tisdag

hej på er!

idag är jag ledig så jag vaknade kl tio och gick då direkt ut på en timmes promenad med eddie :) var skönt men väldigt kallt ute!! sen kom jag in och åt en god frukost och sen har jag bara suttit och spelat in låtar tills nu, så snart dyker det nog kanske upp en och annan låt på bloggen som jag spelat in :)

annars idag så ska jag inte göra speciellt mycket, har inga planer så vi får se vad som sker!


we're smiling but we're close to tears


ikväll blir det utgång!


tatueringen klar!


svårt att se på dessa bilder men det står "family is forever"
är hur nöjd som helst!


bokat!!

hejsvej, idag så har jag varit i stan med daniella och mikaela! vi började med att gå till pushing the pins för att boka tid för tatuering, så fick jag tid redan i morgon kl 10!! :D ska bli riktigt spännande att se hur resultatet blir. daniella har lovat att följa med mig så det känns skönt, det är ju min första tatuering jag gör men ska bli riktigt kul att få känna den goa smärtan ;)!

efter det så åkte vi vidare mot torp och då köpte jag mig ett bar byxor, en orange stickad tröja, två par örhängen, halsband, naomi campbell parfym och en concealer. och sen så åkte vi och käkade på köket jag och daniella, dem har ju buffé som lunch. sen tog jag halv fem bussen hem, det var riktigt längesedan jag åkte buss hem från stan men så skönt det faktiskt var, att hasa ner sig i sätet, sätta i hörlurarna & volymen på bott och bara slumra till lite, jag har glömt hur otroligt gott det är!! :)


1 år



idag fyllde lilla eddie 1 år haha så söt min gulle!


i fredags!



Gavin DeGraw – Soldier


jag går i dagar i tröjan du hatar

Norlie & KKV – Tröjan du hatar

bästa låten just nu, gillar texten och känslan man får när man lyssnar på den!

"Det finns saker jag saknar
typ när vi var nakna
nu brinner din tavla
nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar"


lördag

hejsan! igår så var jag med daniella hemma hos hennes syster mikaela, hon hade lagat god mat så vi åt det och kollade på the voice och drack lite gott till. sen drog jag och daniella vidare till butler's och sen även till höga c, var faktiskt riktigt kul ute igår för det var mycket folk :) men idag så är jag så sjuuukt trött, sov hemma hos daniella så vi somnade väl inte förrens fyra halv fem typ och så har hon katter som inte ville sova haha gud, så idag är man lite trött. men det blir bara lugnt idag hemma hos henne, ska laga god mat och äta lite godis ;) det klagar man inte på!!


mitt hjärta


alltiklipp

godmorgon

nu har jag precis ätit en god frukost med mannagrynsgröt och smörgås, mycket gott! ;)
sen så ska jag bort till erika på alltiklipp och färga min utväxt.


you learn


har inte blivit så mycket skrivande från min del det sista, jag brukar få sånna svackor, jag vet inte riktigt vad jag ska berätta osv så då tycker jag det är roligare att lägga ut bilder ibland!  jag jobbar väldigt mycket just nu också, jag är på en gruppbostad här jag bor som heter soläng, jag är ju tim-vikarie men har fått en del jobb ändå :) är riktigt kul, jag trivs väldigt gott där. jag är ju även på en gruppbostad i Uddevalla men där har det inte blivit lika mycket nu eftersom det har krockat väldigt ofta med Soläng. men som sagt så trivs jag väldigt bra och är nöjd med den linjen jag gick på i gymnasiet, skulle inte kunna tänka mig att gå någon annan linje, så det känns bra att man gjorde ett bra val trots allt.

idag så har jag varit ledig så jag har hjälpt mamma att städa och så har jag kört min morfar till bilbesiktningen och hem. och nu ikväll så blir det pannkakor med mamma och erika och sen blir det till trollhättan och kolla på johan som ska spela handbollsmatch mot sävehof :) ska bli kul att kika på!

i morgon är jag också ledig så då ska jag bort till syster och färga min utväxt och sen på kvällen så ska jag och daniella ut och ta några drinkar och sen ska jag sova över hos min lilla docka, ska bli så mysigt så :) längesedan!

men jag ska iallafall försöka att skärpa mig och skriva oftare.
ha det så bra.


..