i morgon drar vi :D


Björn Rosenström – Hultsfredsfestivalen!!!!!!


saturday night

hello sunshines! igår så var det 50 års kalas/fest för pappa i brandstationen, det var sjukt kul :) var inte hemma förrens klockan halv 4 så idag mår man som man förtjänar haha men det var de värt! kul att träffa alla släktingar igen :) så idag har det varit väldigt lugnt, vaknade vid halv ett och sen åkte jag och petra och lollo och köpte tält till hultsfred som är på onsdag och nu kom jag precis hem! jag längtar så sjuuuukt mycket till onsdag men är samtidigt nervös för vad man ska packa oså eftersom jag aldrig har varit på festival innan haha men det kommer nog lösa sig och bli jävligt lyckat :D vi är ju ett gäng som åker här i från färgelanda så det ska bli grymt!!

nu ska jag äta god potatisgratäng och fläskfilé, mmmm! sitter som en smäck på bakisdagen ;) och sen ska jag slappa med film och godis!


så snyggt med flätor!


summerburst

hej på er, förlåt för usel uppdatering men har haft fullt upp ett tag nu! i helgen har jag vart i göteborg med tjejerna på summerburst och kört skit!!! fasen vad kul det var, gör jag lätt om nästa år också. och helgen innan det så var jag i London med familjen och firade pappa som fyllde 50, vi var borta torsdag- söndag och hade jätte kul, vi var på bland annat madame tussauds och på queen musikal, båda var GRYMT! och på onsdag så är det exakt en vecka kvar till HULTSFREDSFESTIVALEN :D längtar ihjäl mig, det om något kommer bli awesome!!!!


nu slänger jag upp lite blandade bilder.