Jag sjunger Save tonight!


puss


hotties!


-

igår så vann jag ett par ljusa levis vintage shorts på tradera som är på väg hem till mig & så köpte jag även typ 300 nitar, så nu ska det pysslas lite! får se hur resultatet blir, och jag hoppas att shortsen sitter som en smäck :)


måndag 19 mars

nu är jag på jobbet i stan, ska jobba till kl 14:15 :) härligt det är när solen är framme, den var framme tidigt idag också, man blir så mycket piggare och orkar med mycket mer. allt går så mycket lättare :) så jag är glaaad idag :D ni får ha en bra dag så hörs vi kanske senare.
PUSS



söndag

idag så har jag jobbar 10-18, är förkyld och jäklig men det gick bra ändå :) var så lugnt så det var härligt! sen när jag kom hem så slappade jag bara resten av kvällen, tittade på arne dahl - europa blues. fytysan vad bra dem filmerna är, titta på dem, dem kan jag verkligen rekommendera :) men nu ska jag sova, ska upp tidigt för jobb i stan.

puss godnatt


some die young

Laleh – Some Die Young
Ulrik Munther – Soldiers
Dead by April – Mystery
Mr. Vegas – Bruck It Down

godingar!


-


tävling


jag är med och tävlar, gör det ni med, klicka här!


sommar du får gärna komma nu!!


du lät mig förlora för att lära mig att vinna



Labyrint – Ortens favoriter
Labyrint – 25:e (Jag hatar mitt jobb)
Labyrint – Vill ha dig


hello sunshines

denna helgen så har jag inte gjort så speciellt mycket faktiskt, i fredags så jobbade jag natt så jag gick på mitt pass klockan kvart över två på fredag och sov natten och gick av klockan två dagen efter på lördagen så det var ett dygnspass! gick bra men man blir så himla trött när man jobbar så länge och sover så dåligt. sen efter jobbet så gick jag hem och tog det lite lugnt och åkte sen ner till stan till vanessa pitty och andres och så åkte vi hem till pedro och kollade film och spelade charader osv. haha det var allt kul :) och nu idag så har jag bara tagit det väldigt lugnt, vaknade typ vid kl 12 och sen har jag kollat på bb avsnitt och bjöd erika och johan på pizza nu ikväll eftersom dem vart så snälla och passat eddie när jag var i sälen så det var de minsta jag kunde göra :) så vi kollade på bb och sen åkte jag hem. SÅ RÄTT att rodney kom in i huset haha det kommer bli grymt kul att följa honom detta året också för han kommer garanterat att få vara kvar.

nu har jag kollat på paradise hotel norge finalen och nu hade jag tänkt att sova, jag är ledig i morgon men ska upp och ut på långpromenad och sen ska jag hjälpa mamma att städa :)



ni får gärna kommentera också för det är ni alldeles för dåliga på! ;) det motiverar en alltid till att skriva mer inlägg så skärpning!!


fredag

  • hej på er :) igår så kom vi hem ifrån sälen, har haft sjukt roliga och mysiga dagar nere i lindvallen. vi kom ner på söndagen och då gick vi och hyrde skidor och liftkort med en gång och sen gick vi till stugan och myste på kvällen, på måndag så gav vi oss ut i backen, det gick faktiskt mycket bättre för mig än vad jag trodde :) så jag var nöjd!! det var skitkul att åka när man kan, tror jag lärde mig en del sist jag var iväg med daniella och petra. sen efter några timmar så grillade vi ute på en uteplats i solen, det var så himla mysigt och så drack vi varm oboy med minttu i, det var sjuuukt gott!! PROVA. och efter det så åkte vi några timmar till och sen så bar det iväg på after ski med liveband, den after ski var lite lame tyckte vi då det var väldigt lite folk och mest äldre, sen förstod vi ju att vi gått till fel ställe, fanns två ställen och vi hade gått till den sämre, men de var kul iaf!

    och på tisdag så var det full fart i backen igen och sen grillning osv. och sen gick vi på den andra after ski som var sjukt mycket roligare, massa folk i våran ålder vilket gör det till mer stämning. vi träffade ett gäng killar från gävle som vi senare åkte in och förfestade med på kvällen, himla roliga killar :) sen gick vi alla ut på harrys, det var också riktigt roligt!! massa folk och bra musik. dagen efter mådde vi väl sådär...haha orkar inte ens prata på det, men vi tog oss upp ur sängen någon gång på dagen och gick direkt till after ski haha och där träffade vi samma gäng igen och så drog vi till dem på kvällen igen, stannade dock kvar där istället för att dra ut på harrys. sen drog vi hemåt och klev upp för våran undebara våningsäng haha fyfasen, ska aldrig sova överst i en våningssäng igen..är så sjukt jobbigt att komma upp och ner, det var världens minsta trappsteg också. men jag har haft det så jäkla roligt :D vill bara tillbaks!!!!! tack alla för grymt roliga dagar.





var på födelsedagsfest för bella igår :) det var riktigt kul med alla tjejer! vi fick god tårta och shots och bella fick massa fina presenter. sen drog vi vidare mot harrys som också blev hur lyckat som helst. är hel nöjd med hela kvällen/natten :) så idag så har jag inte gjort många knop haha var helt slut, stukade foten igår också så har ganska ont haha och så ska vi åka till sälen i morgon, hoppas det går bra att åka skidor trots foten. ska bli sjukt kul att åka till sälen, har längtat länge nu och i morgon ska vi äntligen dra iväg, nathalie ska följa med så det ska bli sjukt kuuul! vi kommer hem på torsdag någon gång. så ni får ha det så bra så länge :)

 


pudding




jag sjunger when i held ya


puss ♥