i have to let go of your hand


idag blir det utgång med goa brudar, yey!


måndag

hej på er :) har nyss ätit en god frukost och ligger nu i sängen och kollar mail osv. beställde armband och earcuff från jfr förra måndagen som inte kommit än och fakturan kom onsdag förra veckan, så antar att min order slarvats bort på vägen..blir så sur!! hoppas att dem kan lösa det på ett bra sätt iaf, för jag tänker inte betala för något som jag inte fått.

jaja det löser sig väl hoppas jag, i helgen så har jag bara tagit det allmänt lugnt, i fredags så jobbade jag till halv tre och sen hade erika kalas på kvällen för släkten, var kul att träffa alla. sen gick jag hem ganska tidigt, vid tio kanske för jag skulle upp och jobba på lördag och då jobbade jag 08:30-20:30, jäkligt lång dag och man blir väldigt trött men det går ganska bra ändå för på något sett så går tiden ganska fort ändå vilket är skönt :) sen på kvällen så hade jag det mys med mamma, vi tittade på bodyguard med whitney houston, den var väldigt bra :) aldrig sett den förr.

nu idag så ska jag och erika äta lunch kvart i två och sen ska jag iväg och jobba några timmar, börjar halv tre :)


bästaste du


idag fyller världens bästa syster år!!


grattis söta du.


tävling

var med och tävla på facebook om att vinna en goodiebag från alleyesonme.se, gilla deras sida och följ sedan tävlingsreglerna för att kunna vara med!


tryck på deras namn där uppe för att komma till deras fb sida!


söndag

ligger nu i sängen med mammas laptop och har solen i hela ansiktet, gud vilket härligt väder :) hoppas verkligen att vi får såhär fint väder i sälen, hade vart toppen!! längtar ihjäl mig till sälen nu, ska bli så grymt kul. idag så började dagen med att jag, mamma, eddie & carina och hennes hund polly åkte upp till högalid och gick på promenad i det härliga vädret, polly är ju från samma kull som eddie så dem har så kul ihop, så söta. sen nu så har jag ätit gooood mat, fläskfilé, potatis i ugn och beasås, det satt som en smäck såhär på bakisdagen.

igår då så åkte jag halv sex bussen hem till vanessa, så började vi dricka och dunka musik ;) sen kom dem andra lite senare bland annar bella, pitty o stefanie och några killar. sen så gick jag ner till stan, haha fyfan va trögt de va att gå hela den långa vägen ner till stan själv, phu det gör jag inte om men jag orkade inte vänta på bussen heller för den skulle gå fem i och klockan vad bara tjugo över när ja gick så det var bara att promenera ;) sen gick jag hem till mickan där syrran var för dem firade jullan som fyllde år, så jag och erika gick till butlers och träffade gott folk. och sen blev det nattbussen med syrran haha gud, man var så trött så man skrattade ju åt allt haha så jag hade en toppen kväll verkligen :)

blev inga bilder förutom denna sköningen på vanessas partyskor;


crazy stupid love



åh jag blev helt kär när jag såg en scen i den här filmen, lägger in klippet här nedan


och by the way, ryan gosling är ju för tusan förbjudet jäkla snygg!!


härliga lediga fredag

hej på er :)

så gott att det är fredag & att man är ledig, fredagar är nog den skönaste dagen att vara ledig på, allt känns så härligt då :) jag har varit ute på en promenad med eddie och mamma vid 11 tiden, och nu så kommer snart syster hem på rast så ska vi äta lite lunch.

ikväll blir det en väldigt lugn kväll, ska vara hemma med pappa och bara mysa, ska laga hemmagjord pizza ;) mm så gott!!


mitt kusinbarn melina fick agera modell


true


en cover på this boy!


söndag

hejhej :) hade en riktigt bra dag igår, den började med att jag åkte vid 9 tiden till stan och hämtade daniella också åkte vi ut till överby, det blev inte göteborg eftersom vi inte visste hur vädret skulle bli så det fick bli överby men det var så mysigt och så roligt med mitt hjärta. vi fikade, shoppade en hel del och åt god tacobuffé! :) sen åkte vi hemåt och gjorde oss iordning och så åkte vi halv sex bussen ner till stan och hem till petra, sen vidare till helena där hon lollo och marre var, så vi spelade lite kort och drack gott, sen vid tio tiden gick vi vidare till emil fjällström som hade förfest, där var det trevligt och gott party folk. sen gick vi ut på krogen vid 12? halv ett? tiden, minns inte riktigt ;) men det var en toppen kväll!!

blev inte många bilder men några kan jag bju på;

jag och mikaela johansson på höga c ;)



jag och petra, gosi!



jag, petra, lollo & daniella innan vi gick till emil :)



tack för igår tjejer & killar!



sen idag så följde jag med min syster till trollhättan och kollade när johan spelade match, det gick jättebra för dem så det var kul :) skönt att få komma ut lite på bakisdagen annars blir man lätt liggandes hela dagen ;) haha!



hoppas ni haft en bra helg.


rumor has it

tjenixen! nu sitter jag på jobbet i uddevalla, ska jobba till kl 14:15 :) sen blir det ner på stan och kika lite snabbtpå deval och sen vidare hem, kanske köper med mig en cactuz sallad hem ;) hade inte suttit helt fel sen. annars idag så händer inte speciellt mycket, ska bara vara hemma med mamma och pappa tänkte jag och mysa med någon film, för i morgon så åker jag och daniella till göteborg hela dagen så vill helst vara pigg ;) och sen på kvällen så blir det nog party med petra & co! men nu ska jag jobba vidare :) uppdaterar förmodligen mer sen när jag kommit hem.


this girl tries her best

i morse så åkte jag med eddie till veterinären kl halv tio för att han skulle få sin ettårs spruta :) det gick så bra så, förutom att han blev lite ledsen när han kom in där. haha undra hur dem kan känna att det inte är roligt där! stackars liten, men sprutan gick så bra så ;) sen nu så har jag bara suttit och spelat in en låt :) sen ska jag hjälpa mamma att städa, ut och gå med eddie på en långpromenad och sen träna friskis och svettis, blev ingen träning igår för hade sån sjuk huvudvärk :( men får träna extra hårt idag ;)

här får ni lite goa låtar på min spellista just nu;
Loreen – Sober
Demi Lovato – Skyscraper
Jessie J – Nobody's Perfect
Medina – FLYGER FRITT
Ansiktet – Äckligt
Flo Rida – Wild Ones - feat. Sia

så fin cover;
Steven Sharp Nelson & Jon Schmidt – Without You - Piano/cello Cover


i'm sure that you had your reason!


onsdag

hej på er :)

nu ska jag snart iväg och jobba en kortis, 12.30-16:30, sen ikväll så ska jag träna friskis, ska bli gott :) tränade dubbelpass i måndags, 60 min zumba + 60 min friskis, har go träningsvärk efter det haha men det är allt härligt ;)

ha det bra!