torsdag



hejsan på er! ligger just nu i sängen och tar det allmänt lugnt.. skönt :d ska kika på one tree hill! kan inte hålla mig borta från det :d haha! bjelken är borta och klipper sig hos erika och kommer alldeles strax hit också. sen efter erika har slutat kl 6 så åker vi till stan till johan och tar några glas vin och myser och spelar miljonbingolotto alla fyra. ska bli mysigt :) men nu ska jag kika. hörs kanske mer sen eller i morgon.


one tree hill



tittar just nu på säsong 8 av one tree hill och man kan inte sluta titta alltså, även fast ögonenlocken börjar hänga så vill man bara sätta på nästa avsnitt och nästa igen. det är det som är så perfekt när man har lov så man kan títta på massa avsnitt in på natten och sen kunna sova länge dagen därpå..

i morgon så kommer bjelken hit, han ska klippa sig @ my sister. sen drar vi ner mot stan och spelar miljonbingo med erika och johan. och bara tagggar inför nyåår :D kommer bli en bra nyår iår känner jag på mig.
men nu gott folk måste jag sova... nu är jag alldeles för trött. godnatt!


blandat


At this moment there are 6470818671 people in the world, some are running scared, some are coming home, some tell lies to make it through the day, others are just not facing the truth, some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil, six's billion people in the world, six billion souls, and sometimes, all you need is one..


heidi montag (pratt)

tittar mycket på the hills på senaste tiden och jag måste säga att jag mår så fruktansvärt dåligt när jag ser hedi i dem senaste avsnitten där hon har gjort sina 10 skönhetsoperationer. hon var ju så jäkla mycket finare innan operationerna så man blir bara förbannad. hon var verkligen hur otroligt fin som helst och så bara hon förstör sig så..sorgligt. jag kan inte hjälpa att tro att det var hennes man spencer som fick henne till att gör det för han är ju totalt dum i huvudet, han kan verkligen inte vara frisk någonstans. man vill bara slå något i huvudet på honom för att han ska förstå hur totalt dum han är. och jag förstår inte vad heidi kan se hos honom.. ååh man blir så irriterad!!!

heidi före de 10 plastikingreppen:




efter:


juldagen

hej och god jul alla! nu ska jag snart hem till brinkan brejk och börja ladda inför kvällens bravader... ses i dimman gott folk!!!


work it



hej söta ni! äntligen jullov säger jag bara :D ska bli så otroligt skönt. fick en samtal igår av min bästa daniella ♥ blev så otroligt glad :D hon är nere i thailand och göttar sig! AVIS. men hoppas på att de kommer hem som planerat dagen innan nyårsafton så jag kan få fira in det nya året med min bästavän ♥

ikväll blir det lipz med marie, är galet ladddddad ska jag säga :D ska bli skitKUL!
nu ska jag lägga mig i soffan och kika på knight and day ;)


miley cyrus - who owns my heart






we're smiling but we're close to tears..


förlåt förlåt förlåt förlåt för att jag är så usel på att uppdatera, vet inte varför men jag får aldrig tummen ur riktigt! har i allafall avslutat 4 veckors praktik på ortopeden på uddevalla sjukhus och det gick jättebra. fick ett bra bemötande och gillade att ta hand om folket som kom in till avdelningen. nu är det skola tre dagar och sen väntas lite mer än 2 veckors julledighet som ska bli undernart SKÖNT!

igår så var jag ute på krogen med marie, mickan och emelie. vi körde på en utgång på harrys som blev lyckad! idag så har jag mått som man förtjänat, inte allrs värst men fruktansvärt seg & trött. så idag blir det mysig hemmakväll med pappsen. han håller på att göra julköttbullarna :D mmm ser fram emot att få smaka på dem sen, så underbart goda. i morgon så ska jag till hallen med brinkan och kika på fotboll. men nu ska jag duscha, vi hörs snart igen förhoppningsvis :d


STOCKHOLM


hej! i morgon TIDIGT så åker jag och brudarna till stockholm. har sett fram emot det länge och i morgon äntligen så åker vi :D ska bli superkul. vi ska stanna över helgen och åker hem på söndag. hoppas på att få ta många bilder som jag kan lägga upp sen. ska även kika på idolfinalen i globen i morgon kväll :D
HEJA JAY!!!!


tjollahopp



hej! idag är jag ledig så jag vaknade vid 11 tiden av att pappa pratade i telefon och lät väldigt glad så jag gick ut och då hade min kära kusin christoffer och hans flickvän frida fått barn i natt :D en liten pojke. är otroligt glad för deras skull och jag ser väldigt mycket fram emot att få träffa lille Alvin :D

nu så håller pappa på att laga hemmalagade pannbiffar och hemmalagat potatismos mmmm är vrålhungrig.. ska bli gotti. sen så ska jag kika lite på one tree hill med en efterlängtad ben&jerry i handen. och ikväll så blir det troligtvis utågång med skönt folk :D ser fram emot!