söndag

 
 
Hej!
Har haft en bra helg, jobbade natt i fredags och igår så åkte jag till stan och förfestade med brudarna och sen åkte vi till trollhättan och åkte raggarbil och hade oss ;) haha så kul! idag så jobbar jag till klockan två och sen åker vi till varberg i en vecka och ska campa. ska bli så himla skönt och kul :) ska va toppen väder också!! :D
 

måndag

 
 
denna helgen har verkligen varit den bästa på mycket länge!! det började med att i fredags efter mitt jobb så åkte jag direkt ner till stan och solade på skeppsviken med nathalie och efter det så myste vi hemma hos henne med petra, vi åt god mat och drack lite gott vin ;) sen sov jag över hos henne och på lördag så åkte vi ut till grebbestad tidigt, vi gick på after beach och träffade massa roligt folk och på kvällen festade vi med folket och gick in på öltältet. det va en så lyckad dag och jag hade såå roligt! mer såna helgen tack :) det får bli after beach snart igen.
 

Tisdag

hej på er!

jag har haft en sån himla toppenhelg! i lördags efter jobbet så åkte jag direkt ner till daniella och myste med henne och nathalie. vi satt ute och hon bjöd på räkor och vin & massa gott snacks efteråt. efter ett tag så fick vi för oss att gå ut på krogen så vi svirade om och gick ut på trägårn, det va faktiskt riktigt kul. det va längesedan jag var ute i uddevalla så det va roligt. sen sov jag hos daniella och på söndag så var det dags för gyllene tider..GUD va bra dem var! det kommer jag sent att glömma alltså, dem spelade alla gamla bra låtar. jag stod och hoppade och sjöng till varenda en så man var ganska trött (svettig) efter konserten haha!! men det va de värt :D som sagt så har jag haft en så otroligt bra helg som jag sent kommer glömma. jag hoppas att helgen som kommer blir minst lika bra för då ska vi ut till grebbestad och festa. blir nog toppen :)

igår så passade jag lilla meja då erika skulle till salongen och göra sig fin i håret. vi busade mest hela tiden och tog en långpromenad, gud va hon är go alltså, går inte att beskriva i ord haha :D lilla älsklingen! men men, hoppas att ni har haft en riktigt bra helg och en bra dag. puss på er
(gammal bild)

härliga lördag

 
 
äntligen är det helg igen! veckan går ju så otroligt fort så det är inte riktigt klokt. tänk att det redan är juli :o ush vill inte tänka så, nu får vi njuuuta av sommaren. det verkar som att det ska komma in ett högtryck nu under hela juli så det hoppas jag verkligen på, hade inte vart fel med riktig sommar och att man ska slippa vara orolig för hur vädret ska bli nästa dag.
 
idag så är jag på jobbet, jag jobbar 08:00-20:30, tråkigt när det är så fint väder idag men det är bara att stå i. ikväll så ska jag hem till daniella och mysa i hennes nya lägenhet med henne och nathalie, det ska bli jättemysigt. jag ska sova över där och så ska vi åka på gyllene tider i morgon i lysekil :D det ska bli såå roligt!! längtar ihjäl mig, och vädret ska ju vara bra så det kan inte bättre bli. tummen upp!
 
mosters lilla tjej börjar bli stoor nu!! redan 5 månader och hon är så söt och underbar så man smälter ❤