your'e beautiful

 

åh jag grinar typ varje gång jag ser detta :( GÅSHUD SOM FAN!!!!!!!!
gulle..

jag hade inte ens åkt för 1 miljon




hade du?

pusssss

ah för er som inte fattade det så drev jag på förra inlägget :)
 phaha! skitkul, njee men vi vill heeeeeeeeeem.
orkar inte jobba mer och vill  bara hem och träffa alla.
men nu ska jag gå och diska. wiho vad kul.



norge



tänkte bara säga att allt går toppen här uppe i norge med jobb och sånt
och som det ser ut nu så blir vi nog kanske kvär här i ett halvår - år utan skola
och bara jobb :s och utan hemresor. blir något att fundera på i alla fall :)


takida

emeliekänner ni er aldrig nervösa innan en spelning?
Takidajo, det händer och det är bra. Ska erkänna att man var mycket mer nervös för några år sedan. =)


hihi jag har chattat med takida :) har älskat deras låtar sedan första gången jag hörde dom! såg dom live förra sommaren i göteborg, ååååh så bra det var. vill tillbaks.


takida live 2008 @ göteborg!

min älskling och jag var där såklart.

fjordfestivalen

idag blir det fjordfestivalen igen :DD taggaa! ska bli ritkigt kul, & så får jag ju träffa min sötnos igen.

slänger in en bild på min sötnos till syster


10 things



någon som känner igen texten?
så fiiiiiiin..
älskar när hon läser upp den!


back to business

yes idag åker jag och daniella till norge igen. efter tre veckors semster. tre veckor kvar att jobba. puuuh.  men ni får ha det så bra här hemma så hörs vi på torsdag för jag orkar nog troligtvis inte blogga där nere. men vi hörs till helgen.



fallens i trollhättan

hade riktigt kul med mina flickor igår. jag kom hem från varberg runt klockan halv 2, sen tog jag det lugnt och började göra min iordning lite smått för jag och daniella skulle ta halv 6 bussen ner till uddevalla.  hon kom till mig runt klockan halv 5 min älskling saknat henne, sen så körde pappa bort oss en klockan tjugo över 5 till bussen för det var skitväder. så tog vi bussen till stan, så tog vi 3 upp till vanessa där även stefanie var :D var kul att träffa mina hjärtan igen. hade kul hos vanessa, vi basade musik, började dricka och pratade om allt :D sen tog vi halv 9 bussen ner till stan, men jag och stefanie tog en annan stadsbuss  för vi skulle hem till henne och lämna en väska osv.. men sen gick vi till kampenhof till dom andra och så tog vi halv 10 bussen till trollhättan. var allt en del folk på bussen ändå :) nere i trollhättan så träffade vi fredrik och dom.


friday i'm inlove

hej :) kom nyss hem ifrån stranden, eller ja hem och hem men upp till husvagnen. det är riktigt gott väder idag, solen steker som bara den. vi har haft riktigt tur med vädret denna veckan. nu ska vi äta lite god mat och sen blir det stranden igen.

igår så hade jag inte tid att upptadera men vi låg såklart vid poolen på dagen, sen var det till att fixa ordning sig och göra oss fina så gick vii ner och åt pizza. och sen träffade jag joakim en stund innan han skulle åka iväg till åhus.. åh jag vill verkligen dit :( men sen på kvällen så ´blev det puben här nere på campingen, det var riktigt kul. det var ett coversband som spelade massa bra gamla låtar. men nu ska jag äta så vi hörs sen.



lägg dags

hej .. hihi :) känns så konstigt att man inte vet vilka det är som läser min blogg dagligen, man blir ju lite nyfiken. menmen, det har i alla fall varit en väldigt mysig dag ida. började med att de tog ett tag innan dom fick upp mig ur sängen, men så sa erika att vi skulle iväg och shoppa och då steg jag upp i ett naffs haha. men ja hittade ingentingen :( var alldeles för sjukt och klibbigt ute för att min hjärna skulle orka med att prova massa tighta kläder osv, så jag fick köpt mig en snygg väska åtminstone. så den är jag nöjd med :)! men jag blev verkligen rädd idag på stan, för direkt när vi kom till stan så mötte jag en kille i kanske 25-30 års åldern som log väldigt mycket åt mig.. men tänkte inte mer på det i början men sen mötte jag han en gång till när vi gick på övergångsstället på väg till gallerian jag och min syster så log han så där mysteriskt igen så vi gick in i gallerian några meter så berättade jag för erika om han då och så vände vi oss om och skulle kolla om vi såg han och det första jag såg när jag vände mig om var han som står precis över övergångsstället och bara ler åt mig.. riktigt äckligt leende var det och det kändes precis som i en skräckfilm när man ser bara massa folk gå runt runt, och det ända kameran fokuserar på är mördaren i filmén som står där. haha om ni fattar, svårt att förklara. men herrejösses vad rädd jag blev, jag sprang iväg hahahah, kunde inte släppa det på 1 timma sen typ. uaaäh, ja kommer drömma mardrömmar om honom alltsåå. jävla äckel mördare haha.

i morgon så blir det poolen, stranden & sola om vädret tillåter :) sen på kvällen blir det gå ner och käka på solviken och sen fest wohoo. men vi hörs i morgon.

här kommer lite bilder








blame it on the alcohol

when the drugs don't work no more
you get high on life


har det skit gott här nere i varberg, idag har det varit jättevarmt ute.. vi tog cyklarna in till stan och shoppade. jag hittade inget mer än en fransväska, jag orkade verkligen inte anstränga mig och prova saker för jag var helt glibbigg. uäääk! men sen cyklade vi hemåt och så gick vi direkt till poolen och sola och bada. skit gott. men nu så ska vi dra ner till stranden och äta bauguetter, kex och ost med hela herrskapet :D haha. men vi hörs sen..



foppa-brännan


vad tycker ni om jan-åkes foppa-bränna?
hahhaha så grymt fult

härliga väder

hej fellas' kom just in ifrån poolen :D skit gott väder är det.. hoppas man kan bli lite brun i alla fall. och nu har vi nyss ätit bullens korv :D haha så gott. ska alldeles snart ta och gå ner till havet och lägga oss och sola och bada. ska ta med mig kameran och ta några bilder! men hinner inte skriva så mycket mer nu utan jag hör av mig sen.

catch ya up later


ullared

japp vi har varit på ullared en sväng, hittade mig 7 plagg.. det blev en oversize skjorta, tvärnice.. och en somrig blommig kjol, två bas linnen, två helt läckra t-shirtar som jag är skit nöjd med och ett par helt underbara "gubb" pyjamas byxor :D kommer till att lägga in bilder på det jag köpte när jag kommer hem för jag glömde att ta med kamerasladd till datorn, och jag får låna thomas kamera denna veckan för min kamera är helt paj :( den kan bara ta kort i mörker och inte i ljus för då blir det  bara vitt. riktigt tråkigt men jag hade en bra försäkring på den så jag skickade tillbaka kameran där jag köpte den med alla tillbehör så får jag 1 700 kr insatt på mitt konto till att köpa en ny kamera ifrån deras affär, och jag har redan hittat en kamera där som verkar skitbra så får hoppas detta blir bra. min mobil är ju också på lagning, bra jobbat emelie (y) så nu får jag ha min gamla mobil.

i morgon hoppas jag på bra väder så att vi kan gå ner till stranden och lägga oss och bara ta det lugnt och steka och lyssna på musik :) tror det skulle bli någolunda i morgon i alla fall och det gillar vi. men nu så har jag tagit på mig min rosa mysdress som jag köpte i torsdags på b-young, skit mysig är den! jag ska kika inne i varberg om jag inte hittar en turkosa här också :) annars så ska jag köpa en till direkt när jag kommer hem. så nu sitter jag här inne i husvagnen och lyssnar på musik, britney spears just nu, hon har faktiskt gjort en del riktigt bra låtar :) så creed till brittan.. men nu snart ska jag kika på film med erika & tompa



jag saknar mina flickor där hemma
hoppas ni saknar mig något också? hihi
älskar er tjejer

framme

hallå :d kom fram till campingen för inte så längesedan, sov mestadels av vägen hit så det var gott. har varit och köpt färskt bröd som vi åt när vi kom fram :D mm, gottigt. sen ska vi nog åka till ullared och kika lite, får se om jag hittar något användbart ;) haha! sen kanske det blir något dopp i poolen också. skriver mer senare om vad som händer osv. :D

catch ya up later

inspiration












ge mig hennes garderob

hittade på idawindahls blogg

hittade denna gamla text som ja kommer ihåg att ja läst förr, det är rätt läskigt!


1) New York City har 11 bokstäver


2) Afghanistan har 11 bokstäver

3) Ramsin Yuseb (en av terroristerna vid Twin Towers 1993) har 11 bokstäver


 4) George W Bush har 11 bokstäver



 Detta hade kunnat vara en ren tillfällighet, men det blir mer intressant ...



 1) New York är den 11:e staten


 2) Flight nummer 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11)


3) Flight nummer 77, som också rammade Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 = 11)


4) Tragedin skedde 11 september, eller också känt som 911 (9 + 1 + 1 = 11)


5) Datumet är likt US emergency services telefonnummer 911 (9 + 1 + 1 = 11)



Fortsätter tillfälligheterna? Läs vidare ...



1) Totalt antal offer på flygen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)


2) 11 september är den 254:e dagen på året ( 2 + 5 + 4 = 11)


3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11)


4) Tragedin i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers-tragedin.



Men nu kommer det som är ännu märkligare ...


Den mest kända symbolen för USA, efter Stars & Stripes, är örnen


Följande vers är tagen från Islams mest helaga bok, Koranen:


For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle.
The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while
some of the people trembled in despair still more rejoiced:
For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace.


Det var vers nummer 9.11 i Koranen.


Tror du fortfarande att det är en ren tillfällighet?

 Prova nedanstående och se vad som händer ...


Öppna ett Microsoft Word-dokument och gör följande:

1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är flightnumret på det första plan som rammade Twin Towers.
2. Markera Q33 NY
3. Ändra storleken på texten till 48
4. Ändra fonten(text stilen) till Wingdings1


tro mig, det är läskigt det ni får se..


för att ni ska slippa krångla med word och grejer så gör jag en bild istället


är det bara jag eller tycker inte ni också att detta är lite läskigt ändå? heh.

varberg

i morgon åker jag erika och thomas till varberg, åh det ska bli så kul. ska campa och ta det lugnt, festa och va på after beachen/ trubaduren :D det är så kul där nere... hoppas det blir en bra vecka iaf. håller på och göra skrivor som vi ska ha på vägen upp dit i morgon. yeye, nu har ja inte så mycket mer att skriva än att jag kommer sakna daniella, stefanie,vanessa & nathalie. & dig. men vi får höras på telefon allihopa..

puss n' catch ya up later


frukost hos mig


alla känslor lever upp på nätterna

inatt så sov söta nathalie hos mig, tack! du är bra att snacka med gumman för du stöttar alltid. i alla fall så var vi i grebbestad igår, det var riktigt kul.. träffade mycket roligt folk och dig sötnos!! ville aldrig lämna dig.. hihi aja men sen så missade jag och nathalie bussen bara för det haha så träffade vi några folk som skulle svängen om uddevalla så vi knödde in där fick sitta i någon äckels knä som bara satt och smekte mina lår hela tiden så jag öppnade dörren och flög ut haha.. så då ringde erika "min syster" och sa att dom hade två platser över :D perfekt! till mig och nathalie eftersom att dom andra tjejerna åkte i en annan bil. så då åkte vi med julia, erika och erika k hem. haha hade kul, stannade på donken och åt och det slutade med att jag höll på att på inlåst på mc haha jag bara "men nej, jag då?" haha och hon som jobbade där bara "OJ" haha och skratta :D ja trodde ja skulle dö och de roligaste var att erika hörde allt också haha...

och så ramlade jag ju i grebbestad också.. hah TVÅ gånger, först uppe på berget när jag och fredrik gick tsm, ja ramlade pladask på berget och så hör nathalie mig " åh  nej" och såg mig ligga där på magen hahahah vi skrattade i minst en kvart i sträck haha. sen ramlade jag där nere bak terassen så är det en trappa, vi skulle gå ne där och så missar jag en trappsteg och bara glider nerför halva trappan haha fyfan jag brände mig så på handen för jag höll ju kvar i räcket och så slog ja i ryggen :( haha men man känner inte av smärtan så mkt på fest :) inte när man bara gapskrattar med tjejerna.. ah gud det var kul i alla fall :D hahaha! vi kom väl i säng en klockan 4, eller ja i säng och säng jag fick sova på soffan för vi var 5 pers som sov här så min säng vart öpptagen haha. men inte klagar jag för det ;)

här kommer bilder från igår också. se och njuuut av första bilden iaf ;)



jag och vanessa-prinsessa

dvärgen emelie! ser skit kort ut
galen fredrik
me n' vanessa's
erika, syster och julia
fredrik me n' vanessa
me n' vanessa
fvanessa och jag



bild bomb mycket blandade bilder från 2005 och framåt

























you have no idea

jag och nathalie har planer.. stora planer det kommer bli grymt! haha

här kommer en sol som säger aldrig mera regn