semester

det är sjukt var otroligt varmt det har varit idag, utomlands värme var det i luften!  jag var i alla fall på mollön över dagen med daniella och vanessa, vi solade och badade och tog det lungt. det var hur soft som helst, och vilken bränna jag fick :| smörjde ju inte in mig heller.. dumt gjort haha! men de syns i alla fall att jag har varit ute i solen ;)

well, nu har jag semester i tre veckor från jobbet :D sweet. så nu i morgon ska jag, daniella, vanessa och stefanie åka till hunnebo till daniellas båt. det ska bli riktigt kul att vara där ute med mina favoriter :) tyvärr så har ju min kamera gått sönder, så jag kommer inte ta några bilder men vanessa kommer så vi får hoppas att hon skickar dom till mig sen ;) haha! vi kommer i alla fall komma hem på torsdag eller fredag 
catch ya up later guys

awsome

varit en underbar dag, varit i hunnebo med danni mickan och sandra, var i båten en stund och sen gick vi till kanten och käkade god mat. mmmm, sen hem till danni och softa och nu sitter vi här, ska sova här och i morgon blir det sol och bad, det bli i alla fall årets första dopp :D inte dåligt. eller joo. faktiskt ganska dåligt, alldeles för sent.

alejandro fuentes


älskar hans röst.. man blir knäsvag!
spec till with or without you.. kan grina

schtek


faaaaan så snyggt..
grrrrrrrr

midsommardagen med goa vänner och drinkar






bästa midsommaren forsure











midsommar

hej kära ni ;)! hoho, som ni märker så skriver jag ingen blogg när jag är i norge, känner att jag inte orkar med det. men har iaf haft en bra vecka med mycket skratt :D jobbet var helt okej och dom berömmer oss mycket så det är kul :D! en del fina killar på jobbet också så jag klagar inte ;) haha! i morgon är det midsommar och det är sjukt... det känns verkligen inte som misommar eller sommarlov över huvudtaget.. men ska iaf vara med mina kära vänner och så drar vi nog ut till smögen på kvällsingen, kul elleeeer. japp men nu ska jag sova ögonen blir torra haha. men vi hörs i morgon. pusss


you spin my head right round right round!

party like a rockstar


only one day left

nu är det bara 1 dag kvar tills vi har skolavslutning och redan har gått ur ettan! det är sjukt, till hösten går vi redan andra året. det känns ju som att vi precis har börjat ettan och gått ett halvår. ja det är sjukt vad tiden går fort. i alla fall idag så hade vi typ ingen lektion, vi såg bara på film och lämna in böckerna, och lämnade in en uppgift!  vi såg på livet är en schlager. ååh jag älskade den filmen när jag var liten, svär haha fråga min familj alltså jag kunde alla repliker utantill typ, för jag såg den verkligen varje dag ett bra tag haha! :D så mysig film. så det var jättekul att se den igen, inte sett den på evigheter :D jag & victoria tog tjugo över 10 bussen hem. soft att bara lyssna på musik och halvsova haha! sen när jag kom hem så såg jag på big brother med syster. och nu snart så ska jag åka och hämta daniella så ska vi åka upp och sola.


photoshoot.... eller?






i wanna be right by your'e side

heyheyhey... just nu gör jag inte ett skit. sitter bara här och dunkar musik, men inte klagar jag på det inte. idag så har jag inte gjort något speciellt, utan bara tagit det slappt  skolan och sen ner till stan med daniella en sväng, sen hem med halv 5 bussen. sen gick jag bara hem och tittade på big brother 2003, finalen osv.. riktigt kul att se de gamla avsnitten :D!

i morgon så börjar vi kvart i 12 göttmos! så vi tar kvart i 11 bussen ner mot stan, så har vi några lektioner sen hem och käka och sen vidare på spinning, ska bli skönt att röra på sig lite. har blivigt dåligt med det på några dagar. så de ska bli skönt.

ååååh jag och daniella har pratat hela dagen på untomands!!!! fyfan vad jag vill utomlands i sommar alltså, efter vi har sommarjobbat så har vi en vecka ledigt innan skolan, vi funderar på att dra iväg då ett tjejgäng :D och det ska bli av vill jag lova. ooooh de ska bli så underbart


wildfox






hej sunshines

idag har det varit en underbar dag i solen..  jag gillllar :) sen tog jag kvart i två bussen hem. och när jag kom hem så satte jag mig ute i solen med laptopen och bara njöt med musik.  sen såg jag och erika på i taket lyser stjärnorna. den är så fin den filmen. sen åkte jag och erika och fixade med ingraverade halsband, mamma fick en försenad mors dag present :) blev en liten överraskning och glad blev hon. det var roligt. sen grillade vi korv :)

i morgon så börjar vi klockan kvart i 12, så då tar vi kvart i 11 bussen ner till stan. blir alltså en härlig sovmorgon :D