hatar att hålla tal, har inget problem med att stå framför klassen eftersom jag känner alla mend det är att man ska komma ihåg all text :o ursh! men de blir nog bra :)

ikväll är det som sagt party hos natta, hoppas på en kanonkväll :) wiiiih!

ha en bra dag/kväll! :D


natta patta


här nathalie får du något att torka dig med...

Quien Puede Parar Eso Que Al Bailar Descontrola Tus caderas

Lucenzo – Danza Kuduro

la mano arriba cintura sola, da media vuelta DANZAAA KUDUROOOO!!!!

åååh, längtar till i morgon då det är party för hela slanten :D fördelsedagspartaj för miccan och nathalie sen bär det av för utgång i stan!!! ser fram emot en riktigt rolig kväll :D



sommar tack

hello

 


hur gooooooooooo????


SMS-inlägg

mms_img72715 (MMS)


tisdag

hej söta ni! satte mig ner vid datorn en sväng medans eddie sover i soffan ;) får passa på för annars så är det full rulle. hehe han är så söt så! idag så följde jag med elisabeth till veterinären med de 7 valparna och de blev besiktade, vaccinerade & chipade. stackarna när de blev chipade de gjorde riktigt ont på dem, det var som en grov, tjock kanyl som dem stack in! ush..  sen efter så åkte jag med elisabeth hem och vi gick igenom alla papper osv. och sen gick jag hem med min nya familjemedlem Eddie :D det känns så himla bra, han är så mysig och det är så mycket kärlek till det lilla livet

nu ska jag borra mig ner brevid honom och gosa i hans mysiga valppäls! :D ha det bra.


min lilla eddie



haft han hemma i helgen, han är så snäll så. men på tisdag så är han officiellt min :D gullee!

lördag

hejsan :) igår kväll så tränade jag friskis & svettis och sen tog jag bilen ner till stan och passade seppo (roberts mammas hund) det är en blandras på golden/labrador. han är så otroligt fin och snäll, väldigt lydig så han är en väldigt vänlig hund att passa! han får upp mig på morgonen iaf, kl 08:30 gick vi ut på en promenad och det var faktiskt jättehärligt att få komma upp :) det var så himla härligt väder ute. sen tog jag bilen hem kl 10:30 så nu sitter jag här hemma och ska ta mig ngt att äta till frukost och sen vid kl 12 så ska jag hämta hem eddie lite, min lilla vovve som jag får på tisdag men jag ska hämta hem han tre timmar idag :D ska bli roligt, ska ta lite bilder som jag kan lägga in sen (om jag kommer ihåg) ;) men nu somsagt ska jag äta!

ha en bra dag i det härliga vädret!


torsdagen den 17 mars

tjollahopp! är i stan hos min älskling. ligger i sängen med datorn på magen och tar det allmänt soft! idag har jag varit ledig, vaknade vid 11 ungefär och gick upp och åt frukost och tittade på tre kronor. såå bra :D sen gick jag mamma och erika bort och hälsade på eddie. på tisdag får jag hämta min tjockis :d längtar!!!! men nu ska jag kika på one tree hill säsong 8! pusshej

 

get the look

get the look

everytime i close my eyes, i see my name in shining lights.

förresten måste bara säga att hur bra är inte denna acoustic egentligen? kommer ihåg första gången jag såg denna videon och man blev ju så kär i bruno och hans vackra leénde :D


oh.. snap!

halluu.. sitter vid mammas bäris i soffan och bara tar det allmänt lugnt. shit alltså jag är skit trött, skulle kunna somna nu, det är bara för att jag och nathalie simmade förut efter skolan, man blir jättetrött så ögonen orkar snart inte hållas öppna längre haha wellwell, riktigt skönt att vi är lediga i morgon :D ska sova så länge jag kan och sen så blir det nog troligtvis vattengympa med brinkis. tycker det är skönt att träna i vattnet för det svalkar på samma gång som det är jobbigt :P haha!

men nu så ska jag kika på 99 saker man måste göra innan man dör på tv6.se
pusshejs


when nothing..


onsdag den 16/3

tjolahopp! :) nu har jag nyss ätit frukost osv. och nu ska jag alldeles strax gå till bussen för att åka till skolan. idag så ska jag och nathalie plugga med projektarbetet och sen efter det så ska vi gå till badhuset och simma några längder, ska bli skönt. och i morgon är vi lediga :D sweet! hörs senare, ha en bra dag


and they lived happely ever after..

daily




remember what she starring at is me

kom hem från stan för ungefär en halvtimma sen, hade två lektioner & sen så gick jag och åt thaimat med mamma, moster och syster, var svingott! sen gick vi och kikade lite i affärer och jag testade en bh som satt perfekt så jag fick en vit & en svart sån av mamma och ett vitt linne, tack mamma  sen gick vi och provade min balklänning igen och jag fastnade direkt för den nya färgen, är jättenöjd med den!! så skönt att ha både klänning + naglar färdigt till balen :) nu ska jag snart kika på big brother avsnittet som gick i söndags och sen ska jag bort och hälsa på¨min lilla eddie!


whip my hair

Willow – Whip My Hair 


tisdag den 15 mars

hej på er alla! gud vilken underbar morgon, solen skiner & man får riktiga vårkänslor. vill vakna upp så varje dag :) man blir på så mycket bättre humör då så det är inte klokt.

nu har jag nýss ätit frukost och kollat på the voice så nu väntar jag på att nathalie ska komma och hämta upp mig så drar vi till skolan sen :) idag händer inte så speciellt mycket, jag ska prova balklänningen igen och sen hemåt och ut på en promenad eller något liknande! ha en bra dag, puss & kram


i'm too cool for school

sitter i skolan & lyssnar på goda låtar med nathalie, nu spelas bland annat day n' night! haha så bra, gamla minnen som dyker upp.

igår så kom jag och älsklingen hem från hans mamma & lars, var riktigt mysigt att bara ta det lugnt och kika på melodifestivalen, hans bror jimmy och hans fru och söta barn kom också dit på lördag kväll och kikade på melo med oss. eric saade vann ju & den var ju faktiskt ganska bra även fast jag hoppades lite grann att danny skulle vinna framför honom! men jag hade hellre sett typ swingfly vinna för den låten tycke jag var riktigt härligt och den kommer nog spelar en del i sommar på uteställena kan jag tänka mig ;)

idag ska jag till alltiklipp & klippa topparna, klippte mig för inte så längesedan men ska klippa lite på topparna igen så att det inte hinner bli sådär äckligt slitet, & då kanske det växer lite fortare till studenten också! åh längtar tills studentveckan & magalufveckan så jag dör


monday morning

outfit

Hejsan :) har inte kunnat blogga igår och ...

Hejsan :) har inte kunnat blogga igår och idag för har varit i stan och inte haft tid. Igår så slutade vi tidigt och då åkte jag och bella ut till torp och kikade lite, fick köpt mig ett par örhängen och en ring! Sen åkte jag hem och vilade lite och sen gjorde jag mig i ordning så kom bella och hämtade mig. Så började vi förfesta och sen kom danni och förfesta med oss :) var riktigt kul och sen drog vi till harrys! Idag så ska jag och robert åka ut till hans mamma och hälsa på och stanna över natten :) ska bli mysigt att bara ta det lugnt och titta på melodifestival finalen! Ska bli kul och se vilket bidrag som vinner. Men nu ska jag gå och och ta mig en dusch. Hörs i morgon! Kram på er. :)


polyvore

Untitled

fick ett tips från linns blogg att göra egna outfits bilder, var riktigt kul! och det får mig bara till att längta ännu mer till sommaren.



Hej igen. Tänkte prova på det här med mobi...

Hej igen. Tänkte prova på det här med mobilblogga också hur det funkar ;)


om du aldrig provat hur kan du då vara säker



har nyss suttit en stund & fixat ny design till bloggen, blev riktigt nöjd faktiskt!
men nu ska jag äta korv & bröd. mums


genom eld bara för ikväll

 



är hur trött som helst verkligen... och så måste jag gå och plugga nu WEIIII. precis vad jag känner för. men som tur är så har jag fått min dagliga eddiedos.. mm gulligull! var borta hos han direkt efter bussen och myste med honom, han är så go så jag dör! nu får du allt snart komma hem gubben.


i skolan

hallå där :D

sitter i skolan och lyssnar på gamla godingar som t.ex. nanne grönwall - avundsjuk haha en klassiker. längtar som fasen tills i morgon då jag ska på utgåång med tjejerna! de blir nog något det ;)

sen när jag kommer hem från skolan så ska jag hälsa på min lilla eddie & sen plugga på provet som är på fredag.


hur söta är inte de här två!
snacka om pappas flicka.


söndag 6/3

har nyss varit borta hos min lilla söta eddie & badat honom och myst :) han är så otroligt söt så jag tror jag tuppar av! efter badet så blev han så fluffig och go i pälsen så det var så gott att mysa med honom. han var så snäll också när jag badade honom, inte ett ord sa han. blev riktigt chockad faktiskt, han är väldigt snäll & go ♥  nu längtar jag bara tills jag får ta hem dig min lilla bebis! men hoppas veckorna går fort..

annars idag har jag inte gjort så speciellt mycket, bara varit med älskling och myst! nu så ska jag kika på tre kronor och bara slappa, i morgon är det skola men är ledig på tisdag så det känns väldigt gott.