min midsommar



hade en jättebra midsommar igår med trevligt folk. det kommer mer bilder någon annan dag, orkar inte lägga in alla nu :)

underbara låtar


brunos röst alltså.... ojojoj! mycket bättre acoustic version.


norge

hej :) ligger i sängen i norge med min kära vän daniella och är helt slut.. är skit trött efter en arbetsdag och promenad/joggingtur som var riktigt skön dock. så nu ligger vi här och slappar. tänkte sättaa på en film. vi hade iallafall tur med vädret igen. :) riktigt rolig.  måste säga att jag längtar riktigt mycket till mídsommar också :D det ändå vi går och pratar om typ haha men vi höööres :)


busy woman

hejsan. förlåt för jättedålig uppdatering haha men har haft fullt upp, hela förra veckan var jag ju i norge och då funkade inte internet. och i helgen har ja inte haft tid! vart med min älskling, bara tagit det lugnt och igår käka vi pizza och sen gick vi upp till höjden för att träffa wester m.fl! och då fick dom ryck att dra och festa haha så goa. meen idag blir det norge igen, boring :( men jobb som jobb :) blir pengar iaf hehe! lägger in lite bilder från förra helgen.


hemma hos petra

hejsan svejsan. just nu sitter jag hemma hos petra och dricker ett glas vin. haha det var ju så himla lätt att öppna vinflaskan eller vad säger du petra? ;) haha fick kämpa som fan och när vi väl fick upp den så skriker vi som fan för då blev vi så chockade att vi fick upp korken och det small som fan haha. :D nu fixar sig petra och lollo och jag tog mig tillfälle att sätta mig här och uppdatera lite, känner att jag varit ganska dålig med inlägg nu det senaste och det ber ja om ursäkt för men har inte haft orken eller så har jag haft fullt upp. men nu snart så börjar förferreen ;) ha en bra kväll för det kommer vi haaa i regnet.


onsdagens bilder

hade skit kul igår verkligen med brudarna, så länge det vara.... men somsagt skit kul :D här kommer bilder


TAGGAA

idag blir det party med en del brudar :D hehe! hinner inte uppdatera mer för jag ska göra mig iordning nu. men vi hörs i morgon.


Ronal"do"



hahah så skön :D

måndag

hejsvej, då var det måndag igen. skitkul, neeej! men sista veckan så det är i alla fall gotttt.  helgen har varit jättebra, i fredags så var vi i smögen haha det gick som´de gick ett tag men tillslut fick vi jävligt kul haha danni " ska de va så ska de fan va" haha. sen kom älskling och hämtade oss, så snäll. och i lördags så var jag hos bjelken, vi vaknade upp och det var fint väder så vi gick och köpte oss wook och gick och satte oss i parken. jättemysigt. sen hämtade mamma och pappa upp oss och så åkte vi hem till färgelanda. vi spelade kubb och åt god mat :) jättemysig kväll med mamma, pappa och älsklinge. sen på söndag så var det mycket sol och sen åkte ja och bjelken till stan, så gick vi och daniella och åt thai buffé mm så gott, sen gick vi och såg på sex and the city 2. den var faktiskt bra :) har ju hört av folk att det var så fruktansvärt dålig men ja tycker den va minst lika bra som första filmen.

men nu så ska jag snart iväg på träning, jennifer ska med och träna idag och det är jätteroligt :) hoppas det går bra idag på träningen, är ganska taggad.
hörs sen.


studenten 2010



min outfit för systers student igår, kommer mer bilder någon annan dag! möjligtvis i morgon :)

syster tar studenten i morgon



DU ÄR NOG BANNIMEJ DEN FINASTE JAG VET ♥
JAG ÄLSKAR DIG!


bästa låten just nu


i can't make up my mind

hajluuuuu :))) kom precis hem till bjelken och vad ser ja inte när ja kliver in? världens finaste nalle där det står jag älskar dig.. åhhh tulle. det är 10 månader för oss idag, världens bästa 10 månader. älskar dig!

idag så var jag ju i göteborg med daniella, haha var kuligt :D har alltid roligt med henne haha skrattar åt allt och ingentingen hela tiden. haha fast det bästa var när vi gick ute på torget och vi hade så jäkla ont i fötterna och ont i hela kroppen så vi gick skit sakta, så kommer en kille som är försäljare fram och frågar oss om vi har en minut över och jag säger nej tyvärr, vi har väldigt bråttom hahah och när jag kom på vad jag sa så dog jag av skratt haha ofta vi hade bråttom när vi gick som sniglar haha det var ju de första han sa också, haha ah eller hur att ni har bråttom, och så sa han "här kommer en jävligt jobbig kille och vad säger vi då, jo vi säger att vi har bråttom" haha så skön var han, men vi  fortsatte bara gå hahah så dissad blev han hahaha så jävla kul. de kanske inte låter så kul men det var jävligt kul iaf haha ja trodde vi skulle döö.

annars så åt vi en väldigt god pastabuffé.. men blev väldigt mätt. vi fick shoppat lite i alla fall :) i morgon så blir det skola och sen så blir det nog bara lugnt tror jaaa. ska försöka ge mig ut och springa eller något i morgon iallafall :)





godmorgon sunshines



vädret är underbart och jag sitter i skolan och har en håltimma, börjar min lektion halv 10. ska snart gå och möta erika och få mitt busskort. ska ju till göteborg klockan halv 2  :) ska bli gott.. men vi ¨hörs när ja kommer hem från götet. pusshej