LÄS DEN!!!

läser just nu boken "varför gråter inte emma?" och det är en så fruktansvärd bok. Den handlar om det arbogamordet som hände där en tysk kvinna gick in och slog ihjäl två små barn och mamman överlevde.. jag har fällt så många tårar redan under den här boken och man blir bara förbannad att det finns folk som kan göra något sånt. Mörda två små barn på 1 och ett halv år och en på 3 år, det är fruktansvärt. Det är en väldigt gripande berättelse och en himla bra bok som är skriven väldigt bra! jag tycker verkligen att ni ska läsa den.



här är hennes halsband som hon fick till minne av sina små barn.



den här bilden togs bara någon dag innan dem blev ihjälslagna.. de skulle dem använda som påskkort som de skickade till hennes syster, brevet kom fram dagen efter de hade blivit mördade. jag rös i hela kroppen när jag läste det!

skärpning

nu får jag skärpa mig med att vara så dålig på att uppdatera, haha! har fått en tillsägelse av natta... så nu har jag lovat att försöka bli bättre :) igår så jobbade jag från 7-14, var JÄVLIGT varmt alltsåå. hölll på att dö, men det gick allt bra ändå :) timmarna gick ganska fort. sen när jag kom hem så tog jag och mamma bort en fästing på eddie, ush så äckliga dom är alltså :s den var så jäkla stor och äcklig!!! men fick bort de mesta iaf.

sen på kvällen så åt jag och mamma kycklingsallad och spelade lite uno :) mysigt! var ju så skönt väder igår kväll.

idag så har jag klippt gräset och städat rummet och sen ikväll så ska vi åka ner till nattsuddet och kika lite.

måste bara säga att veronica maggios låtar är hur bra som helst. ska lägga upp dem jag tycker mest om :) kan lyssna på dem hur många gånger som helst. skulle verkligen vilja åka och kika på henne live! skulle vara en upplevelse :)

Veronica Maggio – Jag kommer
Veronica Maggio – Inga kläder
Veronica Maggio – Sju sorger
Veronica Maggio – Snälla bli min
Veronica Maggio – Välkommen in


älskade syster


HEMMA

hejsan :D förlåt för dålig uppdatering men det har varit ganska så fullt upp de senaste veckorna här, föst studentveckan som var sjukt kul och sen nu i veckan så var vi i magaluf :D ååååååh alltså FYFAN vad GAAAAAAAALET och vad KUUUUUUUUUUUUUUUUL, villll tillbaks redan alltså det var den roligaste veckan i mitt liv, den slog studentveckan till och med med hästlängder! :D sjukt!! 

jag och natta var ute varenda kväll och kom inte i säng förren vid 7 tiden på morgonen och skulle upp vid 9 och ner till stranden haha snacka om att v var ganska döda, och det resulterar sig i att man ligger här hemma nu och är ganska så sjuk och dålig men vem bryr sig om det för vi ångrar INGENTINGEN! jag tog inte med mig kameran ut ¨på natten eftersom jag inte ville ha någon väska när man skulle dansa, så det blev inte galna bilder men bilderna finns i våra minnen iaf :D jag gör llätt om denna resan snart igen alltså!

i morgon så bär det av till vita sandar och ska campa med familj, plus att erika, johan och anna ska ner också så det blir till att fira midsommar med allihopa :) det blir nog en riktigt kul helg!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!


grrr!