åhus 2010


denna bilden får avsluta en väldigt bra vecka!

this is one more thing i'd like to add, he's the greatest love i'll ever had!

förlåt för min bloggtorka men har inget att säga ;O kommer inte på något bra att säga varje gång ja ska ta tag i det.. så nu får helt enkelt stå ut! jag kommer nog igång igen snart.

men iaf nu när jag ändå är igång, skulle egentligen ha åkt till grebbestad med familjen i helgen och kommit hem på måndag men jag känner att jag inte riktigt orkar och hinner med för jag ska åka till åhus på tisdag :D så då blir det tight med att packa och så vidare så det får bli till att stanna hemma istället. får hitta på något kul här hemma :) nu ska jag mysa med min älskling. pusshej


du är värd så mycket min vän!



i morgon taggar jag för liseberg med daniella bjelken och hisham :D ska bli så jäkla skoj. ÄLSKA LISSSEE!!

desperate housewives



VÄRLDENS BÄSTA SERIE
ska precis börja på säsong 5 som jag fick av min älskling!!

eminem



jag har alltid älskat eminems låtar, enda sen jag var yngre och såg på 8 mile för första gången då blev jag helt förälskad i honom. Han gör så jäkla bra låtar, texterna är så himla fina och de betyder verkligen något. De finns nog inte en enda låt med honom som jag tycker är dålig.

här är några favoriter
Eminem – When I'm Gone
Eminem – Hailie's Song
Eminem – Lose Yourself - Soundtrack Version (Explicit)

favvisarna just nu
Eminem – Love The Way You Lie
Eminem – Not Afraid

hahahaha jag bara älskar denna videon


love the way you lie

hejsan :) ligger här i sängen i husvagnen, så himla gott. jag älskar verkligen att åka ut och campa i husvagn det är så jäkla mysigt och man känner verkligen att det är sommar när man är ute :) och verkligen inte gör något annat än att bara ta det lugnt, och ligga nere vid havet och sola och bränna sig som fan haha jag brände mig som fan igår, tänkte inte på att smörja mig ordentligt så såg ut som en tomat igår kväll men idag har det lagt sig lite :) så det är ju skönt. har inte kunnat ligga nere vid havet och sola idag för det har blåst så jäkla mycket¨, så jag låg lite här uppe och solade. ska väl inte bli så bra  väder i morgon heller men hoppas det ändrar sig. åker antingen hem i morgon kväll eller på fredag eftermiddag, fårse vilket det blir :)  

längtar som fasen till lördag också :D då blir det björn rosenström med brudarna :D kommer bli bra väder också så helt underbart. har  man något att se bra emot i helgen också :)


hamburgsund

nu drar jag till hamburgsund i några dagar



c'yaaa

cross vm 2010