friday

har nu avslutat min arbetsdag och varit ute på en härligt kall promenad med min lille skrutt, nu blir det slapp i soffan eller kanske gym, får se vad som sker :)


torsdag

Hej :)
idag så gick jag upp klockan 10 ungefär, tog mig en snabb frukost och sen bort till gymmet och körde skit med mage och ben idag, känner redan av träningsvärken!! haha gud. men det va jäkligt skönt pass :) efter det så har jag städat och sen bara slappat i soffan och sett på 90210 säsong 3, fick den igår och är redan inne på snart tredje skivan haha älskar serien. beställde även pretty little liars säsong 1, så hoppas den är bra :) har hört att den är bra iaf. just nu steker jag mig en välförtjänt hamburgare som ska sitta gott just nu!! hoppas ni haft en bra dag :) i morgon väntar dagsjobb. pusss


lediga onsdag

hejsan :)
idag är jag ledig och det är såå gott!! daniella har varit här och vi har lunchat, saknat min stumpa så himla mycket <3 så härligt att träffa henne idag :) ikväll ska vi åka till sportlife och träna, ska gå på body jam och dansa häcken av oss ;) haha blir kul! hoppas ni får en bra dag.

det va inte bara jag som saknat daniella ;)


Tisdag

Hejsan :) hoppar att ni har haft en bra helg! Min helg var väldigt lugn, ska försöka att inte festa på ett tag och tänka på träningen haha så vi får se hur det går med det, partyprinsessan her self ;) haha!! men vill man va fin så får man lida pin som det sägs. idag så har jag vart på gymmet och styrketränat, va riktigt gott och i morgon ska jag träna i stan med daniella, gå på dans osv :) blir kul! i helgen ska jag jobba igen :/ trögt att jobba två helger i rad men så är det :) resten av dagen ska jag bara slappa och titta på tv, såå skönt. Hoppas ni får en bra dag, puss på er


lördag

hej på er :)
Har inte bloggat på några dagar har varit väldigt förkyld, hostig & sjuk så jag har inte haft orken med någonting förutom att jobba. Jag har varit så himla hängig för förkylningen så jag har typ bara sovit efter jag kommer hem från jobbet, så himla jobbigt att gå runt och vara så trött hela tiden. Men nu börjar jag att må mycket bättre, det va skönt att få vara ledig igår och va hemma och kurera mig. Idag så jobbar jag ett riktigt mördarpass....08:00-20:30, det är inte att leka med detta passet haha men det går allt bra :) ikväll ska jag bara ta det lugnt efter jobbet, jag ska gosa ner mig i soffan och kolla på film med mamma och pappa. och i morgon väntas nattjobb kl 16 till kl 13 dagen därpå. Sen är jag ledig 3 dagar och så jobbar jag nästa helg igen..trögt men pengar! ska försöka att hinna blogga i morgon också men ni får ha en härlig helg :) back to work.




fun & freedom


6 januari

Hejsan!
Igår så åkte jag till stan med petra och drog hem till anton och festade, sen drog dem ut på krogen och vi gick hem, hade ingen lust alls till att gå ut, var ju så himla trött sen perikles haha så vi gick hem och slappa istället :) och idag så vaknade vi upp både jag och petra med ont i halsen och helt hängiga..åh orkar inte bli sjuk nu!! så nu ska jag bara kura ner mig i soffan och försöka kurera mig för i morgon är det nattjobb. Hoppas ni har haft en bra helg allihopa så hörs vi säkert i morgon :)


hangover

hej på er :)

hade riktigt kul igår på perikles!! så kul att så himla många kommer dit, i alla olika åldrar :D typ alla man känner haha och som man aldrig träffar annars förutom på sånt här. superkul!! det höll på till kl 01:00 och sen gick vi på efterfest, så vi stapplade väl hem vid fyra tiden någon gång haha, är sjukt trött idag men det blir snart på't igen, ska åka till stan med petra och ikväll blir det party! pust.. men de blir nog kul :D bara att ladda om.

perikles

idag slutade jag klockan ett från nattjobbet! åkte hem och tog mig en tupplur ;) nu ska jag börja göra mig iordning för ikväll blir det perikles i idrottshallen :D taggad!! hoppas ni får en bra fredag så hörs vi säkert i morgon eller senare. pusss


vill till värmen


2 januari

Goddag kära ni!

idag vaknade jag inte förrän klockan halv tolv, så himla gott att sova ut, va ju som sagt ganska ras igår efter nyår haha! när jag gick upp i morse så låg det ett brev och väntade på mig, där i låg det två stycker perikles biljetter till på fredag. Jag hade helt glömt bort att jag snabbt skickade in ett mail för ett tag sen om att jag ville va med och tävla om biljetter. Jag brukar ju aldrig vinna så hade ingen tanke på att det kanske skulle kunna va det, haha så det var en positiv övverraskning, så på fredag ska jag dansa loss till perikles :D hoppas vi ses där! haha.

idag så ska jag åka till stan och ha kvalitetstid med min kära nathalie :D det blir alldeles för sällan man ses nu när man jobbar och hon har flyttat till stan. så nu var de äntligen på tiden! och ikväll så ska jag bara mysa med mammsen, i morgon väntas nattjobb, börjar klockan fyra i morgon eftermiddag och går av klockan ett på fredag förmiddag :)

hoppas ni får en bra dag!

1 Januari

 
 
 
Hejsan och gott nytt år på er! :)
Hoppas att ni hade en riktigt rolig nyårsafton, det hade jag med alla mina kära. Vi åt först middag alla tjejerna och förfestade, sen åkte vi vidare till grabbarna som hade förfest & efter det gick vi vidare till harrys och firade in det nya året :D det blev en riktigt lyckad nyårsafton! som sagt 2012 har varit ett sjukt bra år, allt roligt som har hänt i år + att jag fick reda på att jag ska bli moster, världens roligaste överraskning ♥ du är så välkommen bebis och 2013!!

här kommer lite bilder från 2012;

nyår från 2011/2012
lindvallen mars
åkte till London med familjen
summerburst
Hultsfredsfestivalen
Magnus Uggla på Tanumstrand
Ayia Napa
Övernattning i Ullared & Min och Daniellas 20 års dag
 
 
Halloween
Stockholm & Cinderella kryssning
Ladies night
swedish house mafia i stockholm
100% partykryssning
Julafton
Nyår 2012/2013
har ju självklart gjort massa annat roligt också men kan inte ta med allt :)
Tack alla för ett grymt år!!!