me and my guitar



sitter och pluggaar, på ett träningschema som ska in på idrotten i morgon. jättekul.. nej men det är iprincip färdigt så ska bara renskrivas på datorn.

i morgon så ska jag åka till göteborg med daniella :) ska bli mysigt. vi ska shoppa och mysa runt. det ska ju bli bra väder också så hur gott är inte det då :D hoppas på någon mysig uteservering. äntligen är SOMMAREN HÄR!! kommer bli en grym sommar med mina flickor :d längtar även tills resan i augusti :DD wohoo!

måndag



hejhej, ny vecka nu igen. veckorna bara springer iväg. men skönt de för då närmar det sig de härliga sommarlovet. idag i skolan så var det väldigt slappt, vi hade bara två lektioner då som varje måndag men vi gjorde typ ingentingen på lektionerna så det var skönt. det är jätte härligt väder idag också, gassigt i solen :) jag och nathalie tog oss en isglass i solen förut i väntan på bussen. men nu så ska jag bara ta det lugnt.

vi hörs sen.


systers bal


frankrikes och belgiens bidrag




riktigt goa låtar, mina favoriter från eurovision

dagens





lördag

hade en trevlig kväll igår haha, började hos emina där vi fick jättegod mat och började förfesta med sköna brudar. hon fick en mus av linn, michaela och linnea och dom hahaha så jävla roligt trodde jag skulle dö.. stackars mus hahah. sen fick hon ett presentkort på 300 på bellbox eller "bellbopp" som emina sa hhahaha hon trodde ju de va på halebop stackarn haha nedå :) men de va riktigt kul, sen så skulle dom ner till bussen och sen utgång. men vi gick hem till daniella där gabbi och hennes vänner förfestade så vi slog oss ner där och fortsatte förfesta där haha skit kul där med :D sen gick vi ner till allhem allihopa och när vi väl kommer dit så är det kaos haha folk verkligen överallt och poliser som är där och avbryter festen och folk river ner massa saker och folk står i en enda stor klunga och ropar "pengarna tillbaks" haha så jävla löjligt. men de va så jävla kul att titta på, för vissa folk är så patetiska. och så var det en som kasta en flaska på polisbilen och så såg polisen det vilket han inte trodde hahah så han sprang iväg livrädd och polisen bara går efter med bestämda steg och lyser med ficklampan hahah så jävla kul att se.. rätt åt han :P haha! skulle vara tuff typ.. de gick ju bra hah.

idag så vaknade jag klockan 11, skulle egentligen åkt till genevi med daniella men vi orkade inte det riktigt och så ska jag snart iväg ändå och ¨åka till stan och sen kolla på min syster som går bal :) ska bli kul och se hur fin hon blir. men nu ska jag käka frulle.. vi hörs sen!


friday night

sitter vid datorn och pumpar musik, har fixat lite med designen lite också. lite förändring :) daniella kom nyss hit, vi ska snart börja att fixa oss inför kvällen. hoppas på att det blir tevligt.

bjuder på lite go musik

Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix
ItaloBrothers – So Small - Radio Edit
Björn Rosenström – Nu Du Kärring
3OH!3 – STARSTRUKK [FEATURINGKATYPERRY] - Explicit Bonus Version


back on track

hejsan hoppsan :D nu är jag tillbaks till denna goa blogg igen hehe. så här kommer jag att stanna.  :. D idag har jag haft en väldigt go sovmorgon. börjar halv 1 och har bara en lektion, nice. sen tar jag tio i två bussen hem och då drar jag direkt bort till erika på salongen och så får hon färga min utväxt :) 
 
sen ikväll ska vi till emina, hon ska ha födelsedagsfest :) så det ska bli trevligt. sen blir det kanske bort till allhem en sväng fårse. var ju tal på granbacka men har nog inte orken kvar till det.

vi hörs sen :)