sista dagen på lovet

jahopp, då var lovet slut :( men ska ändå bli ganska okej att gå tillbaks  till skolan för de är lika bra att veckorna går tills jag får min vovvsing och tills vi tar studenten :) det börjar närma sig nu, det är väl typ bara 6 skolveckor kvar och 4 veckors praktik så det känns underbart. nu så ska jag snart gå till bussen och åka ner till min älskling, var längesedan vi hade myskväll nu! så vi ska mysa och kika på solsidan och film. i morgon så har jag sovmorgon också så det ska bli skönt :)


fredag i allas hjärtan

hej svej i liingonskoogen! idag har jag varit baota trött än så länge men det kommer att ändras sen när jag börjar att göra mig i ordning till kvällen :d ikväll blir det utgång till harrys med daniella & vanessa! det blir all in ikväll eller???? hahah :D det är vi ju bra på..

annars idag har jag inte gjort så spec mycket. var borta med pappa hos eddie så han fick se honom eftersom han ej gjort de, men nu har han och han var supersöt idag. ville bli kliad på magen och somnade i mitt knä. åh min lilla plutt ♥

vi ses på dansgolvet ikväll


eddie peddie päron pung



har nyss varit hos min gosse ediieee. han är så söt så man dör! ska dit i morgon med så jag inte längtar ihjäl mig efter han.

idag har jag provat balklänning och jag hittade en modell som jag fastnade för :D så otroligt skönt! så nu är det bara att bestämma färg sen är det klar't! wonderful. sen var även daniella med, och vi och mamma åkte ut till torp och köpte massa hundgrejer, som tex. säng, väska/bur att ha i bilen, koppel+halsband, leksak, vattenskål/matskål, kam och klotång :) så det känns skönt att ha det mesta klart faktiskt.

i morgon ska jag på möte och efter det blir det att åka hem och sen ska pappa följa med bort till eddie för han har ju aldrig träffat honom och sen i morgon kväll så blir det UTGÅNG!


tisdag

Hejsan :) idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Gick bort och hälsade på min lilla sötnos eddie kl 3 och skulle klippa hans klor men dem var inte spec långa så ska vänta ngn vecka till. åh vad jag bara vill ta hem honom nu. han är så underbar, han är så lugn och snäll. orkar inte vänta så länge på att få hem honom det är de värsta, att få vänta :( menmen! är ändå inte så långt kvar :D

i morgon så ska jag till stan och vara med stefanie, ska mysa och hyra film och så vidare :) blir mys.


så skön!!



10 åring gör succé med lady gagas nya!


kim kardashian



hur snygg?


; big brother 2011!

kikar just nu på big brother första avsnittet, ska bli kul att följa denna säsongen. var ju riktigt kul att se huset, riktigt lyxigt :)

idag fyller min lilla älskling 23 år, har tyvärr inte träffat han idag men firade han i helgen och ska träffa han i morgon :)




want you to make me feel like i'm the only girl in the world!


; matdags!

¨var ute på mortens igår med erika johan och älskling. var riktigt kul :D har en del huvudvärk efter igår men det får man ta. nu är det matdags, pasta med baconsås mmmm så gott :D




snodde två bilder från erika;

tack för igår ♥


utgååååååååång

Don Omar – Danza Kuduro

taggar till don omar och skakar lite rooooompa

; valp!!

idag blev det bestämt att jag ska få en egen liten hund :D är så lycklig nu så det är inte klokt alltså. har velat ha en hund sen jag var jätteliten och äntligen ska det bli av. det är en nakenhund med päls på och han är svart/vit och lite brun vid ögonen :D sötnos! ska lägga in en bild här nedanför på honom.



; äntligen lov!



NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV! ska bli så otroligt skönt ska ni veta. att bara få ta det lite lugnt och slippa allt plugg i allafall en vecka. gjorde religionsprovet idag och det gick bättre än förväntat så det var också roligt :) ikväll ska jag köra mamma, pappa, malin & mikael till hamburgsund till mona & allan! så det blir att jag stannar kvar där och umgås. så det blir lugnt idag och så får det bli rejäl fest nästa vecka :D

friday


börja tagga nu!!!!!!


;hemklickade!!!!!

kärlek vid första ögonkastet.. så läckra! blir nog studentskon :D



Gabela SEK 359, Nelly  Shoes - NELLY.COM

puss



såg nyss på PUSS en film med alexander skarsgård och den var inte ett dugg bra, bara en sån dålig svensk film med en kass handling! så den var bara waste of time..

´ men nu pumpar jag ny go musik och ska plocka undan lite på rummet.

PUSS PÅ ER


torsdag;

stanna hemma idag från skolan för hade lite ont i magen, så det får bli plugga religion mestadels av dagen sen! fy.. men först blir det en härlig dush, äta frukost och se på en film, sen blir det plugg!


; sovtime! godnatt på er ♥


VIP

vann nyss ett VIP kort på Harrys som gäller under hela 2011 :D tackar jag enormt mycket för!!



because baby your'e a firework

var hos distriktssjuksköterskan förut och tog bort stygnen. var lite nervös faktiskt och jag blev ju inte mindre nervös när hon hade en elev med sig som skulle ta bort dem på mig men det gick så bra så, hon var duktig och väldigt snäll. var hemma igen vid halv 5 och sen dess har jag bara pluggat på religion, vi ska ha prov på fredag på judendomen, kristendomen och islam. känns väldigt rörigt att ha prov på alla tre samtidigt, man kan inte riktigt hålla isär dem eftersom de är ganska lika. vet inte riktigt hur detta ska gå, känner mig inte ett dugg säker på detta prov.. men får plugga mer ikväll och i morgon sen får de väl gå som det går :)


godbitar på min spellista just nu

Don Omar – Danza Kuduro
The Lonely Island – I Just Had Sex - Explicit Version
Natalia Kills – Mirrors
Lady Gaga – Born This Way
Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)
Rihanna – California King Bed
Ulrik Munther – Boys Don't Cry
Oskar Linnros – Genom eld
Regina Spektor – Fidelity
E-Type – Back 2 Life
Usher – More - RedOne Jimmy Joker Remix
Chris Brown – Yeah 3x - Explicit Version
Tim Berg – Seek Bromance - Samuele Sartini Radio Edit
Britney Spears – Hold It Against Me
OneRepublic – Secrets
Mohombi – Dirty Situation
Diddy - Dirty Money – Coming Home

scream it out loud

ååååhhhh idag är jag så tröttt så jag går under snart...

tur att vi bara hade 2 lektioner då så att man inte hade somnat. men när jag skulle ta halv 1 bussen hem så säger busschauffören när vi var typ 5 st kvar att bussen är full och att vi inte får åka med och att de inte ska skaffa extrabuss eller något???? hallå eller.. sjyssst!! jag blev så jävla arg.. fick gå hem till bjelken och då riingde han rill västtrafik och sa vad som hänt och de sa att de absolut inte skulle vara så och att de skulle skicka hem en lapp så skulle jag få ersättning på ngt sett av dem. tack för det iaf!! men ush va sur jag var, när jag var så trött och bara ville hem.

nu är jag i alla fall hemma och nu ska jag strax åka upp till vårdcentralen och ta bort mina stygn :( aj!!


skola

vaknade kl 7 :) har ätit frukost och tittat på vakna med the voice och snyggingen eric saade var med, och snackade om hans låt han ska uppträda med på melodifestivalen på lördag, hoppas det blir en hit! är sugen på en ny skön låt man kan lyssna på :D

ska åka till skolan om 10 min ungefär, nathalie ska hämta upp mig. blir ingen buss idag utan bil och det är skönt. men ni får ha en bra dag så hörs vi sen!


plugga



har nyss sett på film med erika och det blev love & other drugs! jag tyckte inte att den var speciellt bra, den var bara väldigt långtråkigt, tyckte både jag och erika så den var inget att hänga i julgranen.
men nu ska jag lägga mig och plugga religion :( alltså, jag döööör!!!! så otroligt tråkigt och till vilken nytta då? pff, meningslöst men måste ju..

godnatt & sov gott


sofias änglar

sitter framför tv'n med erika och kikar på sofias änglar. har nyss ätit god mat, paprika/chili kycklinggryta med klyftpotatis till. satt som en smäck!!!  det är ett jätte sorgligt avsnitt idag på sofias änglar då det handlar om en tjej med två barn som blev av med sin man genom att han somnade in hemma i leukemi :( kan inte förstå hur sorgligt och jobbigt det måste vara att bli av med sin livspartner.. men otroligt kul att hon får hjälp av dem :)

hittade mammas webbcam program på hennes laptop och lekte lite haha hon hade faktiskt ett roligt prog..







hipp hipp hurra!!!!!

grattis älskade storasyster på din stora 20 års dag!!!! den ska firas med god mat och tv. ♥


don't forget to fly


tävling

jag är med och tävlar om att vinna en valfri 88palett hos Amanda Rosende!

 

- Söndag!

tjena mors. idag vaknade jag kl halv 12 :) gotti! igår så var jag hos nathalie och åt god mat och myste, även daniella kom dit bort, mycket trevligt. vi kikade på melodifestivalen och det var ju lika dåligt som alltid, fyfasen vad dåliga vissa låtar är, jag förstår inte hur de kan skicka vidare såna till att medverka i melodifestivalen över huvud taget. aja :) så är det..

idag ska jag bara ta det lugnt och vara med familjen ♥


carlifornia king bed

halluu på er. ligger just nu i sängen och tar igen mig. behöver alla krafter som finns idag då vi ska ha vårat projektarbete disco för funktionshindrade. hoppas att det kommer att bli väldigt kul :) bara det inte kommer göra allt för ont för mig men jag får käka tabletter och ta det lugnt :) jag har ju projektarbetet med mina hjärtan som är så snälla och förstående så det ska inte bli några problem, men tanke på att jag ej får lyfta stolar, matkassar osv för att inte stygnen ska gå upp. men jag får göra småsaker :) så det blir nog bra.


i'm back..

Hej! nu är jag tillbaks, sorry för jag inte uppdaterat men det har hänt en del just nu.

Det började med att jag spydde i onsdags och trodde att det var magsjuka, men sen senare på kvällen så fick jag såna otroliga smärtor och plågor i magen som höll på hela natten (vilket höll mig väldigt sömnlös) och sen fortsatte det hela torsdagen så jag och mamma åkte till närakuten i uddevalla där vi hade fått en tid kl 5. jag fick träffa en doktor och han skickade mig vidare till kirurgen på näl och när jag väl kom till näl så fick jag sitta där och vänta och då fick jag sån otrolig frossa. hela jag bara låg och skaka. Det var extremt obehagligt och gjorde så ont i magen så jag fick komma in direkt och träffa sjuksköterskor som skulle försöka sätta dropp i mig när jag skakade som en dåre, men det gick tillslut och jag fick smärtstillande som jag tror gjorde att frossan slutade. jag blev somsagt inlagd och fick en egen säng på kirirgavdelningen och de sa till mig att ja skulle till röntgen ngn gång på natten.

Jag somnade och vid kl 22:00/22:30 kommer en sjuksköterska och hämtar mig och jag blev röntgad, de tog ungefär bara 10 minuter och sen var jag uppe igen. sen väckte de mig klockan 00:00 och då sa hon till mig att de såg på röntgenbilderna att jag hade blindtarmsinflammation så jag skulle iväg på operation så jag fick upp och duscha. sen låg jag i sängen hela natten i väntan på operation men en väldig smärta, operationen blev framflyttad hela tiden på grund av olika skäl men sen fick jag en tid kl 06:30 och då sövdes jag ner och blev opererad. det var väldigt läskigt med tanke på att det var min första operation och aldrig har blivit sövd förr, men det gick bra. De väckte mig igen på samma plats och förde sen vidare mig till uppvaket där de kontrollerade min puls och blodtryck regelbundet i 2 timmar, men jag sov bort tiden för jag var helt borta efter narkosen. sen fick jag komma upp på avdelnigen igen och börja reparera mig. Jag hade fått blodförgiftning också på grund av att min blindtarm var väldigt dålig, dvs (rutten typ) så det hade ju börjat spridas bakterier till blodet. Men det fick jag antibiotika för som jag går på nu. jag fick åka hem i söndags och det var en väldig lättnad att få komma ifrån den sjukhusmiljön. Jag hade väldigt svårt för att gå och för att ta mig upp ur sängen de första dagarna men nu börjar det bli mycket bättre :)

alltingen har gått väldigt fort och det känns ganska så overkligt men jag är bara glad att det är över och att jag nu inte har en blindtarm att oroa mig över :) hehe! förstår inte varför man ska födas med en blindtarm som ändå inte har någon funktion? jaja, nu har jag berättat hur det har gått till. hoppas ni orkade läsa allt ;) förstår om ni inte gjorde det haha.