-

är så sjukt avundsjuk på min familj som är ute i grebbestad nu och har varit på after beach i tanumstrand och lyssnat på the haaks och druckit gott i värsta solen!!! här hemma är det bara mulet hela tiden, solen vill inte riktigt kika fram. men jag jobbar i morgon till halv tre och sen får jag och eddie också åka ut till grebbestad, det ska bli hur skönt som helst, och på fredag blir det att kika på magnus uggla på tanumstrand :D kommer bli skit kul!! det är helt sjukt att sommaren snart är över? över halva sommaren har gått och det har knappt varit något sommar och bad väder. detta är skam!! hoppas att det kommer i augusti, om inte annat så åker ju jag och 10 tjejer till till ayia napa den 20 augusti så då lär vi få värme :D fy vad jag längtar!! kommer bli grymt :)


fredag

hej på er! denna veckan så har jag varit ledig, vilket har varit väldigt gott :) i måndags så åkte vi en sväng till vänersborg och käka och hade det gott i det fina vädret, och i tisdags så åkte vi på bilbingo, vann inte något :( haha va så nära en gång på 10 000 så jag blev så förbannad! haha men så är det ;) och i onsdags så var vi på butlers och festade till det lite och så sov jag hos hella med hennes gosiga lilla hund hailey också, bara 5 månader, så himla gosig :D och i går så var jag på göksäter med mamma och pappa, hittade lite grejer och sen blev det mys på kvällen.
idag så har jag hunnit med en löprunda + lite styrka, himla gott :) har vart ute och sprungit 3 ggr denna veckan, har inte riktigt varit min grej innan att springa men det är så himla gott att komma igång med något :)

ikväll så blir det käka ute med goa tjejer och i morgon så blir det fest och grebbestad :D!