fredag 27/11 party all night long.

sitter här med brink och tar oss en cider och pumpar musik! ska alldeles strax gå till bussen och även möta upp emina :) ska till stan och bort till bella, ikväll är det fest som står på schemat med härliga tjejer.



torsdag 26/11 halfway gone

hej söta ni. sitter i soffan och lyssnar på riktigt bra musik bland annat:




och så ville jag bara säga att jag tycker om mina flickor i klassen.
ni gör min dag varje dag allihopa tjejer. ni är bäst allihopa

och + att jag längtar till i morgon kväll :D


jag & jellobello :D

tisdag 24/11 frisk luft

har nyss varit ute och gått med mammie, det var riktigt härligt. bra tempo i en timma :) riktigt skönt. ska börja att gå ut och gå nu en del, ska se om jag kan få med daniella i det också. mycket roligare att gå två, annars blir det till att jag inte gör det. så det ska bli skönt! ska även kanske gå på kickboxning i vattnet på torsdag på badhuset, kan bli kul att prova på hur det är. låter som en mycket bra träning i allafall. man får ju börja tänka på sommaren 2010 vet ni  haha :) nej men det är allt skönt att träna, det har blivit för mycket försoffande nu ett tag.

skön dag i skolan idag också! den fick på 1 sekund kändes det som. jättefort! hade sovmorgon, har ingen matte b så jag hade sovmorgon till tjugo i tio så jag sov hos bjelken så fick jag sova mycket längre. sen hade vi idrott och då hade vi lite styrka som uppvärming i början. vi hoppade hopprep i intervaller och körde armhävningar/situps och ryggluft osv. allt det gjorde vi i intervaller och efter det hade vi badminton turnering i lag 2 och 2. óch jag och nathalie var ju då såklart och vilka vann tror ni? jo vi såklart ;) haha! riktiga jävlar på badminton var vi. haha kul.

träffade daniella förut vid ica också, min bummmmsan ♥ ♥ ♥



vill se new moon NU! :d

måndag 23/11 it's a goood day


söndag 22/11 regn regn regn

ush det bara regnar och regnar hela tiden varje dag.. spyr snart! sitter hamma hos min älskling, har varit här hela helgen. bowlade igår med daniella och bjelken, :) kul. men nu ska jag snart ta bussen hem till min familj :D saknar dom! men ja orkar inte skriva mer. pusshej




hahaha så bra






tisdag 17/11 död idag




är så sjukt trött idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen åh!
såg ju på bio igår och den var ju inte slut förren tjugo i tolv typ,
så sov jag hos bjelken men jag somnade ju säkert inte innan
halv ett, ett!  så det tog på¨en idag. jag och nathalie somnade
ute i sofforna i kanske en 45 min, vi hade rast så kommer en
lärare fram och puttar på mig och är jätte orolig och säger
"men hur mår ni? har ni fått svinis?? (svininfluensan) har ni ont
i kroppen eller något eller hur mår ni?" haha oh jag bara helt trött
"men herregud vi är bara trötta" haha :D gud vad jag skrattade
efteråt. helt orolig var hon. har så sjukt kul i skolan med nathalie
as glad att jag har dig i min klass :D! men nu ska jag snart hoppa
i duschen och sen se på tv.

måndag 16/11 bio time!




 nu blir det bio i stan med älskling, stefanie & nathalie! vi ska se 2012.

fredag 13/11 fix



nu ska jag fixa mig sen drar jag till stan till stefanie
och åker ditekt till vanessa! idag är det party :D

tisdag 10/11 min palo fyller år

grattis palo på din födelsedag :D stor flicka!



sötaste ♥ älskar dig.

fredag 7/11 filmtime "släkten är bäst"


lördag 7/11 jobb

ska alldeles strax sticka till jobbet, jobbar kvart i två till kvart i sju idag. bara 5 timmar, och det tackar jag för! hade inte orkat mer idag när jag ska upp och jobba kvart i 7 i morgon.. kill me.

klippte mig igår, var tvungen att klippa mig rejält för mitt hår var så sjukt slitet alltihopa så vi klippte upp det och tog på längden :( så nu är jag inte så glad. haha buhuu, men det växer väl ut igen hoppas jag. rabih åkte ut idol igår också, snällaa? eddie skulle ju åka ut fyfan vad fiasko han var eller. sorgligt, vad tänkte ni tittare med? ni borde skämmas.. haha! men nu måste jag sticka

i'm out


torsdag 5/11 sjuk

är fortfarande lite sjuk, var otroligt hes när jag vaknade och det gör ont när jag hostar :/ men nu har jag varit hemma i tre dagar men två var jag lediga på så jag missade ju bara en dag. så i morgon ska jag jobba och hela helgen. pust! men bara att göra det. annars så händer inget spec. ska väl bara vara hemma och mysa med mamma för hon är den enda som är hemma i morgon. så vi får mysa till det.

just nu försöker jag ladda upp halloween bilder på facebook men såklart ska det cp'a varje gång jag ska göra det :s jag blir så förbannad så jag bara vill slänga ut datorn haha! men jag får ta det någon annan dag helt enkelt.. orkar inte. klockan 8 är mammas pojkar :D haha älskar det programmet och inlåst som är direkt efter men det är sista prog. på det idag :( tråkigt för det var väldigt intressant.

nej nu ska jag spela gitarr en liten stund :D
älskar det ♥


onsdag 4/11 Halloween bilder

här kommer lite bilder från halloween.
jag = snickare
daniella = bonde
stefanie = afro
vanessa = djävul












afrot vann även pris på tredje bäste utklädnaden!
grattis steffo, vi var stolta över dig. haha

tisdag

hur fan kan jag ha så många läsare när jag knappt skriver något nu för tiden? hehe men det är kul att ni hänger kvar ;) jag ska försöka att skärpa mig. tänkte att jag skulle lägga in halloween bilderna snart när vanessa har skickat sin del av bilderna :D det var faktiskt en riktigt kul kväll, spec hemma hos mig innan med mina tjejer. har alltid lika galet kul med er mina snyggingar.

idag var jag hemma från jobbet, vaknade upp av att min röst var halvt borta. jag fick inte ut en ord och sen när jag fick det var jag as hes och jag hade ont i huvudet så det fick bli till att stanna hemma. hostar gör jag också & förkyld.. var förkyld redan förra veckan hoppas inte att det blev värre för i lördags? man går ute i bara tunn tröja haha! jaja, men nu är jag ledig i två dagar så då ska jag bara ta det lugt och pigga upp mig hoppas jag :D

till helgen ska jag jobbaa.. åh vill inte :( men sen har jag bara en vecka kvar och då börjar jag skolan igen. saknar faktiskt skolan. inte det med allt plugg och prov utan mina söta klasskamrater :D yepp.. men vi ses snart.
ikväll blir det bra tv och ta det lugnt.