för när jag står i mörkret tror jag fortfarande på att det är någon som vakar över mig.

hej allihopa. förlåt mig för min dåliga uppdatering här på bloggen men jag har faktiskt inte haft lust till att skriva nu. vet inte vad det är för fel ;) haha! men idag så har jag bara varit i skolan och nu efteråt så har jag bara pluggat :/ på inlämningen som ska in i morgon om astma som jag fick. och senare kommer petra hit en sväng så ska vi göra skiva inför i morgon :D och så ska vi kolla på rent hus haha, får ju inte missa robert (bjelken) som är med idag i rutan haha!

i morgon så ska jag till skolan som vanligt, funderade på att sola innan jag ska till bussen men då måste jag upp typ 5 på morran och det har jag faktiskt inte större lust med faktiskt haha så jag skiter i det. efter skolan så ska jag ut till torp med daniella och petra, ska se om jag hittar något snyggt nytt :) men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och lata.

här kommer gårdagens och dagens dresscode


sommarhelg

hejsan. denna helgen har varit underbar, med underbart väder. i fredags så var jag med marie och petra, vi kikade på handboll i hallen en stund på kvällen sen gick vi hem till mig och gjorde mat och tog det lugnt. marie och jag fick en del flipp också och gjorde massa videos. sen sov marie över här också, vi vaknade väl ungefär klockan 11 på lördagen. då gick vi upp och käka frukost ute på altan, och sen satte vi på musik och solade lite :d as gott och bra väder. sen gjorde vi oss i ordning lite och så kom louise hit också, sen gick vi bort mot hallen och kollade på mer handboll. fast det var inget roligt denna gången så vi gick tillbaks hem till mig och solade lite till, sen började vi göra oss i ordning för kvällen i stället. och när vi var färdiga så kom louise igen och så gick vi ut och satte oss på altan med hög musik och började förfesta, var så jävla soft med as varmt väder :D sommar feelings om något. sen efter en stund kom helena också. sen gick louise och helena bort mot bussen. men jag och marie stannade kvar och förfesta för vi skulle åka bil, sen kom davik och pyssling. och inte mycket senare kom petra också. då börjades de spela lite fotboll för fulla muggar haha lite kul. sen drog vi iväg mot ed. blev lite stopp också hehe! när vi väl var framme så träffade vi mycket trevligt folk och en hel del som man känner igen :D det var jättekul att träffa alla igen. ungefär klockan 2 så åkte vi hem igen med davik och pyssling. hade en trevlig kväll i alla fall :) och idag vart det lite kik i hallen igen, men alla höfers lag åkte ju ut i semifinalerna, lite tråkigt. och nu ikväll blir det kanske grill med petra,danni,davik & pyssling. vi får väl se hur det blir :)
hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag :*

här kommer en skön film också


it's friday i'm in love

hej igen bloggen. pausen blev inte direkt lång för jag har inget speciellt för mig så jag tänkte skriva lite hehe :D igår så var jag i skolan, var riktigt härligt väder. men inte speciellt varmt på morgonen än men det kommer, tålamod (y) sen drog vi iväg till skolan men tidiga bussen för en gångs skull haha, vi har alltid sovmorgon så åker typ aldrig halv 8 bussen, mycket härligt. när vi kom fram så hade vi redovisningar med en gång för vi har intervjuat folk som jobbar med människor. jag och vickan intervjuade hennes syster linda som är personlig assistent, och vi spelade in med kamera så ska vi bränna ut på dvd så vi kan visa intervjun på tv istället för att stå och mumla upp alla frågor och svar, mycket bra idé av oss tycker vi! haha. men vickan den gottegrisen åker till turkiet i morgon så jag får presentera det själv, vilket kommer gå bra i alla fall hoppas jag. på idrotten sista lektionen så hade vi orientering haha,jag och stefanie var ett bra team. gick runt och dansade och hittade massa kontroller :D inte dåligt! sen tog vi tjugo över 3 bussen hem och när jag kom hem så tog jag det bara lugn och satt ute och pratade lite med folket, sen klockan 6 så stack jag syster och mamma upp till spinningen och svettades :D härligt var det. och sen efter det hem, duscha och så kom petra hit och vi tjötade som vanligt sen åt jag sibylla också :D mmm, kötbullar och mos. mycket gott. jag möberade mitt rum igår också :D haha ändra sängen så att den liggen längs med fönstret, det var bara något ryck jag fick när petra var här så vi brötade här lite ett tag haha.

idag så var jag hemma ifrån skolan, hade sovigt så dåligt inatt och så hade vi ändå inga viktiga lektioner så jag stannade hemma. sov til ungefär klockan 11, men jag vaknade hela tiden utav att folk skickade sms. alla frågar mig varför jag inte stänger av mobilen när jag sover men jag är så rädd att ja ska missa något viktigt sms eller samtal + att jag använder mobilen som väckarklocka så det går icke! jag softade i alla fall ett bra tag i morse, såg lite på sos familj på datorn och sen stack jag upp på cykeln och solade, haha fan vad längesedan  det var som jag var ute och cyklade. kändes lite konstigt. sen ska jag vara med marie och petra, vi ska gå till hallen och kolla på handboll :) när höfers spelar, good luck girls. ♥ sen ska jag nog kanske följa med daniella hem och titta på någon bra film och mysa om ingentingen annat händer. men nu ska jag ut och grilla med familjen. puss på er alla.


isn't he lovely?
snyggsomfaN

bloggtorka

hejsan nu har jag bloggtorka så jag tänkte ta en liten paus i från bloggen i några dagar. hör nog av mig igen till helgen.




_________________

- vila i frid peter :(

i wanna stay with you forever

hej :) sitter här och slumrar snart till, är lite trötter. men ska ju sova snart ändå så. har sov morgon i morgon skit skönt, ska ta kvart i 11 bussen ' det gillar vi (y)  idag så var ja i skolan som alla andra måndagar typ, vi fick tillbaka diabetes provet också och det gick skit, fick ig :( uuuuh inte okej! men ska göra om provet på torsdag tror jag så det är över sen. hoppas ja får g då :O haha! sen efter skolan så träffade jag daniella så gick vi och käka wraps på det dära pita grejset, det var ganska gott för stunden men efteråt alltså.. dra åt helvete vad jag mådde illa. kände bara för att sticka fingrarna i halsen och spy upp allt. och de äckligaste är att daniella också mådde precis lika dant efter det ;s usch! undra varför vi blev såna. men eftersom jag hatar att spy och absolut icke vill stoppa fingrarna i halsen så fick vi må så ett tag, men det gick över efter ett tag! vi var i alla fall allmänt cp'iga idag på stan haha. vi gick runt och gapskrattade för ingentingen och bara sa en massa olika saker till okänt folk, ja.. somsagt cp'iga! och sen skrattade vi som fan utanför sinclair så att daniella nästan kissade ner sig och jag nästan spydde så mycket jag skrattade när jag mådde så illla. haha ja riktigt tokigt var det ett tag. sen gick vi in till dansen. var kul att dansa idag :D fick lära oss nya steg och shaka loss!

men nu ska jag faktiskt sova, somsagt så är jag trötter! puss bloggen.

haha lite roligt


a drop in the ocean ♥

i don't wanna waste the weekend,
if you don't love me, pretend
a few more hours, then it's time to go.
as my train rolls down the east coast,
i wonder how you'll keep warm.
it's too late to cry, too broken to move on.



hej alla söta läsare, sitte här och lyssnar på a drop in the ocean och blir helt kär... i han ♥ mmmh! nyss har jag varit och solat med pekka, det var hur gott som helst som vanligt. vaknade klockan halv 1 idag utav att pappa höll på att borra och greja, så jag kunde lika gärna gå upp då och skicka sms till p att vi skulle hitta på något. pratade även med daniella hihi, din mysis. nu snart så ska p komma hit igen. ska mysa framför tv'n och se på någon bra film kanske? mys.

igår så var jag med daniella och börjesson hela dagen typ, började med att vi vakna upp och så åkte vi till stigen och kollade på fotboll. sen hem och tjöta lite med folk, sen kom petra hit och då lyssnade vi på musik och snackade med lite av varje, sen beställde jag pizzza, för jag hade inte käkat på hela dagen.. illa, men åt inte så mycket. mådde mest bara illa ;s uschhh! sen kom daniella hit också och vi myste i sängen och pratade om allt. älskar er tjejer, er värdesätter jag högt. glad att jag har er två, de ända kompisarna som jag kan lita på till 100 % på! skulle egentligen träffat emil och pyssling igår igen men det blev så sent så vi banga, dåligt men så är de :) hoppas på nästa helg kanske!

i morgon är det skola igen och jag spyr på det, helgen har gått alldeles för fort :( vill bara ha sommarlov nu.. fan vad perfekt det hade suttigt med det nu. men fan inte långt kvar egentligen :d jag får hålla ut haha!



video från härjedalen

här kommer några videos från när jag åkte skidor i fjällen! första filmen är när jag åker i någon skog som det var massa
branta backar i och gupp, så åker petra framför mig och jag kommer i full fart och håller på att åka in i henne! haha galet!

andra filmen är när jag åker och ramlar i backen och sen bara jag åker :)
det är daniella som filmar!



sweetest boy ever

hej folk :) vaknade runt klockan 1 idag utav att thomas kom med telefonen, för daniella ringer och väcker mig :@ hehe nej men det var bra att du fick upp mig gumman :D men jag somnade inte förren klockan 5 inatt. jag hade ju nattbesök här hos mig hehe :) emil davik och pyssling var här, dom hade varit snälla och kört hem oss från stan så följde dom med in ett tag.

dagen började med att jag åkte med erika till skolan och vi hade ungefär två lektioner, sen slutade vi klockan 12 så då gick jag med bella och stefanie lite på stan och kikade runt lite, skule egentligen inte köpa något men jag hittade en tröj/jacka, en sommarjacka typ på veromoda som jag köpte! de är skitbra att ha på sommaren över bara på kvällen om de är lite kallt eller så :) iaf sen slutade erika klockan 1 så då åkte jag, julia och elin med henne hem. vi stannade till på shell och köpte oss var sin glass :) när vi kom till färgelanda så körde erika upp mig till solariet så solade jag, skit gott. sen hämtade hon mig och så började jag göra mig iordning lite smått inför festen. och sen gick jag till petra en stund. ungefär klockan halv 8 drog vi hem till marie där även erika och cissi var. sen tog vi 9 bussen ner till uddevalla :) skulle träffa lite folk och festa, men det blev strul med dom vi skulle åka med och festa med, för det var någon som hade spytt som en idiot i deras bil så dom fick åka och rensa bilen och skit. så vi sket i det, så vi gick runt lite på stan sen träffade vi på emil davik och pyssling, så frågade dom om dom skulle köra hem oss, och det ville vi mer än gärna. men först så åkte vi och tanka och tvättade bilen, haha lite kul :D sen åkte vi mot fla, så släppte vi av marie :) sen stannade vi till hos mig och gick in och bara tog det lugnt ett tag. sen åkte dom väl runt halv 5 hehe :) men det var kul i alla fall.

och idag så har jag varit och kollar på fotboll i stigen med daniella petra och mickan, det var stigen - brålanda. vi kollade inte klart på hela matchen men det stog 3-1 till stigen när vi åkte. så det var ju kul för dom i alla fall :) sen ikväll så ska vi kanske åka på fest i uddevalla, men vi får se hur det blir med det :) annars blir det bara en lugn hemmakväll framför tv'n.


sitter i skolan

hejsan bloggen :D! sitter i skolan nu och har medicinsk grundkurs. jag ska skriva en uppsats om astma som jag ska lämna in om en vecka. så om ni har någon saftig fakta om astma så får ni gärna skriva det till mig :)
vi slutar tolv idag så då ska jag först gå och äta med bella och stefanie och sen ska jag gå ner på stan och kika lite, för jag ska vänta på syster för hon slutar klockan 1. så då ska jag åka med henne hem. mycket skönare att åka bil än buss.

sen när jag kommer hem hade jag tänkt att jag skulle ladda upp några filmer här som min kompis spelade in på min när vi var i fjällen i februari, jag var ju inte så himla grym i början eftersom jag inte hade åkt på länge så jag ramlade hela tiden och daniella bara skrattade hahaha! men dom laddar jag upp sen om det funkar :D !


you got me all messed up inside

hejsan fellas :)! idag är det as bra väder och då blir man på topp humör såklart (y) har varit på bra humör hela dagen :D och det gillar vi.. gick iallafall upp klockan 7 i morse och tog på mig kläder och tog mig en morgon promenad. sprang lite i slutet också :D de är så härligt på morran! när det är fint väder med ändå svalt ute. träffade faktiskt på mycket trevligt folk så tidigt på morran haha :D men det var skönt iaf, så kom jag hem och käkade frulle med syster och sen gjorde jag mig iordning inför skolan i lugn och ro ;) när jag var färdig så tog jag kvart över 10 bussen med vickan och nathalie till skolan. var inte speciellt mycket folk på bussen. skit gött! så när vi kom fram så hade vi bara studiepass första lektionen, så vi övade lite på diabetes provet som vi hade lektionen efter, vet inte riktigt hur det gick faktiskt. det var rätt svåra frågor ;s men jag hoppas fan att jag få ett g i alla fall. sen hade vi idrott och då hade jag såklart glömt gympaskor som jag alltid gör. så vi fick gå i vanliga kläder jag och nathalie på orienteringen. fy fan vad jag hatar orientering, hittar typ aldrig xd! och så var det så varmt också haha, så då blev det ännu jobbigare. men vi hittade några platser i alla fall haha.

jag och nathalie åkte med syster hem efter skolan, hon hade bilen i uddevalla så de va bra :D! så drog vi raggen lite hehe. och sen har jag bara suttit ute på altanen och solat och lyssnat på musik :) och nu sitter jag här med daniella som kom nyss ;) vi ska bara softa och ta det lugnt. petra kanske kommer också, trevlans värre! men nu ska vi gå ut in tha beautiful vädret. ha det bäst

dagens outfit




m is for music, music is for love!

hejhejhej hallå :) sitter just nu och lyssnar på all musik som jag har på datorn typ. så mycket gammal musik man har egentligen som man aldrig lyssnar på :D de är så kul. man blir på så bra humör av musik så det är inte sant, tänk hur allt skulle vara utan musik :o konstigt. skit tråkigt ju, tänk alla fester och nattklubbar utan musik haha. fyfan vilket tråkigt liv vi skulle leva. men vilket tur vi har ¨då så vi behöver inte oroa oss för det haha. men jag håller i alla fall på att lägga in musik på min ipod, jag ska gå upp klockan 7 till morran och ta en morgonpromenad :) ska bli riktigt skönt faktiskt. får hoppas att jag blir något pigg. för jag är så fruktansvärt morgontrött på morran. men det blir skönt efteråt att komma hem och ta en dusch och sen börja göra sig iordning för skolan. vi ska ta kvart över 10 bussen i morgon för vi har sovmorgon i morgon också som vanligt. haha jag har verkligen valt rätt linje (y) sen har vi prov i morgon också på diabetes. hoppas att det komer att gå bra, jag har inte pluggat så jätte mycket egentligen men man kan ju lite innantill också så jag får hoppas att det inte blir för svåra frågor bara, men mamma har hjälp mig mycket idag och det tackar jag för :) i morgon blir det till att åka med storasyster hem igen, jag gjorde det idag också för hon var så otroligt snäll och hämtade mig idag när jag bad om det för hon var hemma och var ledig idag.. men hur snäll får man vara eller? ställer alltid upp för mig. love you babygirl! idag efter skolan så har jag inte gjort så speciellt mycket, jag pluggade lite på provet då och sen så har jag haft sån huvudvärk hela dagen idag så jag gick och la mig i 2 timmar. skit skönt att sova ut..

förresten :DD idag fick vi reda på matte provet också, och vet ni vad jag fick elllller? :o jag fick fan VG, helt jävla otroligt. haha jag har alltid från hela högstadiet bara fått ig typ 9 poäng eller precis G men så får jag hela 28 poäng idag ! gud vad stolt jag var över mig själv verkligen.. det var min lyckodag idag bara för det haha, var glad hela dagen.. det kommer väl inte gå så otroligt galant på nationella men haha jag hoppas att jag når lite över g gränsen i alla fall. hoppas.

bilder från idag   


picture one;  jag i sängen!
picture two; mitt öga, omgjort!


back to school

första skoldagen idag sen efter lovet. det var riktigt trögt att komma tillbaka, speciellt att gå upp så tidig igen uhuh.. fast vi tog kvart över tio bussen idag för vi började kvart i 12. men jag höll på att missa bussen haha, fick springa till bussen men som tur var så var det en del folk som skulle på så jag hann precis :D nathalie hade skickat tusen sms på morran och ringt också som jag ignorerade haha hon trodde väl att jag skulle skita i att gå till skolan men ja hade så bråttom på morgonen så sista samtalet svarade jag allt på :d haha! vi kom i alla fall ner till stan och så gick vi till idrotts specialisten.. nathalie skulle köpa nya converse skor och sen gick vi till donken, så hoon fick sig något i magen! sen gick vi till skolan. ush ja är verkligen så trött på skolan :( vill verkligen bara ha sommarlov nu! men nathalie har kommit fram till att det är bara 6 veckor kvar i skolan om man räknar bort lovdagar och sista veckan i skolan :D så det är hur skönt som helst, bara lite mer än en månad kvar. så det ska bli nice med lite sommarlov sen. vi har inga speciellt jobbiga lektioner idag trots allt, vi hade bara omvårdnad och bild.

sen åkte jag med syster hem. fast vi kunde inte ta vanliga vägen hem för det var en lastbil som hade kört av vägen i morse som vi såg när vi åkte med bussen ;o det var hur mycket äcklig lera som helst som lastbilen hade kanat åt sidan med så det hade vält, usch det såg inte mysigt ut! nathalie tog en bild på det som jag lägger in här nere. i alla fall så dom hade spärrat av den vägen som gick i mellan där. men dom förvarnade några km innan så man kunde svänga av till rådanefors, haha! fick oss en rolig tur genom den vägen :D  så kul var det. var en massa trafik genom rådanefors och bråten bara för avspärrningen och det var en gammal gubbe som var så glad, han trodde väl att det var nya storstan :D

här kommer lite bilder från dagen



bild 1; .
bild 2 ; lastbilen
bild 3; hittade några snygga bilder på någon random tjej på bild lektionen!
bild 4; jag målar för fullt.

resumé om helgen

min påskhelg har varit skitskoj :D har varit med mina underbara vänner och det har bjudits på en del fest. i fredags så fick jag sms av martin att komma på grillfest hos micke så då drog jag petra och marre dit. och jag och marre hade det riktigt trevligt på hennes gräsmatta. hade någon slags picknick med förfest haha. sen kom också räva och hälsade på, mycket trevligt. senare kom också petra till marie och ungefär klockan 10-11 någongång så kom thomas och hämtade upp oss och så åkte vi till festen. det bjöds på en det sång i bilen påväg upp :D haha! när vi väl kom fram så träffade vi trevligt folk, åkte väl hem vid 2 halv 3 tiden.

och i lördags så var jag med petra nästan hela dagen :) vi softade lite i solen och snackade en del om fredagen och kika lite på kläder och så vidare. sen ungefär vid 5 tiden så grillade vi och gjorde oss i ordning, det var kanon väder :D så humöret var på topp. sen kom marie till mig också och vi tog sällskap upp allihopa till daniella och så drog förfesten igång. sen gick vi vidare ner till linus där en del folk var :) det var riktigt kul! sen efter ett tag så gick alla från festen hos linus upp till hedlund på fest och även patrik & christels lägenhet var det fest i så det var en hel del folk som var där och festade men alla verkade ha skit kul :D sen klockan 3 så gick vi ner ett gäng till linus, de som var där ville att vi skulle sova där men klockan 5 någon gång beslutade jag och marie oss för att gå hem haha! fyfan.. riktigt trött var jag när jag kom hem och jag somnade nog inte förren halv 6 på morgonen så jag var nästan som ett vrak på söndagen haha.
men somsagt jag har haft skit kul denna helgen, ångrar ingentingen.

och idag så har jag bara tagit det lugnt och invigt vårat nya bubbelbadkar, haha det var riktigt skönt vill jag lova :D och sen drog jag till marie och tjötade och hade allmänt kul, blev en liten kaninjakt där också men det är inget jag vill gå in på xd haha!


dagen efter

hade riktigt kul igår på festen
skriver mer ikväll eller imorgon!


solsolsol

hej :) härligt väder idag och det gör min dag! men iaf igår så grillade vi hemma hos mig, var la sådär de var så jävla kallt men, skulle nog grillat lite tidigare på dagen men då var jag och petra på överby med thomas så det gick icke ;) idag så händer inget spec, ska bara vara med petra och sen käka lite påskmat :D mmumma! i morgon kommer älsklingssyster hem, längtar ihjäl mig <3


bild från förra året!

sm guld

färjestad tog nyss hem guldet :DDDDD fyfan så göttt! var helt nervig i dom sista minuterna! känns underbart. annars i måndags så var jag med daniella, jag sov hos henne sen på tisdagen så åkte vi och nathalie med mickan till överby och shoppade :) jag köpte två armband, jeans och två par tygskor :) sen åkte vi hem till daniella, snackade mycket om sommaren! sen tittade vi på hockey :D efter det så körde mickan hem mig. och idag har jag inte gjort ett skit, bara segat som fan. sen åkte jag med pappa till stan en snabb sväng och sen hem och titta på hockeyn :D och i morgon blir det till att vara med marie, kan nog hitta på något kul ;)

här kommer två av veckans outfit


sweet sunday

hej fellas! idag är det en härlig söndag för i morgon är det ingen skola :D ledig i en vecka nu. helt underbart. vaknade runt 10 idag utav att en jävla kille är och säljer tidningar ch plingar på mnst 5 gånger på rad ;s snälla! blir så irriterad. nästa gång han ringer på och jag öppnar så ska jag säga till honom. jag är ju inte direkt på mitt bästa humör på morgonen heller haha. iaf så såg jag och mamma på australia förut, en jättefin film. och nu snart så ska jag träffa marie och vara med henne :)


                           teckning av kan dee.

glidar väder

åh är på så gott humör när det är så bra väder ute :D känns verkligen som att det är sommar. har nyss varit ute på altan med mamma och softat.  annars så sitter jag här nu och lyssnar på skön musik.. vill bara ha riktig sommar nu :D med grillfester!! ska bli grymt kul i sommar i alla fall. nu ska jag lägga mig i soffan lite och titta på big brother jag är helt stuck i det. ikväll så ska jag passa lillkusinen jesper :) ska bli mysigt, ska beställa pizza och titta på tv och film. annars vart det fest ikväll men jag hade redan sagt att jag skulle passa så det får bli till veckan istället är ju en hel vecka ledig så de ska vi allt hinna med :D

hoppas att ni är på lika bra humör som jag
i detta underbara väder.
pusssisar


fredag

hej söta flickor och pojkar :) sitter just nu och lyssnar på en under bar låt james morrison - this boy en riktig sköning. ska snart iväg på friskis och svettis, det var något salsa pass idag så jag tyckte att det lät kul så jag ska gå dit upp med moster och svettas lite. var på spinning igår, vet ett riktigt hårt pass men det kändes skit skönt efteråt :D dansade även i måndags och var ute på en två timmars promenad i onsdags (y) good job emelie! ska kanske spinna på söndag också :) får se hur det blir.  försov mig i alla fall i morse, jag hörde inte ens klockan ringa ;o jag hade ändå ställt in den på två tider. jag är helt cp ibland, stänger av dom i sömnen. men jag vaknade iaf halv 9 så fick slänga på mig lite kläder och så körde mamma ner mig till stan :) missade bara en lektion som tur var, för hade matte efter och då skulle vi ju göra provet. det gick faktiskt rätt bra ändå :p fast jag ska inte säga för mycket för när det känns som att det har gått bra så blir det alltid skit av alltingen haha men jag håller tummarna för det bästa. snälla gud ett G i alla fall haha.

PÅSKLOV NU OCKSÅ! :D


jag dör


prov i morgon!
jag spyr snart
på den här skiten.