PARTY FREDAG!!



nu blir det handboll, pizza, vin och bästa brudarna :D ses i dimman!


läs den!



läste ut denna boken på en vecka.. började i måndags och jag kunde inte sluta läsa den. en jättebra bok men också jätte hemsk. jag kan inte förstå hur hemsk barndom vissa faktiskt har.

Från det hon var fyra år bar Jane Elliott på en fruktansvärd hemlighet. Hon var sin styvfars slav – på alla sätt. Den lilla fången är den sanna berättelsen om en flicka som blev kuvad, trakasserad och sexuellt utnyttjad av sin endast fjorton år äldre styvfar. Hon hölls fången i en psykisk och fysisk mardröm i sjutton år – tills hon en dag slog tillbaka. En hjärtslitande men hoppingivande bok om en ung kvinna som med stort mod segrar över ondskan. Jane Elliott är en pseudonym.


kid cudi

Kid Cudi – Erase Me - Main
puss på goe låten


ny vecka

ännu en ny skolvecka, åh känns som skolan aldrig tar slut! men snart studenten alltså, får tänka så. sjukt kommer det bli kan jag lova. har nyss haft räddningsmedicin men slutade nu :D gott. och i morgon så får vi sovmorgon i våran grupp för vi är färdiga. så jag börjar inte förrens halv 11 :D gudars vad skönt kan jag lova. det gjorde hela min dag! tack anna-karin.

ikväll är det handbollsträning, ska faktiskt bli kul och skönt :) sen ikväll blir det bara mys framför tv!


onsdag



hejsvej! hittade denna sötnosen här om dagen på någon blogg, hur söööt? åh snälla ge mig den lille vovvsingen! jag skulle ta hand om dig så bra.

jaja, nu ska jag gå till bussen annars kommer jag försent. har dock bara två lektioner idag sköönt, sen ska jag hem och lägga mig i sängen och blunda lite. men vi hörs sen pusshej

just a dream


äntligen helg



äntligen helg säger jag bara, längtat hela vveckan efter att få sova länge! idag hade vi bara två lektioner och sen slutade vi, gott. åkte med halv ett bussen hem och sen har jag bara tagit det lugnt med familjen sen dess. blev ingen utgång idag :) ganska skönt faktiskt, var inte så sugen.

imorgon så ska älsklingen och johan ta med mig och erika på en överraskningdag, spännande!!
men nu ska jag sova. puss godnatt



SNACKA OM HOT STUFFFFFFF!!


wednesday



hejsvej! idag är jag så otroligt trött så jag vill bara sova ett dygn.. men imorgon är det torsdag och jag går heldag i skolan och sen efter skolan så ska jag nathalie och isabella greja med vårat projektarbete..får se hur detta blir. var borta och hälsade på lilla alvin idag och han var lite trött och grinig idag stackarn! men han är ju så söt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, en så mysig liten kille. men nu så är det snart träning, vilket jag inte är så haj på idag men det kanske blir bra när man väl kommer dit bort och får röra på sig lite, MEN JAG ÄR JU SÅ TRÖTT!! ajaa, nu ska jag draa. hörs någon annan dag :) pusshej

perikles

hejsan! igår så kom petra, malin och nathalie hem till mig. vi började förfesta och spelade med andra och och sen gjorde vi även charader. haha det var så sjukt kul för vi var två lag och så gjorde vi 20 ord till det ena laget där de skulle dra en lapp och försöka visa för de andra laget vad det föreställer. det roligaste var ju när man fick skriva egna ord och personer, gissa om jag och nathalie var lite elaka ;) haha som tex. strippa, föd barn,orgasm osv. haha var så kul när dom skulle illustrera detta :D sedan vid kl 11 så gick vi bort till lilla hallen där perikles spelade :d haha var grymt kul alltså och som vi dansade :D

 charader på G

tack för en underbar kväll brudar

tredje gången gillt



ikväll så skulle jag följt med daniella till hennes klasskompis som skulle ha födelsedagsfest men så blev daniella sjuk stackarn så det blir ingen utgång idag, jag kände inte så jättemycket för det heller så det var nog bara skönt :) så istället så blir det bio idag med mamma,moster och carina. vi ska titta på änglagård 3 :) så bli riktigt mysigt, såg ju ettan och tvåan i veckan så nu ska det bli kul att kika på trean. den börjar halv 4 och håller på i två timmar sen blir det att gå ut och käka, vi kanske ska prova på den indiska restaurangen i stan :)


we don't celebrate sundays anymore

tisdag och 5 dagar kvar tills skolan börjar igen, blääää! orkar seriöst inte. men vi tar studenten om 5-6 månader :D hur sjukt är inte det då, ser fram emooot det så grymt mycket och magaluf resan som är bokad :D ååh de pirrar i hela kroppen!!!

idag så har jag varit i göteborg med petra och a-k :) det var mysigt och skönt att få komma ut lite, inte bara ligga hemma och ruttna. men nu ska jag kika på tv eller fortsätta cp'a på msn med min vän stefanie hmmm svårt val.. NOT blir nog TV ;) puss hoppas du gillar mig ändå stefanie


we are superstars



hej på er. tänkte kika in och lägga in bilder från nyår :) hade en jätte trevlig, mysig och rolig nyår. bästa jag haft alltså, bättre på hemmaplan än att stå och ruttna och bli nertrampad på torget i stan. igår så var jag bara hemma och tog det lugnt, gick ut på en kvällspromenad och sen tittade jag på änglagård 1 och 2, riktigt mysiga filmer och på torsdag så ska jag med mamma och moster till stan och kika på 3'an. ska bli mysigt :)

idag så har jag bara tagit det lugnt, vaknade vid halv 1 tog mig lite frukost och satte mig här och sen gick jag ut på en timmes promenad och sen hem och käka lunch och sen iväg på handbollsträning kl 6 :) kom hem för en halvtimme sen kanske, och det var en härlig träning idag bortsett från dom jävla blåsorna man får på fingertopparna!! förstör allt.

jag får lägga in bilderna någon annan dag för det tog så extremt lång tid.. 
pusspuss


who owns my heart



lägger in bilder från nyår lite senare..