låt det gå fort till sommarlovet

nyss andra avenyn och nu ser jag matteboken ler elakt mot mig :(
prov  på fredag, säger bara hit me!

men påsklov nästa vecka de gillar vi :D


måndag

hej snyggisar. gör inte så speciellt mycket just nu, kom hem klockan 9 ifrån dansen :) var kul att dansa och lärde oss lite nya steg idag och bestämde kläder som vi ska ha på uppvisningen :D de kommer nog bli grymt! åt på cactuz idag efter skolan med daniella marie och emma :) riktigt gott! men nu tänkte jag skriva lite om min helg.

fredag: så var jag hemma ifrån skolan mådde kasst dagen innan och var även väldigt hängig i fredags också så jag stannade hemma och tog det lugnt. men på kvällen så frågade daniella mickan och julia om jag ville följa med och kika på bio :) och det ville jag såklart. jag mådde totalt mycket bättre när jag fick komma ut lite och umgås med dom söta! vi tittade på män som hatar kvinnor och den tycker jag fan att alla ska se! shit vilken jävla bra film. den rekommenderar jag starkt.


SE DEN!

lördag:
vaknade ungefär vid halv 12. la mig vid soffan och började såklart titta på big brother ;) kunde verkligen inte sluta så ja tittade ända fram till klockan 2 hehe. sen åkte jag och mamma ut och övningskörde och det gick galant ;) sen åkte jag hem och så kom daniella. vi började fixa oss lite smått och dunka skön musik. sen gick vi bort mot centrum och mötte emina nathalie och victoria så växlade vi pengar och hade oss! sen satt vi på bussen ner mot stan.  gick direkt till stefanie när vi kom dit, sötan hade fixat i ordning god tacopaj och tårta. träffade också söta vanessa och andrea <3 efter att vi käkat så började vi med "jag har aldrig" haha vi hade riktigt kul där ett tag ;) efter ett tag så åkte jag vickan daniella och nathalie till victor på fest. träffade en del gott folk. sen åkte vi hem runt 3 någon gång tror ja om jag minns rätt. slocknade med en gång när jag gick och la mig!




söndag:
vaknade jag klockan 1. då gick jag upp och tog mig lite att äta sen låg jag bara framför teven hela dagen och kollade på robinson, big brother osv :)

godnight


jag skriver i morgon om hur min helg såg ut'
godnatt

sick and tired

hej folk! idag mår jag verkligen inte bra :( började må dåligt igår i skolan. har ont i halsen och är skit förkyld och nyser stup i kvarten, så störande! så jag stannade hemma ifrån skolan idag för känner mig så hängig. hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon. då ska jag hem till stefanie på tjejmiddag och sen ska vi vidare på fest. så jag hoppas att jag mår bättre då!

saknar min storasyster alldeles för mycket nu :( hoppas att du också mår bättre där nere nu gumman! två veckor har gått och två veckor är kvar :( alldeles för lång tid. men längtar tills du kommer hem iallafall.

 
storasyster

picture in the sun



kiss you through the phone



hej sötnosar :)
idag hade vi sovmorgon till klockan kvart i 12.  så jag och nathalie tog kvart i 11 bussen ner till stan och gick av vid kampenhof. träffade bella och stefanie vid donkan, träffade även jennifer också :) ska leka med henne i morgon. ska bli roligt för det var ett tag sen sist! får se vad vi hittar på för skoj. vi slutade iaf skolan halv 3, då gick jag och nathalie ner till stan och mötte emina så gick vi runt lite och så tog vi tjugo över 3 bussen hem! i morgon har vi sovmorgon till kvart i 12 också så då blir det samma som idag att ta kvart i 11 bussen till skolan. och sen när ja kommer hem så ringer jag jeffa. nu ska jag plugga lite och sen se på en film.
puss godnatt

resumé

om lördagen :) ja jag hade skit kul med mina tjejer. det började med att jag och daniella åkte ner till stan klockan fyra och sen väntade vi typ på stefanie i en TIMMA din gris, för att hon satt och kollade på tv haha! sen tog vi iaf bussen upp till vanessa där även pitty var :D vi satt först och bara slappade och pratade för ingen orkade verkligen göra sig iordning haha men sen började vi :) började även att förfesta lite men sen drog vi vidare till festen. var en del trevligt folk där, vi var inte där så jättelänge för vi drog vidare till en fest där oscar (vanessas bror) var och festade med hans kompisar. det var grymt soft fest och härligt folk. sen gick jag vanessa, daniella och andres hem vid ungefär halv fyra. stefanie kom senare haha :) somnade direkt när jag gick och la mig men jag vaknade senare av att stefanie kom hem och slängde sig över oss i sängen haha. sen dagen efter låg vi bara och snacka och så tog vi 2 bussen hem :) som saaagt så var det kul!!!

and here you go with some pictures!




den lille sean paul

dead by april - losing you

lätt hetaste låten just nu ;)

nu har jag precis tagit en snabb dusch sen ska jag upp och sola och sen hem och duscha igen så härligt :D sen ska vi åka halv fyra bussen till uddevalla och gå till stefanie, sen drar vi upp till vanessa och gör oss iordning och börjar förfesta! ska bi gryymt kul ikväll.


friday im in love

hejsan allihopa
sitter hemma hos mina kusiner nu, nyss ätit smörgåstårta.. mmm riktigt gott :) ska sen hem och mysa framför tv, ringa daniella m.m! idag så har jag varit i skolan, rätt slappt och sen gick jag lite på stan med bella och stefanie. sen gick vi vidare till cactuz då även daniella också kom ;) käka vi och hade de gottt! sen köpte vi present till han vi ska till i morgon. då blir det fest :D ska bli riktigt kul. ska sova hos vanessa som sagt med stefanie och daniella så det blir nog kul :D neee nu ska jag gå och vara social..

slänger in en snygg bild på mig och mina otroligt söta kompisar!


spinning


har nyss varit på spinning, skit härligt!
nu ska jag och mamma se på big brother
och sen greys anatomy :)

love is wicked

hello fellas. idag har jag inte gjort så mycket bara tagit det lugnt och sett på big brother. igår så sov jag i victorias lägenhet inne i stan eftersom vi hade dans på kvällen så stannade jag och daniella över. vi hade riktigt mysigt. och det var riktigt skönt att vakna upp idag, vaknade utav solen som lyste på mig :D helt underbart att det var härligt väder. hade även sovmorgon till kvart i tolv så det var riktigt skönt. men hade en fruktansvärd träningsvärk efter dansen, ouh shit :p jag var inte den enda ifrån dansen som hade det heller haha! fyfan. men de är skönt för man känner verkligen hur man jobbat. i morgon så blir det till att ta halv 10 bussen till skolan sen efter skolan hem och käka och sen upp till spinningen :) helgens planer är väl bland annat fest i uddevalla på lördag, de är tänkt att vi ska sova hos vanessa och så blir det lokalfest :) hoppas att det blir kul men det blir det alltid med mina flickor. vi hörs i morgon. tja kompisar..


avslutningen i nian



åh sommarkänslor


cause i'm driving one of your car



japp, har nyss varit ute och övningskört :) gick jättebra tycker jag! lite osäkert än,
men jag är nöjd haha har ju bara kört två gånger än så länge. skit härligt väder
ute också :D härlig sol som smälter snön.. är så trött på denna snön nu, nu får
det vara nog! hoppas att våren kommer så snart som möjligt så man slipper denna
tjocka vinterjackan. nu ska jag snart åka upp och sola och sen ska jag bara ta de lugnt!

tja kompisaar ♥

softa helgen

fredag: skola, cactuz med pappa, myste med petra och danni! danni sovde över :)
lördag: var med daniella en stund, tittar big brother, sola solarium, sen mysa!
söndag: softa framför tv och syster åker även till spanien och blir borta i en månad :(
kommer sakna ihjäl mig! ♥


svaren

nu tänkte jag svara på era frågor :) några av dem iaf!

Vad bloggar du helst om!? :P

http://ttturkia.blogg.se/


svar: jag bloggar mest om vad som händer mig i veckan!


Trevligt med frågestund! :)
Vad är din högsta dröm?!

http://yaamieb.blogg.se/ 

svar: oj vilken svår fråga! men typ att vinna massa pengar är ju det första man tänker på när man hör frågan men ja vet fan inte, svårt ju ;o men okej, vinna pengar eller att ha något riktigt fint/dyrt hus utomlands i något fräscht land som man kan åka till :)



hej sötan allt bra? :) här kommer några frågor.
är du lycklig?
vad är det bästa som hänt dig och det sämsta?
favorit blogg?
hatar du någon? isåfall varför?

http://mjaubaby.blogg.se/ 


svar: jo jag mår bara bra ;)
- ja det är jag allt, tillräckligt! :)
- åh vilken svår fråga :O har tyvärr inget svar på den! sorry :/ kommer inte på något bra nu haha!
- måste nog vara filippas! älskar hennes stil :)
- nej just nu hatar jag ingen, tycker illa gör jag ju om en del men inte hatar!


Vad använder du för ansiktsprodukter och hårprodukter?
Bästa film?
Vart skulle du helst vilja resa?
Bästa minne?

http://shareyourreality.blogg.se/ 


svar:-  jag använder proactive för att rengöra ansiktet med och till det så finns det även en dag och nattkräm :) jag tycker den funkar jättebra och jag är nöjd. använder även niveas aniktskräm ibland också :) skitbra är den! och till håret använder jag inpackning när jag duschar och när jag fixar håret använder jag matrix vavoom. annars använder jag inte mycket hårprodukter, håret håller sig i bra form ändå :)
- bästa film är the notebook & a walk to remember, lika fina båda två.
- jag skulle vilja åka till miami eller hawaii,  underbart :D
- utomlandsresor & i somras med kompisarna i grebbestad, hunnbo osv.


vad använder du för maskara? :)
& saknar du ditt blonda hår?

anonym


svar: jag använder L'oreal paris voluminous x5 och ibland isadora extra volume .
- ja jag saknar det jättemycket, men håller på att bli det igen! så hoppas..

det var en massa mer frågor men tog bort typ hälften
som var för personliga eller allmänt töntiga! ;) haha
men hoppas att ni som frågat fick svar på det ni ville.


 


helgen

japp har varit hos stefanie hela helgen med daniella :d har haft det riktigt kul. skulle ha festat i fredags men det blev lite strul med alltingen så vi träffade folk bara. sen i lördags så var det fest hemma hos pitty :) det var kul och trevligt folk.
tog en del bilder som jag lägger ut




löjligt

haha här får du dina svar lilla gumman ;) hoppas du är nöjd!
svarat ärligt på alla frågor som ni egentligen inte har med att göra men har
ju ingentingen "hemligt" att berätta så fattar inte varför alla dessa frågor!

men here you go

- Har du och johan sahlin haft sex?
Isåfall hur många gånger?!  svar: - nej det har vi inte?

- När träffades du och johan senaste? Alltså var med varandra och liknande?! svar: - på festen i allhem

- När pratade ni senast & vart?! Verkligheten, msn, telefon, sms?!  svar: msn bara?

- Var det johan som dissade dig eller du honom?
det sägs att han sket i dig, life is hard. Hur är det egentligen? svar: det var ingen som har dissat någon eftersom vi inte ens har påbörjat någontingen? men det var jag som inte ville träffa han när han fråga? så om det är någon som har dissat någon så är det ja! allt annat är skitsnack.

- Pratar du och johan fortfarande med varandra? svar:  ja på msn ibland bara

-Vem är det som oftast hör av sig, du eller honom? svar: han

alla andra vettiga frågor svarar jag på någon annan dag ;)

frågestund

japp då tänkte jag köra en frågestund eftersom folk har frågat efter det :)
så fråga på!


torsdag

hej hopp :) daniella har nyss åkt hem, vi har bara tjötat och letat lite sommarjobb :D får se hur detta blir hehe! annars idag så har jag bara varit i skolan och vi hade prov idag också, det var på matspjälkningen! det gick väl sådär, hoppas på ett G iallafall men det borde jag då få. sen hade vi gympa sista lektionen och så kom daniella och gjorde oss sällskap i omklädningsrummet haha och sen gick vi ner till kampenhof och tog bussen hem :)

i morgon så har vi ingen svenska eller matte så får se om jag drar till skolan,
har bara 1 eller 2 lektioner känns rätt onödigt, men åker nog ner ändå för ska
ner till stefanie vilket som, ska sova hos henne i morgon :) jag och daniella!
kul :D får se om det blir någon fest på kvällen också vilket jag hoppas att det
blir! nu ska jag gå och äta lite kvällsmat och se på sveriges sämsta bilförare :D


baby



sommar tack



(bild sen i somras)
 
åh vad jag vill ha sommar nu :( är jag väl inte ensam om?

dina vackraste ord


minaya - dina vackraste ord
så fin låt, älskar hennes varma röst!

besök hennes blogg här! :)

hurrahurrahurra!

bella 17 år!

i taket lyser stjärnorna



ska iväg på bio nu med daniella, gabriella och sofia! :)

take control

hej folks :) har nyss vaknat och är ny duschad gott. ska snart äta frulle! var hos daniella igår, lagade as goood tacopaj och såg på tv och myste :D gumman du är bäst <3 idag så ska jag till morfar och äta middag och sen måste jag tyvärr plugga lite, har konstigt prov på tordag ;s men sen ikväll så ska jag och daniella kanske på bio :D hoppas! fårse om de finns några bra platser kvar bara. och i morgon är det skola igen och dans :)