lördag

tjena (8) vaknade nyss! såg på idol igår, det var rätt att johan åkte ut med självklart tycker man ju synd om honom också. idag så ska jag vara med petra och senare ska också daniella pallra sig hit ;) så ska vi se på film och bara softa, om inte annat dyker upp. men nu måste jag gå och käka frulle ;) skriver ikväll igen!

måste bara passa på att säga också att vafan var det med henne igår eller?
ja ni som inte såg idol igår kan se här under vad som hände! se heeela
snacka om att skämma ut sig.
pinsamt


äntligen fredag

hej där amigos! :) äntligen fredag igen, längtat som en svin! bara ligga och glo tv och softa. love it! hoppas även på lite ferre i helgen också. har nyss varit och tränat friskis ;) gött som fan! var riktigt trött innan jag skulle dit men det gick lättare än jag trodde. riktigt skönt att träna. men har så cp ont i min handled ;/ stukat den! eller så är det nathalie som har knäckt den haha skulle inte förvåna mig din ivriga jävel, men ja har ju min metod ;) "*krrr! bättre :D" haha nathalie förstår iaf! åh jag blir cp på några i min klass också, snälla? väx upp haha! men vi får låta dom va sånna då tjejer ;) dom kommer aldrig nå upp till våran nivå ändå pfff. daniella kommer i alla fall snart hit :D ska glo på idol och äta gotttis. sen får vi se om jennifer hör av sig så kanske det blir lite fest ;) vilket jag hoppas på. wellwell nu ska jag gå och duscha. hör av mig i morgon.

- jaaaa det är idol idag!
- ja men det är gospel :/
- neeej :s det är idol?

haha det var så kul

d a g e n s    v i s a


du får inte

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart

fin låt.

skrutten på bild sen i somras.
saknar sommaren och allt som hände dennna sommaren

just like a tatoo, i'll always have you

åkte tolv bussen hem idag! träffade söta mickis. härligt att ha någon att prata med på bussen :) vi hade ju bara en lektion idag som vi alltid har på onsdagar. det känns så meningslöst att åka ner tidigt för att sitta och vänta två timma på lektion och sen ha svenska och slå upp några ord i lexikon typ och sen åka hem. menmen vad gör man inte!  och nu är jag vrålhungrig också, äcklig blodpudding i skolan så får ta mig något att äta nu och sen plugga "de gillar vi" ah jo!

pussis


för din och för min men inte för kärlekens skull

hola amigos
sitter on tha computer nu, för jag har ju nolifee! har precis pluggat lite med mamma. hon fick hjälpa mig med medicinsk grundkurs, har prov på torsdag på cirkulationssystemet. men jag kan det hyfsat så bra! får hoppas att detta provet går bättre än förra.haha! -  ååååh och så får jag ju cp ryck på två lärare jag har, mattecp peder och präktiga christina! jag är villig att betala någon för att skjuta dom! pang bom, två flugor i en smäll typ! usch på dom.  stefanie bella och nathalie vet ju vad jag menar iallafall' uäk! ajaa whatever. nu ska jag kanske ta och gå ut och gå en svängis eller sätta mig och spela the sims haha det lutat åt höger iaf!

Lady Gaga - Poker Face
en goding jag lyssnar på för tillfället!

det man förlorar vinner någon annan

har inte haft tid att skriva på några dagar! eller ja tid och tid, har inte riktigt haft lusten och orken ;p finns inte så mycket att berätta men vi hade iaf boxning i torsdags i skolan! riktigt jävla kul var det. sen i slutet så körde vi någon riktigt jobbig styrke pass blandat med boxning i! något utav det jobbigaste jag har gjort på länge, spec med tom mage! fyfan, går ju inte att äta maten så då var det extra jobbigt att träna!  men hade träningsvärk tre dagar efter i sträck, vilken jävla värk alltså! aldrig känt så förr :P känns att man har tränat iaf, riktigt gott! så överst på min önskelista iår är BOXNINGSGREJER! hoppas ja får det av mamma och pappa :D i helgen har jag bara tagit det jävligt soft. tittat på idol och film och spelat en del sims ;) riktigt kul! var längesedan jag spelade det haha. ett jäkligt bra tidsfördriv. har typ alla the sims spel, så ska ta och installera dem på datorn' haha nördig jag låter! men whattahäkk :D nu ska jag gå och göra något vettigt!

pussis babes
boxningsproffsen!

man blir avis på hennes utseénde!

LAUREN CONRAD
så jävla fin






everything seems to be brokend!

sitter här i skolan nu och har svenska, skriver in en novell på datorn! kul, yeees. slutar efter denna lektionen :) skithärligt. ska dra till cactuz sen med mina tjejer och mysa. sen när jag kommer hem ska jag bara ta det hur lugnt som helst, går nog antagligen och slår på tv'n och halvsover. ååh jag är så fruktansvärt  skoltrött nu för tiden ;p det jobbigaste är att gå upp på morgonen, tror jag svimmar! jag kommer aldrig upp förrens sista sekund då jag måste skynda mig som fan. ah det får bli ändringar på det ;p lägger mig så sent också, är nog därför! nej nu måste jag "jobba" lite.
skriver sen ♥


people alway leave

sitter i skolan nu och har rast :) passar på att gå in och skriva lite. har nyss haft engelska och har övat på "pjäs". haha tog en del roliga bilder på mig och min pojkvän ;) lägger in bilderna senare när jag kommer hem. ska plugga lite och sen bara softa hela dagen, kanske ska sola men gör nog det i  morgon! har bara en lektion på onsdagar så börjar 10 och slutar 11, as soft :D ska kanske åka ut till torp också om jag känner för det. jepp men nu måste jag dra på lektion :) skriver mer sen.

pussis

bu


you and i collide

skrev detta igår
17
-11-08

soft dag i skolan idag, hade sovmorgon och sen 3 lektioner. kollade vårt blodtryck på omvårdnaden haha. jag tror fan att nathalie sprängde min arm i tusen bitar. din jävel! som tur var så hade jag ett bra blodtryck hehe så det var posetivt :D när jag kom hem så satt jag i soffan med mammie och kollade på one three hill och sen american funniest home video haha en del är ju bara så sjuka i huvudet. ;z sen kom sis hem, tjötade med henne och sen bytte jag om drog till affären köpte hårfärg och drog direkt vidare till träning. ska färga håret lite mörkare i morgon :) toningen börjar gå ur nu och får blond utväxt haha snyggt. käkade tacos förut också med thomas erika och mamma  :D riktigt mysigt var det och sen blev det till att se på cityakuten. fan vad sur jag blev :( pratt dog ju, fan! varför måste alltid någon dö när man inte kan vara med i någon serie längre? ;o jag blir så förbannad, nej för då måste man dö istället? det är väl lika bra att han flyttar eller något då. haha åh ja blir så sur för det var så ledsamt :( aja whatever! nu ska jag lägga in lite musik på mobilen och sen gå och lägga mig.
nattinatti




bowling

japp var ju och bowlade förut med jennifer =D haha riktigt kul, jag vann ju överlägset kan man säga!!!! jag har aldrig sett någon som är så dålig på bowling, haha stackarn. jag vann väl med hundra poäng eller något pffff. (ne men nu ska vi inte vara sånna) det var ju i alla fall discobowling idag när vi spelade. bara för att det var något barnkalas när vi var där, haha där passade vi in. alla sprang runt och dansade till låtarna ;p så söta! ah efter atttt vi hade bowlat så stack vi till donken och satt där och pratade en stund, sen drog vi hemåt med tjugo i sju bussen! träffade lite sött folk, sen kom jag hemåt. såg lite på tv' bland annat andra avenyn. man måste bara älska det, det är så bra! och nu har jag bara suttit här stel som en pinne så nu måste jag gå och lägga mig annars kommer jag aldrig orka gå upp i morgon :( ussssssssh, vill bara ha jullov eller åka här ifrån!!!

här kommer lite bilder
sen bowlingen iallafall :)



 
pussis
emelie

uddevalla kannan

hellu bitchees nu ska jag hoppa in i duschen. ska sen iväg till uddevalla med jennifer och kolla på kannan en liten stund :) sen ikväll får jag se vad som händer. blir nog mest lugnt, ska kanske bowla men får se om vi är så pigga på det sen! igår kväll så gjorde jag inte så speciellt mycket, var bara hemma och såg på film och myste med mamma och pappa :) såg på jalla jalla också, haha det var så längesedan jag såg den, men den är ju faktiskt bra :D  neej nu måste jag gå och göra mig i ordning, skriver mer sen

pussis
emelie

fest

hellu :) har typ nyss vaknat, går ju fan inte att sova i det här huset! vi håller på och gör om badrummet och det ligger precis vägg i vägg mot mitt rum så jag kan verkligen inte sova på morgonen så nu är jag rätt grinig eftersom jag gick och la mit klockan halv 4 inatt. ajaa, men var iaf i lane igår hos jonny på fest :) var helt okej, träffade en massa trevligt folk. efterdet drog vi vidare till uddevalla haha fyfan säger jag bara daniella!! vilken tripp :D men kul var det verkligen haha.
idag så ska jag bara ta det riktigt lugnt, är skit trött idag. ska bara se på film och  idol som jag inte såg igår och käääka gottt!

kiss and hugs



yeez nytt försök...

japp jag gör ett nytt försök med det här med att blogga! var inte på hugget sist men nu tycker jag att det kan bli kul :) kom nyss hem typ och har bara suttit och pratat med syrran. känner att det luktar goooott från köket nu, pankisar ;) äter ju inget i skolan för det är sån jävla äcklig mat' man saknar verkligen valbo maten :( haha! fick tillbaka idrottsprovet idag
och jag fick 3 poäng ifrån mvg så jag är mycket nöjd! ska inte klaga. och på dataprovet fick jag g eller vg han har inte bestämt sig än. men det kvittar vilket jag får  för jag trodde verkligen att jag skulle få ig, puuh lycko mig! ah men nu så ska jag bara softa framför tv'n med syster och sen kanske dra en sväng till högsäter och fixa min klocka, yeh fårse
hur det blir :) skriver kanske lite senare.. eller i morgon

kiss and hugs



Välkommen till min nya blogg!