ville bara säga att jag lever..

hejsvej ja somsagt jag ´lever och mår bra haha men det är ganska mycket nu med praktik på sjukhuset men det går jättebra. och i morgon så är jag ledig vilket betyder att titta på ONE TREE HILL mestadels av dagen i morgon sweeet. men nu ska jag sova. godnatt


the studio i göteborg


i'm too cool for school



hejsvej. sitter nu i skolan och har etik & livfrågor. skriver så att tangentbordet ryker ;) haha! vi fick nyss reda på vårat grupparbete jag, sanna & michelle och vi fick MVG :D skitbraaa! så då blev vi lite glada haha.

idag så ska jag vara kvar i stan efter skolan och vara med stefanie :) får se vad för skoj vi hittar på, ska iaf färga hennes hår för hon ska klippa sig och bli hottttie ;) men nu måste jag plugga vidare, slutar om 5 minuter.

puss & kram


KUNG



we're smiling but we're close to tears



hello my little friend! sitter här nyduschad, mätt och go. har tränat handboll, blev ett pass på 3 timmar. bra jobbat tjejer :D de känns väl i morgon ;) annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. bara varit i skolan och varit allmänt TRÖTT!! men nu så ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag är super duper trött. saknar min älskling, skulle bara vilja ligga och hålla om honom inatt men han jobbar natt :( aja får sova i min ensamhet. godnatt


saw 7




var och tittade på saw 7 igår på bio! fyfan en så jävla rå film. usssh, gick ut efter en timma av filmen för jag klarade inte att titta mer haha jag blundade hela tiden och mådde så jävla illa. det är en så grym tortyr i filmerna och man mår ju bara dåligt av att titta på den. ångrar att ja betalade 145 kr för att titta ¨på den haha! menmen.. förstår inte hur man kan tycka att en sån film är bra. jag gillar skräckisar när man blir skrämd av plötsliga saker inte av råhet. och jag förstår inte riktigt meningen med att ha 3D på filmen heller för det var inga speciella saker som de behövdes för. så minuspoäng till denna filmen från mig! annars så var dagen igår riktigt riktigt bra :)


man är kung kung kung i baren



ikväll blir det utgång med erika x2 och daniella :D kommer bli grymt! är så otroligt taggad :D woho! ikväll kör viiii.... vi ses i dimman folket!!


jag är en soldat för dig



hej. såg nyss på paradise hotel på tv6.se och´jag blir så förbannad på att johannes valde alexandra framför julia så att julia åkte ut. jävla äckel! haha :P så nu var han ju på alexandra med en gång och taffsa. blir så irriterad av att titta på sånt här verkligen.. hade han varit smart så skulle han ju ha stannat kvar med julia och kunnat gått hur långt som helst och vinna hela skiten för hon hade ju inte tänkt byta ut honom någon gång. jaja så är de väl antar jag..

idag så har jag annars inte gjort så speciellt mycket, fick hämtat mitt körkort förut :d haha fy va "vackert". och så träffade jag ´nathalie en sväng och sen även daniella :) i morgon så blir det överby med daniella och sen på kvällsingen utgång!


love the way you lie part 2





underbart bra!

dance like there's no tomorrow


hej där. sitter och softischaar lite vid datorn :) har varit och släppt av erika på jobbet och vart inne på banken lite oså. uträttat lite ärenden :) nu så blir det bara lugnt och ikväll handbollsträning och ikväll kanske utgång, får se lite närmare på de men är gött sugen :) hörs senare.


star mile


hejsan! var somsagt med daniella igår kväll, vi åkte runt och kika lite :d riktiga raggare haha. sen åkte vi och hämtade bjelken på jobbet på näl och sen åkte vi hem och såg på tv. jag och daniella åt även på thai, var riktigt gott och mysigt. idag så har jag inte gjort så speciellt mycket, har varit hos bjelken och sen åkte jag med daniella hem till fla, sen har jag bara varit här hemma och tagit det lugnt. snart kommer syster hem och då ska vi mysa med tacos och vin, love you ♥


KÖÖÖÖÖRKORT!!!!!!!!!!



WOHOOOO; idag fick jag körkort :D hade uppkörning idag, har aldrig varit så svettig och nervös haha men det gick galant :D kan inte beskriva hur skönt det känns att det är över. så nu ska jag ut och glida på vägarna ;) det bästa är att daniella fick körkort idag också :D helt sjukt, på samma dag och vi fyller på samma dag och är bästa vänner. det är verkligen hur sjukt som helst, men också hur KUUUL som helst :D så ikväll ska vi fira och gå ut och käka god mat och sen ut och gaaasa :D