ny blogg

kommer inte att blogga mer på denna sidan, jag har startat en ny blogg med nathalie.
så vi kommer att hålla till här --->  emelieochnathalie.blogg.se

paradise hotel

såg förresten på paradise hotel igår också och fan... andreas skulle ju inte åka ut! jävla rami.


fredag 18/12 jullov

hello fellas sitter här nu och bara njuuuter för nu har jag jullov i hela tre veckor :D jiuuhoooo! kan det bli bättre? neej, och det är skit mycket go snö ute :D fast det är fruktansvärt kallt, brrrr!! igår så var vi hos malin, det var jag bella mickan sanna johanna och brink! vi följde med henne efter skolan i snöyran haha, först så lagade vi tacos för vi var vrålhungriga och gud så gott det var, sen så såg vi lite på tv sen gick jag brink och malin in och satte oss i bastun :D och gud så skönt det var. när vi var riktigt varma så sprang vi ut och slängde oss i snön, haha tänk om någon hade sett oss alltså, tre nakna tjejer springer ut som galningar ut i snön och kastar sig :D men det var skit kul. sen bara vi chillade och kollade på tv, och även paranormal activity... fyfan det är den värsta filmen jag har sett i hela mitt liv, har sett den en gång förut men jag blev lika rädd denna gången, jag blir så rädd till denna filmen att jag kan gråta alltså ..

den handlar om en tjej och en kille som bor i ett hus, hela filmen är filmad
med en vanlig videokamera så den känns verkligen som att den är sann och
det finns en ande i huset och det händer en massa knäppa & läskiga saker!
ni måste se den.

jag saknar er mina flickor




fredag

tjenixen! sitter här och har nyss gjort mig iordning, ska till min klasskompis michaela ikväll där även johanna, sanna, malin, bella, vickan, anna och brink ska :) det ska bli riktigt kul och mysigt. ska titta ¨på idol finalen iaf :D ooooh. heja erik!!!


skolan

sitter i skolan och har precis gjort klart en uppgift om psykiska funktionshinder. kul hm! så skickade precis in den iaf så nu var den gjord. har naturvetenskaps prov nästa onsdag och jag tror jag dör snart, det är så jävla svårt. det är sånna ämnen som jag inte är gjord för alltså, jag förstår verkligen inte haha min hjärna vill inte förstå tror jag. ¨åååh, men får plugga på frågorna så får jag göra det bästa jag kan. :(! nu väntar jag på nathalie att hon och hennes grupp snart är färdiga så vi kan gå och äta, min grupp är redan klar så vi fick göra vad vi ville så dom andra gick och åt men jag väntar på min trogne vän brinken.

idag ska jag vara med daniella, hon åker ju på lördag till thailand så vi får träffas lite innan och tjöta :) annars händer inte så mycket. har träningsvärk i hela kroppen efter igår haha! men det känns gott.


höfers handbollsbilder

har nyss varit och tränat handboll :) det var skit kul att börja igen. de mesta har hängt kvar efter ett år faktiskt det sitter väl i ryggmärgen somsagt hehe, dock bara konditionen som tappats men det ska bli ändring på det haha! ska ut och springa i veckorna nu också så jag får upp min kondition.

här kommer lite bilder från flick sm förra året












robert bjelkengren



när du kysste mig den kvällen
kunde jag inte sluta tänka på
att detta är precis vad jag har
väntat på i hela mitt liv.


i'd rather argue with you
than kiss anyone else

jag älskar dig


melissa horn




en av sveriges sötaste och bästa låtskrivare enligt mig!
otroligt fina texter som berör så man blir tårögd






your'e my heart, your'e my soul ♥


idol i göteborg 4/12 live















it's like my ipod stuck on replay


Emelie Fyhr
Robert Bjelkengren:

Arriiiiiiiba arriiiiiiiba! Det går knappast att matcha varandra bättre än vad Emelie Fyhr och Robert Bjelkengren gör!

Kärlekstest.se
98%

torsdag 3/12 frost

gud vad kallt det är ute, det är inte riktigt klokt haha! det blir säkert snö ikväll/inatt. det känns så på vädret. idag gick jag till skolan, mådde bättre idag men hade ont i huvudet och var lite yr! usha.  vi hade prov på en bok vi har läst idag. det gick riktigt bra, fick flyt hehe pennan brann haha! nej men hoppas det gick bra i alla fall.

längtar till i morgon också :D! ganska rejält. hihi!
vill åka till torp nu ikväll också, det är nattöppet till klockan 10.
vill åka ner och handla lite innan göteborg i morgon men fårse
om vi får tag på någon bil.. största problemet.


onsdag 2/12 svinsprutan

ush! mår skit efter sprutan igår :( trodde inte det skulle bli så farligt men jag kan ju knappt lyfta armen utan att det värker och spränger som fan och + att jag har sån huvudvärk och är så yr. var hemma från skolan idag, vaknade upp hos bjelken men åkte hem och så gick jag och la mig vid typ 11 - 12 och så har jag sovigt ända till nu klockan 7. de behövde jag nog för jag sov ingentingen inatt pga att jag inte kunde ligga på armen! och det var tydligen inte bara jag i min klass som mådde dåligt efter sprutan men tur att jag inte tog sprutan i morgon eller något för på fredag så ska jag
till göteborg och kolla på IDOOOL! med mamma,pappa erika, julia och bjelken  :D!

ska bli så sjukt kul, ska kika på idol på scandinavium och sen sova på hotel :D mysigt!




 


luftslottet som sprängdes!

tjolahopp allihopa! just nu gör jag inte så mycket, har nyss pillat med designen lite. kul. har tagit spruta idag för influensan, mindre kul! kan knappt röra armen utan att det ´gör ont och så har jag en förbaskad huvudvärk :o ååh orkar inte. men nu ska jag snart ta bussen till stan till min älskling, vi har 4 månader idag och så ska vi gå på bio och kolla på luftslottet som sprängdes :) daniella ska också med.